JOB & PRAKTIK HOS CLOUD CELEBRATION

Her på siden finder du aktuelle stillinger. Læs lidt om vores nuværende ledige stillinger nedenfor og brug Download knapperne til at hente hele stillingsopslaget. 
Vi modtager også altid gerne uopfordrede ansøgninger, hvis du drømmer om et arbejde eller praktikophold hos os, men der ikke er nogen stillinger, der matcher din profil. 

INGEN LEDIGE STILLINGER

Vi har på nuværende tidspunkt ikke nogen opslåede stillinger. Hold øje på siden løbende for at se, om vi ansætter. Følg også gerne med på vores sociale medier, hvor vi vil  dele  nye stillinger.

Du er også altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning med tilhørende CV. Det kunne jo være, at du er lige den medarbejder, vi ikke vidste, at vi manglede.

velkomstskilt. sølvbryllup. fest. midsommer dream. field of flowers
Cloud Celebration

PRAKTIKFORLØB

Vi har også løbende praktikanter hos os. Studerer du markedsføring, handel, service, nordisk litteratur eller noget helt 5. der kunne passe med et praktikforløb hos os, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til os på info@cloudcelebration.dk. Mærk mailens emnefelt med “Ansøgning Praktik”.

Du er også mere end velkommen til at ringe til Celia, medejer, på tlf. 24468393 og få en uforpligtende snak om de muligheder, vi har for at lave et skræddersyet praktikforløb. 

Cloud Celebration

0
Scroll til toppen