Du kender det nok! I skal finde et tema til festen. Det må ikke være barnligt, for kedeligt, for pink, og det kan være svært… Vi har derfor sammen med Party In A Box sammensat vores bud på et enkelt og naturinspireret tema, som nemt kan overføres til en hvilken som helst fest. Uanset om det er konfirmation, barnedåb eller bryllup. Vi har i årets Pige TEMA valgt at kombinere natur og gammelrosa pynt fra Party In A Box med vores konfirmationsserie Silhuette White, og resultatet er råt og feminint i helt perfekt harmoni.

Giv bordene et fantastisk udtryk hurtigt og nemt med en bordløber. En bordløber kan købes i adskillige varianter, og kan pifte hvide duge op på nul komma fem. Vi valgte en hør/blonde bordløber, der understreger det naturinspirerede feminine tema.

Bordkort og menukort er et must til enhver stor fest! Her er det vores kortserie Silhuette White som sammen med Silhuette Rose har været sæson 2019’s ultimative bestsellers. Vi forstår godt hvorfor! Den sorte silhuet i kontrast til blomsterskørtet er iøjefaldende og grafisk på den fede måde. De små gaveæsker på tallerkenerne fra Party In A Box kan fyldes med et par stykker slik, en velkomst sang, en personlig hilsen til hver gæst eller noget helt fjerde. Og så kan den piftes op med en lille blomst i toppen, som vi har gjort.

Konfirmanden skal selvfølgelig være i centrum! Dette kan gøres bl.a. med en personlig gæstebog til dagen og et gaveprint til gæsternes fingeraftryk. Så glemmer konfirmanden aldrig, hvem der var med til at fejre den første store fest. Et andet tip er at tage et stykke af bordløberen og binde om konfirmandens stol. Det ser godt ud, giver en rød tråd, og hvornår har man ellers liiige mulighed for at sidde i en kongestol (med stil vel og mærke)..? Vi siger GO – konfirmanden kan aldrig komme for meget i centrum.

Det allerbedste ved et naturinspireret tema er, at du kan vælge at kombinere det med lige den farve, du ønsker. Navy, bordeaux, grøn.. Der er intet no go at kombinere med. Så gå med lige præcis det, du har lyst til. Gammelrosa er et sikkert hit, og Party In A Box har overgået sig selv med de flotte elementer til bordene. De kan selvfølgelig købes i forskellige farver! Den smukke 3-folds bordopsats i træ med lys i kan købes lige HER – og skal efterfølgende bestilles til udskæring ved www.creativewood.dk.

VIL DU HAVE STILEN?
Billederne er taget hos Hotel Stephansen i Randers, som var så søde at udlåne deres lokaler til os en hel dag. Alt pynt herunder bordløbere, stearinlys, gammelrosa pynt, glas til stearinlys og gaveæsker kan købes i én samlet æske hurtigt og nemt ved Party In A Box – det er bare at sende Trine en mail på sales@partyinabox.dk! Menukort, bordkort, gaveprint og velkomstskilt er alle i vores kortserie Silhuette White.

Vi håber, I føler jer inspirerede! I næste uge gælder det konfirmationstema til dreng her på bloggen, hvor der også er masser af inspiration at hente!

Festlige hilsner,
Amanda & Celia 
/Cloud Celebration 

       

0

CORONA GARANTI