Danmarks bedste kundeservice

Danmarks bedste kundeservice

HANDELSBETINGELSER

CLOUD CELEBRATION ApS
CVR NR: 42761176

De 3 faser

Bestillingfasen: Valg af design, indtastning/upload af ønsket tekst og valg af leveringstid (72/24 timer)
Godkendelsesfasen: Indenfor 3 hverdage  (1 hverdag ved ekspreskøb) modtages udkast/korrektur pr. mail
Printfase: Eventuelle rettelser sendes retur indenfor rimelig tid til endelig godkendelse – herefter modtager kunden sine trykte varer indenfor 3-5 hverdage af godkendelsestidspunktet

Leveringstid

Alle udkast udsendes digitalt pr. mail indenfor 3 hverdage (1 hverdag ved ekspres). Leveringstidspunktet er lig med det øjeblik, vi har afsendt ordren fra vores mail til din anførte e-mail i forbindelse med bestilling. Ved forkert oplyst e-mail adresse vil vi derfor stadig have leveret rettidigt. De 3 hverdages levering gælder for 1. korrektur. 

Du kan være heldig at modtage de digitale produkter væsentligt tidligere end de 3 hverdage, men det er der ingen garanti for. Du modtager aldrig senere end 3 hverdage efter bestilling. Har du ikke modtaget dit udkast indenfor anført tid, bedes du kontakte os.  

Kan vi af den ene eller anden grund ikke levere et produkt indenfor rette tid, vil du umiddelbart efter bestilling modtage en mail herom. Denne vil give mulighed for at bekræfte en længere leveringstid, vælge en anden vare eller helt annullere dit køb.

 

BETINGELSER FOR HØJSÆSON – periorden 1/1-31/3

 1. Digitalt udkast modtaget indenfor 5 hverdage (normalt 3 hverdage)
 2. Vi tilbyder ikke custom opsætninger i denne periode. 
 3. Der kan forekomme længere svartider på mail og sociale medier.

 

Forsendelse

Forsendelse kun til Danmark.

Alle vores varer sendes digitalt til godkendelse pr. e-mail indenfor 3 hverdage. Levering af fysisk produkt sker typisk indenfor 3-5 hverdage af godkendelse.

FRAGTFIRMA: GLS

GLS PAKKESHOP: Levering til valgt pakkeshop. Pris: DKK49.00 

GLS PRIVAT LEVERING: Levering til hjemme-adresse. Dette uden kvittering og det skal derfor oplyses hvor pakken må stilles hvis ingen træffes på adressen.
Dette er på eget ansvar. Pris: DKK69.00

FRI FRAGT VED KØB OVER DKK1500.00.

Forsendelsesomkostninger

Vores leveringsomkostninger opdeles i 3;

Normal: Digitalt udkast indenfor 3 hverdage + 3-5 hverdages levering efter godkendelse (+2 hverdage dage ved bestilling af bordplan/velkomstskilt): DKK49.00

Ekspres: Digitalt udkast indenfor 1 hverdag  + 1-2 dage levering af fysisk produkt efter godkendelse (+2 dage ved bestilling af bordplan/velkomstskilt): DKK250.00

 

Priser

Alle priser hos Cloud Celebration er angivet i DKK, inklusiv 25% moms.

På udvalgte produkter er sat et minimumsantal, og dette gør sig gældende ved køb. 

Betaling

Hos Cloud Celebration kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Maestro og Visa Electron. 

Du kan også betale med MobilePay hos Cloud Celebration. Betalinger på nettet via MobilePay sker direkte fra det betalingskort, som du som kunde har tilknyttet MobilePay. Hvis Cloud Celebration ikke kan modtage betalinger fra det tilknyttede kort, kan du som kunde ikke benytte dig af MobilePay hos os.

Bestilling

Så længe betalingen ikke er gennemført er det muligt at ændre alle de indtastede oplysninger. Ændringerne foretages ved indtastning i tekstfelterne. Når du har gennemført en bestilling på Cloud Celebration, skal du være opmærksom på følgende: Vores ordresystem sender dig en bestillingsbekræftelse pr. e-mail. Har du købt et produkt, der er klar til download med det samme, findes der link til download i denne e-mail. Ved produkter med personlige, indtastede oplysninger som invitationer og gaveprint med custom tekst, eftersender vi manuelt dine produkter til godkendelse, når de er klar – senest 3 hverdage efter, at ordren er registreret i vores system.

 

Custom løsninger

Ved ønske om et custom design, er alle opsatte design, (hvis ikke andet er aftalt) ejet af Cloud Celebration Aps, og det står Cloud Celebration frit for at sælge designet på dets webshop efter udarbejdelse. 

Fortrydelsesret

Der ydes ingen fortrydelsesret på Cloud Celebrations varer, der modtages klar til download direkte efter køb (og dermed er taget i brug). Fortrydelsesretten på produkter opsat ud fra individuelle behov, eksempelvis invitationer der opsættes ud fra indtastninger, frafalder, såfremt vi har påbegyndt udarbejdelsen af det/de tilpassede produkter. Skulle udkastet mod forventning, ikke leve op til kundes forventninger, kan ordren annulleres mod et gebyr tilsvarende opsætningsprisen (typisk 150kr). 
Har du modtaget udkast på en bestilt ordre, og ønsker at ændre til et andet design/format, opkræves et gebyr på 150kr. 

Vi gør opmærksom på at der ikke tilbydes refundering af ekspreslevering.  Dette betyder at, der ved ønske om annullering af sin ordre (efter modtagelse af udkast), vil der blive tilbageholdt et gebyr på 150kr. + et eventuelt ekspresgebyr. 

Reklamationsret

Der ydes reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamation over fejl, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Cloud Celebration inden for rimelig tid. Ved fejl og mangler fra vores side udbedres de hurtigst muligt og fremsendes digitalt pr. e-mail med det samme udbedringen har fundet sted. Efter modtagelse af fil/produkt, skal filen gennemlæses af kunden og fejl/mangler skal meldes ud til Cloud Celebration ApS indenfor rimelig tid. Cloud Celebration fraskriver sig al ansvar for fejl/mangler, som umiddelbart først opdages efter print/tryk/skæring, og kan derfor ikke kræves at erstatte og/eller afholde udgifter i forbindelse med omtryk/ny skæring.

Forbehold

Cloud Celebration ApS tager forbehold for kundens egne tastfejl i både ordre og personliggørelsen af vores produkter samt for billedkvalitaten i de evt. uploadede foto. 

Personlige Oplysninger

Når du køber varer på Cloud Celebration  ApS skal du angive følgende personlige oplysninger: Navn – Adresse – E-mail adresse. Oplysningerne bruges udelukkende i forbindelse med levering af bestilte varer. Oplysningerne registreres hos Cloud Celebration og opbevares i fem år, hvorefter de slettes. Kun ledelsen har adgang til de registrerede oplysninger, og garanterer at disse hverken sælges eller videregives til tredjepart uden accept. Personlige oplysninger transmitteres og opbevares krypteret, og ved indtastning af kort og bankoplysninger anvendes en krypteret SSL-forbindelse for at sikre de følsomme oplysninger bedst muligt. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til Persondataloven.

Copyright

Al billed- og tekst materiale på cloudcelebration.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavsretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.

handelsbetingelser

0
  0
  Din kurv
  DIn kurv er tomRetur til shop
  Scroll to Top