PLANLÆGNING AF KONFIRMATION

Selv om der er omkring 6 måneder til konfirmationssæsonen, og I nok har kendt datoen i mange år, så kan tiden gå hurtigt, når man står over for planlægning af konfirmation. Alt efter hvordan I ønsker festen skal være, så kan der være mange ting, der skal tages stilling til. Det er en fantastisk følelse, at ens barn skal fejres med en dejlig fest, men der skal tages beslutninger om stilen, maden, farver og ikke mindst invitationer, bordkort og tøjet. Måske er hele familien involveret i planlægningen, og måske har alle en ide om hvordan det skal gøres. At lave research, tale om ideer og forventninger, vente på svar, rykke osv. kan tage tid, og måske er det længe siden I sidst har holdt en stor fest. Så hvordan er det så lige man får sådan en planlægning af konfirmation til at gå op i en højere enhed?

10 STEPS GUIDE TIL PLANLÆGNING AF KONFIRMATION

Nyd den kommende tid og følg vores 10 steps til planlægningen, så du vil være hjulpet godt på vej i processen med at få arrangeret din teenagers konfirmation.
Vi springer dato og kirke over, for dem har du formentligt kendt i flere år.

1. Feststed:

Det er nok det vigtigste element i hele planlægningen for uden et sted at holde festen, er der jo ingen fest. Beslut som det første, hvor I skal holde festen og book stedet, hvis i skal holde det ude.

2. Tema:

I skal allerede nu begynde at overveje om festen skal have et bestemt tema for det kan påvirke alle de senere beslutninger om kjole, mad og pynt.

3. Invitationer:

De er vigtige! Gæsterne skal kende datoen i rigtig god tid, så de kan nå at krydse det af i kalenderen. Du finder vores udvalg her: KONFIRMATIONS INVITATIONER. Vi tilbyder bordkort, menukort og øvrige produkter til festen i samme matchende design som din invitation.

4. Tøjet:

Specielt hvis du har en datter, så skal kjolen bestilles i god tid.

9. Menukort og bordnumre:

Det er altid dejligt at være i god tid, så husk at få dem bestilt menukort og bordnumre. Selv om vi kun har 72 timers levering ved almindelig bestilling, og vi kan hjælpe dig endnu hurtigere ved en ekspreslevering, så er det rart at der er styr på dem.

10. Tjek – Tjek:

Kort før festen skal alle i familien sammen gennemgå, at der er styr på alle elementer, og at alle kender planen for dagen.

5. Maden:

Hvad skal menuen være og hvem skal lave maden. Husk også at tænke serveringspersonale ind.

6. Transport & fotograf:

Din kommende konfirmand skal til og fra kirken, og I skal blive enige om hvordan det skal foregå. Hvis der skal bookes transport, så husk at gøre det i god tid. Hvis I vil have en fotograf til at tage billeder, så skal I også have booket det.

7. Håret:

Har du en pige, så skal i booke tid hos frisøren, hvis hun skal have sat hår. Har du en dreng, så book tid til en klipning et par dage før konfirmationsdagen.

8. Dekoration:

Hvordan skal der pyntes op, hvordan skal blomsterne se ud og hvilke farver skal der være.

ROSER - EN KONFIRMATIONSTRADITION

En vigtig tradition i forbindelse med konfirmationen er roser. Det er meget forskelligt, hvor mange roser blomsterforretningerne har på lager, så man kan nemt risikere at være for sent ude. Undersøg derfor nogle uger forinden, om der er aftalt noget i klassen eller få det diskuteret forældrene imellem. Hvem giver til hvem? Giver alle til alle? Pigerne til pigerne? Drengene til drengene? Eller giver man kun til sine bedste venner/veninder?

 

Vi håber, du har fået nogle gode inputs, som du kan bruge til planlægning af konfirmation. På vores webshop og blog kan du altid finde endnu mere inspiration til flere af trinnene. Se eksempelvis vores designserier inden for konfirmationskategorien HER

Vi håber I får en rigtig dejlig konfirmationsfest!

Festlige hilsner,
Amanda & Celia 
/ Cloud Celebration

0

CORONA GARANTI