HØJSÆSON 2024

I perioden 1. januar til 31. marts 2024 vil vi have ekstraordinært travlt og derfor vil der være visse ændringer I vores købsbetingelser. 
Læs venligst om vores midlertidige ændringer HER

BAG OM CLOUD CELEBRATION 

Velkommen til Cloud Celebration. Vores iværksættereventyr startede i 2017, og der er sket rigtig meget siden. Vi er i konstant udvikling og har store drømme for virksomheden. En af de helt store drømme er at blive et etableret navn i hele norden.

En af de ting som vi altid prioriterer, er at have et højt serviceniveau, dvs. at stå til rådighed for vores kunder i alle henseender. Vi ønsker, at vores kunder ved, at vi driver en virksomhed med en personlig baggrund, hvor de kommer i kontakt med de samme mennesker ved tilbagevendende henvendelser. 

Cloud Celebration er startet ud fra en kreativ proces mellem Celia og Amanda og med ønsket om at skabe noget helt nyt på det danske marked. Vi er stolte af Clouds udvikling, hvilket vi kan tilskrive hårdt arbejde, passion og kreativitet. 

Med en Markedsføringsuddannelse i ryggen er Celia ansvarlig for Clouds ansigt udadtil. Hun har den daglige kontakt til samarbejdspartnere, influencers og lægger strategien for markedsføringen af Cloud. 

Amanda er Clouds webadministrator og designer.
Amanda er tidligere fotograf og arbejder derfor rigtig godt i Photoshop, når der skal finjusteres i farver, ved forespørgsler på custome produkter eller farvepalette.  

I 2019 kom Anne til i form af et praktikforløb på 8 uger. Anne viste sig hurtigt at være den helt rigtig tilføjelse til teamet og blev fuldtidsansat i januar 2020. Anne er i dag ansvarlig for tekstbehandling, SEO, blogindlæg og er desuden med i den daglige drift. 

team cloud

Anne

Celia

Amanda

Vores vision overskrift

Vi har store ambitioner for virksomheden, og vi arbejder meget hårdt på at blive danskernes nummer ét leverandør af fantastiske tryksager til alle livets begivenheder. Ikke nok med, at vi ønsker at øge vores markedsandel i Danmark, så er vi allerede godt i gang med at skabe os et navn i de andre nordiske lande, og vi kan se, at Norge allerede så småt er begyndt at kende vores navn!

En af de ting som vi altid prioriterer, er at have et højt serviceniveau, dvs. at stå til rådighed for vores kunder i alle henseender. Vi ønsker, at vores kunder ved, at dette er en virksomhed med en personlig baggrund, hvor de kommer i kontakt med de samme mennesker ved tilbagevendende henvendelser.

bag om cloud celebration

Cloud

0
Scroll to Top