SOMMERFERIELUKKET UGE 29-30

FRI FRAGT I HELE UGE 26*

Vi lukker kontoret og produktionen ned i uge 29 og 30. 
Det betyder at alle ordrer lagt i den periode vil modtage udkast i uge 31. 

Shop med fri fragt i hele uge 26 og modtag dine produkter inden ferien! 
*Fri fragt gælder ikke ordrer udelukkende lagerførte varer såsom nittetang, snor, kuverter mv. 

Danmarks bedste kundeservice

logo

Danmarks bedste kundeservice

GRATIS SKABELONER TIL INVITATIONER TIL BØRNEFØDSELSDAG

På denne side finder du vores gratis skabeloner, du kan bruge til dine invitationer til børnefødselsdag. Det er bare at klikke download, og så er festen startet!

Alle design matcher de flotte bokse med temaet festpynt, som kan købes hos Party In A Box, så tag et kig på deres webshop for at fuldende jeres fødselsdagsfest!

OBS! DOWNLOAD STARTER MED DET SAMME, AT DU TRYKKER PÅ DOWNLOAD-KNAPPEN

GRATIS INVITATIONER TIL FØDSELSDAG

Gå på opdagelse og lad dig inspirere i vores kategori med gratis invitationer til børnefødselsdagen. Der er mere end 30 design at vælge imellem, og der er et bredt udvalg til både drenge og piger, store som små i mange forskellige temaer, så du sammen med dit barn kan vælge præcis de invitationer, der passer til jeres smag og interesser. Vores invitationer til børnefødselsdag er nemme at printe og udfylde derhjemme og tage med i børnehaven eller skolen til sine kammerater, når man vil invitere dem til en sjov og underholdende børnefødselsdag. Vælger I et prinsesse- eller pirattema, har vi også en gratis skattejagtsleg, du kan bestille lige HER – så er både jeres gratis invitationer og underholdningen til børnefødseldagen sikret.

Så undgå besværet og spar endelig lidt penge på jeres fødselsdagsbudget. Print nogle fine gratis invitationer til børnefødselsdagen her hos os.

GRATIS INVITATIONER ONLINE

Alle vores invitationer til børnefødselsdagen, som ligger her på siden, er helt gratis og klar til download, så du slipper for at gøre andet end at vælge dine gratis invitationer online. Det eneste du skal gøre, er at trykke på downloadknappen under det invitationsdesign, du og dit barn ønsker at bruge til fødselsdagsfesten. Vi har gjort det nemt for dig, så når du trykker på knappen, starter overførslen med det samme, og du kan derfor modtage de ønskede gratis skabeloner til invitationer hurtigt og nemt. 

Alle filerne er i PDF-format og med to invitationer på én A4-side, så det eneste du skal gøre, er at klippe dem til, udfylde informationer om festen og uddele dem til jeres fødselsdagsgæster. Sådan har vi gjort det, fordi det skal være så nemt for dig som overhovedet muligt at printe og klargøre dine gratis invitationer til fødselsdag. Så kan du fokusere på det vigtige – nemlig at holde et brag af en fest! Det er bare at vælge design og klikke download på de ønskede skabeloner – så er jeres gratis invitationer til børnefødselsdagen klar til at printe selv, udfylde og dele ud. 

TEMA FOR BØRNEFØDSELSDAG

Der er et hav af muligheder for et spændende tema til børnefødselsdagen. Iblandt vores gratis invitationsdesign finder du både en invitation med prinsesser, en Cars-invitation og en invitation til festen med Frost-tema. Måske er dit barn helt vild med gravkøer, Star Wars eller Spiderman? Så har vi også en børnefødselsdagsinvitation til det – der er helt sikkert et tema, der falder i din og dit barns smag! Tag et kig på vores store udvalg og find det tema, der bedst danner rammen om jeres fødselsdagsfest, og print selv jeres gratis skabeloner til invitationer!

Alle vores gratis børnefødselsdagsinvitationer er opsat til at matche de skønne kasser med festpynt fra din party partner in crime Trine fra Party In A Box, så der er mulighed for at skabe en rød tråd for jeres fest helt fra invitation til fejring. Gå endelig på opdagelse på hendes hjemmeside, hvis du er på udkig efter inspiration til jeres næste børnefødselsdagstema – her finder du et stort udvalg af festpynt i alverdens forskellige temaer såsom Brandmand Sam, Gurli Gris, Paw Patrol og mange, mange flere. Du kan også læse med i vores blogindlæg HER, der er fyldt med gratis inspiration til et fint børnefødselsdagstema til børn i alle aldre. 

PRINT SELV FØDSELSDAGSINVITATIONER TIL BØRN

Det allervigtigste, når du har med print selv-invitationer at gøre, er, at du har noget lidt tykkere papir at printe det på. Det normale printerpapir, som man oftest har hjemme i skuffen, er det, man kalder 80 g tykkelse. Papir i denne tykkelse vil suge for meget farve og gøre farverne ringere på dine gratis invitationer, end hvis du vælger en lidt tykkere papirkvalitet. Vi anbefaler derfor, at du køber papir eller karton af minimum 200 g tykkelse for at få det bedste resultat ud af dine print selv-invitationer til børnefødselsdag – et tykkere papir skaber også en flot finish og sikrer en lækker kvalitet på dine invitationer. 

Du kan blandt andet købe papir med en tykkelse på 200 g på Dustin Home til 165 kroner for 100 ark på linket HER. Du kan desuden finde et bredt udvalg af mere specielt papir og karton på CC Hobby – hvad enten du ønsker en ekstra tyk kvalitet, en blank finish eller farvet papir til din fødselsdagsinvitation, så kan du helt sikkert finde det på deres webshop.

FÅ VORES HJÆLP TIL DINE INVITATIONER

Hvis du vil undgå besværet med at printe, klippe og udfylde dine gratis invitationer til børnefødselsdag selv, så kan du også købe et personliggjort design udformet af os her hos Cloud Celebration. I det tilfælde er det hverken gratis eller print selv-invitationer, du får – vi laver et personligt udkast til dig med information om jeres fest og gør det nemt og bekvemt for dig at invitere til fødselsdag med stil. Du modtager et udkast på mail indenfor 72 timer fra bestillingen, og vi starter først produktionen, når du har godkendt udkastet, så du er sikker på, at invitationerne stemmer overens med dine forventninger. Efter godkendelse trykker vi invitationerne på 300 g karton og sender dem til din foretrukne pakkeshop, og det eneste du derefter skal gøre, er at sende eller uddele invitationerne til jeres fødselsdagsgæster.

Gå på opdagelse i vores personliggjorte invitationer til børnefødselsdag i kategorien HER eller kontakt os på mail: info@cloudcelebration.dk eller tlf.: +45 51 22 99 15.

gratis invitationer til børnefødselsdag

0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top