Danmarks bedste kundeservice

HØJSÆSON 2024

I perioden 1. januar til 31. marts 2024 vil vi have ekstraordinært travlt og derfor vil der være visse ændringer I vores købsbetingelser. 
Læs venligst om vores midlertidige ændringer HER

logo
DKK 0.00
0

Danmarks bedste kundeservice

DKK 0.00
0

JOB & PRAKTIK HOS CLOUD CELEBRATION

Her på siden finder du aktuelle stillinger. Læs lidt om vores nuværende ledige stillinger nedenfor og brug Download knapperne til at hente hele stillingsopslaget. 
Vi modtager også altid gerne uopfordrede ansøgninger, hvis du drømmer om et arbejde eller praktikophold hos os, men der ikke er nogen stillinger, der matcher din profil. 

DRØMMER DU OM EN KREATIV OG LÆRERIG PRAKTIK?

VI SØGER LIGE NU EN IDÉRIG OG KREATIV PRAKTIKANT, DER HAR LYST TIL AT LÆRE OG SAMTIDIG BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING OG IKKE MINDST DEN GODE STEMNING PÅ KONTORET. 

Vi søger lige nu en praktikant, der har mulighed for at starte senest i januar 2024.  Studerer du markedsføring, handel/salg, service, nordisk litteratur eller noget helt 5. der kunne passe med et praktikforløb hos os? Så hører vi meget gerne fra dig!

Vores praktikforløb er individuelle og skræddersyet præcist efter de kompetencer, du kommer med. Som praktikant hos Cloud Celebration vil du have stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og projekter; Du vil derfor selv kunne påvirke, hvad du får af erhvervserfaring i et praktikforløb hos os, så du er bedst muligt klædt på til at søge netop de stillinger, du drømmer om, efter endt uddannelse. Du vil få ansvar for små projekter selv, have mulighed for at få et indblik i både organisk og betalt tilstedeværelse på sociale medier og få en masse hands-on erfaring i Adobes programmer InDesign, Photoshop og Illustrator. En praktik er cirka 50/50 fordelt mellem drift og projekter.

Har du lyst til at komme i praktik hos os? 
Send dit CV og ansøgning til Celia, medejer og personaleansvarlig, på ck@cloudcelebration.dk
Mærk emnefeltet “Praktikansøging”. 

Vi besvarer alle henvendelser hurtigt og holder samtaler løbende. Vi opdaterer her på siden, når vi har fundet det rette match.

INGEN LEDIGE STILLINGER

Vi har på nuværende tidspunkt ikke nogen opslåede stillinger. Hold øje på siden løbende for at se, om vi ansætter. Følg også gerne med på vores sociale medier, hvor vi vil  dele  nye stillinger.

Du er også altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning med tilhørende CV. Det kunne jo være, at du er lige den medarbejder, vi ikke vidste, at vi manglede.

velkomstskilt. sølvbryllup. fest. midsommer dream. field of flowers

0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top