EFTERÅRSFERIE

Vi holder delvist lukket i efterårsferien (uge 42).
Alle ordrer modtager udkast indenfor normal tid.
Alle ordrer godkendt senest torsdag den 12. oktober, afsendes fredag den 13. oktober.  Godkendte ordrer efter den 12. oktober afsendes den 23 oktober. 

EFTERÅRSFERIE

Vi holder delvist lukket i efterårsferien (uge 42). Alle ordrer modtager udkast indenfor normal tid (3 hverdage).
Alle ordrer godkendt senest torsdag den 12. oktober, afsendes fredag den 13. oktober.  Godkendte ordrer efter den 12. oktober afsendes den 23 oktober. 

SHOWROOM

I 2022 rykkede Cloud ind i nye store lokaler.
Ikke nok med at vi ville trække produktionen inhouse så har vi, siden begyndelsen, haft en drøm om at skabe et showroom
hvor vores kunder har mulighed for at mærke, se og opleve alle vores produkter live.  

Se en video fra vores showroom nederst på siden. 

Book en tid til at besøge showroom ved at ringe til os på 51229915.  

Showroom

Der er flere gode grunde til at besøge vores showroom uanset hvilken begivenhed i planlægger.
Læs med nedenfor for alle gode grunde til at besøge vores showroom.
Bryllup, Konfirmation, Barnedåb og andre fester er repræsenteret i showroomet. 

1. Se og føle kvaliteten: Når I besøger vores showroom, har I mulighed for at se og røre ved de faktiske tryksager. Dette giver jer mulighed for at bedømme kvaliteten af papiret, udskrivningsmetoderne, farverne og de forskellige finishmuligheder som folieprægning osv. I kan virkelig få en fornemmelse af papiret og farverne på en anden måde end det kan gengives på webshoppen.

Showroom

2. Inspiration til design: Vores showroom er fyldt med forskellige typer tryksager, der viser et bredt udvalg af designmuligheder. Ved at se på forskellige layouts, farvekombinationer, typografi og billedvalg kan I få inspiration til jeres eget designprojekt. I kan også se, hvordan forskellige trykte materialer kan bruges til at præsentere information og skabe visuel appel.

Showroom
Showroom

3. Udforsk forskellige trykte materialer: Et besøg i vores showroom giver jer mulighed for at se forskellige papirtyper, teksturer og formater. I kan se, hvordan forskellige designs reagerer på forskellige papirtyper, og hvordan de påvirker det endelige udseende af tryksagen. Dette kan hjælpe jer med at træffe informerede beslutninger om, hvilke materialer der passer bedst til jeres behov.

4. Få personlig rådgivning: Når I besøger vores showroom, har I mulighed for at tale direkte med én fra Cloud Teamet.
Hun kan besvare jeres spørgsmål, give jer rådgivning om designmuligheder, trykteknikker, papirkvaliteter og finishmuligheder.
I kan drage fordel af vores viden og erfaring til at opnå det bedste resultat for jeres tryksager. Og selvfølgelig stille alle de spørgsmål I har på hjerte.

Showroom

5. Opdag nye trends og innovationer: Showrooms er ofte et sted, hvor I kan få øje på nye trends inden for de forskellige begivenheder. I  kan se eksempler på de nyeste trykte materialer, teknologier og designstilarter. Dette kan hjælpe jer med at holde jer opdateret og differentiere jer.

Showroom
Showroom
Showroom

Samlet set giver et besøg i vores showroom jer mulighed for at få en førstehåndsoplevelse af vores forskellige tryksagers potentiale og inspirere jer til at skabe imponerende og effektive trykte materialer.

VIDEO FRA VORES SHOWROOM

Vi glæder os til at få besøg af jer i vores showroom i Randers, Myntevej 5. 

Showroom

0
Scroll to Top