GRATIS INVITATIONER TIL BØRNEFØDSELSDAG

Velkommen til Cloud Celebration! Et kreativt univers med tryksager til alle slags fester.
På denne side finder du vores gratis invitationer til børnefødselsdag. Det er bare at klikke download!

Alle designs matcher de flotte boxe med tema festpynt, som kan købes hos Party In A Box

OBS! DOWNLOAD STARTER MED DET SAMME, AT DU TRYKKER PÅ DOWNLOAD-KNAPPEN

INVITATIONER TIL BØRNEFØDSELSDAG

Gå på opdagelse i vores kategori med gratis invitationer til børnefødselsdagen. Der er +30 designs at vælge i mellem, og der er et bredt udvalg til både drenge og piger, store som små. Vores invitationer til børnefødselsdag er nemme at printe og udfylde derhjemme og tage med i børnehaven eller skolen til sine kammerater, når man vil invitere dem til en sjov og underholdende børnefødselsdag. Vælger I et prinsesse eller pirat tema har vi også en gratis skattejagt leg, du kan bestille lige HER.

Så spar endelig lidt penge på jeres fødselsdagsbudget og print nogle fine gratis invitationer til børnefødselsdagen her hos os. 

GRATIS INVITATIONER KLAR TIL DOWNLOAD

Alle vores invitationer til børnefødselsdagen, som der ligger på siden her, er helt gratis og klar til download. Det eneste du skal gøre er at trykke på download knappen under det invitationsdesign, som dit barn ønsker at bruge til sin fødselsdagsfest. Når du trykker på knappen, starter overførslen med det samme. Alle filerne er i PDF format og med to invitationer på én A4 side. Det har vi gjort, så det er så nemt for dig som overhovedet muligt, at printe og klargøre dine gratis invitationer. Så det er bare at vælge design og klikke download – så er jeres gratis invitationer til børnefødselsdagen klar til at printe selv. 

BØRNEFØDSELSDAG TEMA

Der er et hav af muligheder for et spændende tema til børnefødselsdagen. I blandt vores gratis invitationsdesigns finder du både en invitation med prinsesser, en Cars invitation og en invitation til festen med Frost tema. Måske er dit barn helt vild med gravkøer, Star Wars eller Siderman? Så har vi også en børnefødselsdag invitation til det!

Alle vores gratis børnefødselsdag invitationer er faktisk opsat til at matche de skønne kasser med festpynt fra din party partner in crime, Trine, fra Party In A Box. Gå endelig på opdagelse på hendes hjemmeside, hvis du er på udkig efter inspiration til jeres næste børnefødselsdag tema. Du kan også læse med i vores blogindlæg HER, der er fyldt med inspiration til et fint børnefødselsdag tema. 

PRINT-SELV INVITATIONER

Det allervigtigste, når du har med print-selv invitationer at gøre er, at du har noget lidt tykkere papir at printe det på. Det normale printerpapir, som man oftest har hjemme i skuffen, er det, man kalder 80g tykkelse. Papir i denne tykkelse vil suge for meget farve og gøre farverne ringere på dine gratis invitationer. Vi anbefaler, at du køber papir/karton af minimum 200g tykkelse. Det kan du blandt andet købe på Dustin Home til 165 kroner for 100 ark på linket HER. Du kan desuden finde et bredt udvalg af mere specielt karton på CC Hobby.

Hvis du vil undgå bøvlet med at printe, klippe og udfylde dine gratis invitationer til børnefødselsdag selv, så kan du også købe et personliggjort design hos os. I det tilfælde er det hverken gratis eller print-selv invitationer, du får; Så opsætter vi et personligt udkast til dig med info om jeres fest. Du modtager et udkast på mail indenfor 72 timer af bestillingen, og vi starter først produktion, når du har godkendt udkastet. Efter godkendelse trykker og sender vi invitationerne, trykt på 300g karton, til din foretrukne pakkeshop.

Gå på opdagelse i vores personliggjorte invitationer til børnefødselsdag i kategorien HER

Cloud Celebration gratis invitationer til børnefødselsdag

0
Scroll til toppen