BAG OM CLOUD

Først og fremmest
VEKOMMEN TIL CLOUD CELEBRATION! 

Vi er super glade for, at du er landet netop hos os!
Her hos Cloud Celebration kan du finde flotte produkter til din kommende fest, hvad end det er barnedåb, bryllup, konfirmation eller en helt fjerde begivenhed.

Hvem står bag Cloud Celebration? 

Det gør to personer; Amanda Brown og Celia Horsleben.
Vi er begge ejere af virksomheden og har begge været med helt fra start. Vi er bosiddende i Randers, hvor vores virksomhed er lokaliseret.
Amanda Brown på 34 år, er uddannet bioanalytiker fra 2010 og har arbejdet i faget i ca 7 år. Gennem hele sit arbejdsliv har Amanda haft en ekstra beskæftigelse som fotograf med speciale i fotografering af mindre børn og gravide. Amanda har to drenge, William og Charlie, med sin eksmand og bor i hus i Randers. Da Amanda blev gravid med sin yngste dreng, var hun nødsaget til at tage en pause fra fotografering i et par år, men ønsket om en ekstra beskæftigelse var der stadig. Det blev startskuddet for virksomheden Digitalart.dk, en webshop med salg af print-selv plakater. I 2016 kom ønsket tilbage om at starte op igen som fotograf, denne gang på fuld tid. I 2017 eftersøgte Amanda en person som kunne hjælpe hende med markedsføring af Digitakartdk. Celia Horsleben henvendte sig og efter en forsøgsperiode blev det vurderet, at Digitalartdk.dk skulle lukkes ned til fordel for udvikling af en ny virksomhed; Cloud Celebration! Amanda arbejder stadig som fotograf, dog på nedsat tid for at imødekomme travlheden hos Cloud.

Celia Horsleben på 27 er uddannet markedsføringsøkonom og er gift med Jon og sammen har de to børn, Steen og Nora. Celia har arbejdet som selvstændig negletekniker inden hun startede på uddannelsen som markedsføringsøkonom, og har altid haft stor interesse i netop markedsføring af mindre virksomheder. Celia arbejder i dag på fuld tid i Cloud Celebration.

Hos Cloud Celebration har Celia ansvaret for ordrehåndtering,  markedsføring, kontakt til samarbejdspartnere, kundehenvendelser og sociale medier.
Amanda står for af ordrehåndtering, regnskab,  opsætning  af hjemmesiden/webshop samt udvikling af nye designs og så er det typisk Amanda, som du kommer i kontakt med, når du ringer til Cloud!

Visionen for Cloud Celebration
Vi har store ambitioner for virksomheden, og vi arbejder meget hårdt på at blive danskernes number ét leverandør af fantastiske tryksager til alle livets begivenheder. Ikke nok med, at vi ønsker at øge vores markedsandel i Danmark, så er vi allerede godt i gang med at skabe os et navn i de andre nordiske lande, og vi kan se, at Norge allerede så småt er begyndt at kende vores navn!

En af de ting som vi begge er helt enige om, er at vi ønsker at bibeholde et højt service niveau, dvs. at stå til rådighed for vores kunder i alle henseender. Vi ønsker, at vores kunder ved, at dette er en virksomhed med en personlig baggrund, hvor de kommer i kontakt med de samme mennesker ved tilbagevendende henvendelser. 

Vi håber at I bliver lige så begejstret for Cloud som vi er, for sammen kan vi skabe noget helt fantastisk!