BAG OM CLOUD

Celia Horsleben

Ejer

Celia har ansvaret for at sende ordrer til tryk,  markedsføring, kontakt til samarbejdspartnere, kundehenvendelser og sociale medier. Det er typisk Celia som svarer alle henvendelser på vores Info mail.

Amanda Brown

Ejer

Amanda står for af ordrehåndtering, regnskab,  opsætning  af hjemmesiden/webshop samt udvikling af nye designs og så er det typisk Amanda, som du kommer i kontakt med, når du ringer til Cloud!

Anne Jørgensen

Tekstforfatter

Anne er ansat som tekstforfatter med speciale i blogindlæg samt udarbejdelse af tekster til diverse sider. Hun varetager også en del af driften. 

Denice Winther

Designer af plakater

Denice er vores kunstner i Plakat kategorien. Denice har mange år bag sig som kunstner og vi er meget beæret over at have hende med på teamet!

Visionen for Cloud Celebration

Vi har store ambitioner for virksomheden, og vi arbejder meget hårdt på at blive danskernes number ét leverandør af fantastiske tryksager til alle livets begivenheder. Ikke nok med, at vi ønsker at øge vores markedsandel i Danmark, så er vi allerede godt i gang med at skabe os et navn i de andre nordiske lande, og vi kan se, at Norge allerede så småt er begyndt at kende vores navn!

En af de ting som vi begge er helt enige om, er at vi ønsker at bibeholde et højt service niveau, dvs. at stå til rådighed for vores kunder i alle henseender. Vi ønsker, at vores kunder ved, at dette er en virksomhed med en personlig baggrund, hvor de kommer i kontakt med de samme mennesker ved tilbagevendende henvendelser. 

Vi håber at I bliver lige så begejstret for Cloud som vi er, for sammen kan vi skabe noget helt fantastisk! 

0

CORONA GARANTI