Planlægning af konfirmation i 10 steps

planlægning af konfirmation

Selv om der er omkring 6 måneder til konfirmationssæsonen, og I nok har kendt datoen i mange år, så kan tiden går hurtigt, når I skal planlægge fest. Alt efter hvordan I ønsker festen skal være, så kan der være mange ting, der skal tages stilling til. Det er en fantastisk følelse, at ens barn skal fejres med en dejlig fest, men der skal tages beslutninger om stilen, maden, farver og ikke mindst invitationer, bordkort og tøjet. Måske er hele familien involveret i planlægningen, og måske har alle en ide om hvordan det skal gøres. At lave research, tale om ideer og forventninger, vente på svar, rykke osv. kan tage tid, og måske er det længe siden I sidst har holdt en stor fest. Så hvordan er det så lige man får sådan en planlægning af konfirmation til at gå op i en højere enhed?

Kjole: Budolfsen Kjoler
Kjole: Budolfsen Kjoler

Planlægning af konfirmation i 10 steps

Nyd den kommende tid og følg vores 10 steps til planlægningen, så du vil være hjulpet godt på vej i processen med at få arrangeret din teenagers konfirmation.
Vi springer dato og kirke over, for dem har du formentligt kendt siden dit barn startede i skolen.

1. Feststed:
Det er nok det vigtigste element i hele planlægningen for uden et sted at holde festen, er der jo ingen fest. Beslut som det første, hvor I skal holde festen og book stedet, hvis i skal holde det ude.

2. Tema:
I skal allerede nu begynde at overveje om festen skal have et bestemt tema for det kan påvirke alle de senere beslutninger om kjole, mad og pynt.

  

3. Invitationer:
De er vigtige! Gæsterne skal kende datoen i rigtig god tid, så de kan nå at krydse det af i kalenderen. Du finder vores udvalg her: KONFIRMATIONS INVITATIONER. Her kan du også vælge bordkort med det samme, hvis vi ikke skal skrive navnene på

4. Tøjet:
Specielt hvis du har en datter, så skal kjolen bestilles i god tid.

5. Maden:
Hvad skal menuen være og hvem skal lave maden. Husk også at tænke serveringspersonale ind.

6. Transport & fotograf:
Din kommende konfirmand skal til og fra kirken, og I skal blive enige om hvordan det skal foregå. Hvis der skal bookes transport, så husk at gøre det i god tid. Hvis I vil have en fotograf til at tage billeder, så skal I også have booket det.

7. Håret:
Har du en pige, så skal i booke tid hos frisøren, hvis hun skal have sat hår. Har du en dreng, så book tid til en klipning et par dage før konfirmationsdagen.

8. Dekoration:
Hvordan skal der pyntes op, hvordan skal blomsterne se ud og hvilke farver skal der være.

9. Menukort og bordnumre:
Det er altid dejligt at være i god tid, så husk at få dem bestilt menukort og bordnumre. Selv om vi kun har 72 timers levering ved almindelig bestilling, og vi kan hjælpe dig endnu hurtigere ved en ekspreslevering, så er det rart at der er styr på dem.

10. Tjek – Tjek:
Kort før festen skal alle i familien sammen gennemgå, at der er styr på alle elementer, og at alle kender planen for dagen.

PS: vi har lige et godt god råd mere:
En vigtig tradition i forbindelse med konfirmationen er roser. Mange forældre er på herrens mark her, så undersøg nogle uger forinden, om der er aftalt noget i klassen eller få det diskuteret forældrene imellem. Hvem giver til hvem? Giver alle til alle? Pigerne til pigerne? Drengene til drengene? Eller giver man kun til sine bedste venner/veninder?

Festlige hilsner,
Amanda & Celia / Cloud Celebration

BESØG vores Pinterest med TEAMER som Pink, Tuxedo, Feminin og Natur i forbindelse med din planlægning af konfirmation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *