Eyelet

Eyelet er det engelske ord for hulforstærker og vores nye yndlingsting, som her kommer til jer som inspiration til flotte invitationer og andre produkter til jeres kommende fester. 

HULFORSTÆRKER

Lav et lille hul i dine invitationer og sæt på den måde de forskellige dele af din invitation sammen. Vi har taget billeder af nye kalkerdesigns, som er så smukke med det lille hul og nitten som forstrækning. Brug også metoden, når eksempelvis dine fotostriber skal sættes sammen med dine invitationer. 

 

Værktøjet som benyttes kaldes en vario tang eller hulforstærker, som den hedder hos Biltema, hvor vi har købt den billigt. Den kostede 64,90 kr. og med i prisen fulgte 100 nitter. Hos Biltema kan du tilkøbe flere nitter i andre farver. 

Tangen har to funktioner, som videoen nedenfor viser. Den kan både stikke hul i dine sider og klemme nitten fast om siderne. 

Mulighederne er mange for at gøre din invitation smuk med denne metode. Sæt eventuelt en snor i hullet, som matcher din invitation eller behold den minimalistiske stil som på vores billeder.

MANGE MULIGHEDER

Vær også kreativ med eksempelvis dine bordkort og menukort med denne metode og skab en rød tråd i temaet for din fest. Vi er vilde med de mange muligheder, som hulforstærkeren har. Især egner den sig godt i kombination med vores nye kalkerdesigns, som kan kombineres på et hav af forskellige måder. 

HOW TO

Se videoen her, hvor Amanda fortæller om, hvordan du let bruger hulforstærkeren og sætter dine sektioner sammen med nitten. Et par fifs lyder på at sørge for, at hullet bliver lavet højt nok oppe på papiret, så værktøjet kan nå ned om nitten. Derudover får du det flotteste resultat, hvis du er nøjagtig med at placere forsiden på midten af din bagside. 

Festlige hilsner, 
Anne, Amanda & Celia
/Cloud Celebration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *