JOB & PRAKTIK HOS CLOUD CELEBRATION

Her på siden finder du aktuelle stillinger. Læs lidt om vores nuværende ledige stillinger nedenfor og brug Download knapperne til at hente hele stillingsopslaget. 
Vi modtager også altid gerne uopfordrede ansøgninger, hvis du drømmer om et arbejde eller praktikophold hos os, men der ikke er nogen stillinger, der matcher din profil. 

Markedsføringsansvarlig

Drømmer du om at arbejde koncentreret og målrettet med strategi, planlægning og strømlining af markedsføringsindsatser med fokus på kreativitet og godt content? Så har vi lige nu drømmejobbet til dig. 

Vi søger nemlig en markedsføringsansvarlig, der i en 6 måneders periode skal arbejde på en konkret og samlet markedsføringsstrategi på tværs af nuværende og nye kanaler. Det inkluderer blandt andet analyse af kundeadfærd og genkøbsprocenter, annoncering på sociale medier og opstart af et nyhedsbrev. 

Omstillingsopgaven løses under EUprogrammet SMV:Vækstpilot (REACT). Det er et krav, at du har en relevant uddannelse på minimum Bachelor niveau, og at du er ledig, når du ansøger, for at komme i betragtning til stillingen. Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset i 6 måneder.

ANSØGNINGSFRIST 26/6-2022 – gerne før, ansættelse hurtigst muligt.
Download og læs hele stillingsopslaget her

Cloud Celebration

KUNDESERVICEMEDARBEJDER

Elsker du den direkte kontakt med kunder og at yde en god service, om det gælder en prisudregning, opfølgning på en ordre eller en reklamation? Så er du måske den, vi søger til vores nyoprettede stilling.

Vi søger en dedikeret og imødekommende kundeserviceansat, som har lyst til at have det primære ansvar for at besvare både mails og telefonopkald fra vores mange kunder. Det er alt fra spørgsmål omkring vores koncept, produkter, priser, ris/ros og reklamationer. Derudover vil der være diverse Ad Hoc opgaver i form af bl.a. let bogføring, ordrehåndtering og diverse drift.

Stillingen er deltid mellem 15 og 32 t/uge – og arbejdstiden vil hedde fra kl. 8-9 og passende antal timer frem (afhængig af antal timer pr. uge)

Lyder det som noget for dig, så download hele stillingsopslaget nedenfor.

Cloud Celebration

PRAKTIKFORLØB

Vi har også løbende praktikanter hos os. Studerer du markedsføring, handel, service, nordisk litteratur eller noget helt 5. der kunne passe med et praktikforløb hos os, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til os på info@cloudcelebration.dk. Mærk mailens emnefelt med “Ansøgning Praktik”.

Du er også mere end velkommen til at ringe til Celia, medejer, på tlf. 24468393 og få en uforpligtende snak om de muligheder, vi har for at lave et skræddersyet praktikforløb. 

Cloud Celebration

0
Scroll til toppen
lyd
SOMMERFERIE LUKKET

Vi har forlænget leveringstid i uge 28, 29, 30 og 31 grundet sommerferie.
Læs nærmere på linket HER