Ambassadører for Cloud Celebration

VI SØGER AMBASSADØRER TIL CLOUD CELEBRATIONS PRODUKTER
Kunne du tænke dig at hjælpe os med at udbrede kendskabet til vores koncept?

Vi har fået en helt fantastisk modtagelse de første par måneder, og vi er meget taknemmelige for alt den positive feedback samt forslag til nye produkter til shoppen. Vi vil dog gerne have spredt budskabet om vores print-selv koncept endnu mere, og leder i den forbindelse efter 3-5 samarbejdspartnere i form af ambassadører. Har du noget stort lige om hjørnet? Det kunne være et bryllup, barnedåb, rund fødselsdag, kobberbryllup, børnefødselsdag, konfirmation eller et babyshower. Vi vil rigtig gerne tilbyde en produktpakke, vi sætter sammen i fællesskab med 3-5 nye ambassadører til den kommende fest. Et eksempel kunne lyde: Invitation, ønskeseddel, bordkort, banner til dekoration under festen og takkekort. Lyder det som noget for dig? Så læs videre nedenfor.
HVAD KRÆVER DET SÅ?
Det kræver først og fremmest, at du har lyst til at hjælpe os med at sprede kendskabet til vores koncept. Dernæst kræver det mindst 2000 følgere/læsere på Instagram, Facebook-side, blog eller lignende. Og vigtigst af alt kræver det, at du kan tage flotte billeder af hele processen, som vi under og efter samarbejdet kan bruge på vores sociale medier. Eksempelvis billeder af de færdige og printede invitationer inden de sendes af sted og den endelig udsmykning/borddækning til selve festen.
ER DET DIG?
Så har du lyst til at få nogen lækre produkter til festen – med mulighed for noget, der designes fra bunden af også, hvis vi finder idéen relevant – mod at du tager nogen flotte billeder af produkterne under processen, lægger dem op på eksempelvis din Instagram undervejs samt sender dem til os… Så kontakt os gerne med det samme på info@cloudcelebration.dk, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilken fest du har rundt om hjørnet og linker til din blog/Instagram profil/Facebook side.

MEN SKYND DIG!
Vi leder kun efter 3-5 ambassadører i første omgang, og det plejer at gå stærkt med at få pladserne besat. Vi svarer selvfølgelig på alle henvendelser – men da der kun er begrænsede ambassadør pladser, er vi nødt til at vælge de bedste matches.

Nedenfor kan du se nogen eksempler på printede invitationer, så du kan få en idé om, hvad der forventes af billederne:

 

Er det lige dig vi står og mangler?
S
å glæder vi os til at høre fra dig!

Hop gerne forbi webshoppen og se vores store udvalg af produkter: www.cloudcelebration.dk

 

Mange festlige hilsner,
Amanda & Celia /Cloud Celebration

 

4 Comments

 1. Lise-Mette

  Kan man vælg e et barnedåbslayout til en konfirmationsindbydelse?

  Reply
  1. Cloudcelebration

   Ja, det kan man helt bestemt. I så fald skal du under bestilling vinge af i “Ja tak” ved ændringer af design, og notere det er til konfirmation i stedet. Og meget gerne skrive, hvilke linjer i teksten du ønsker ændret og til hvad. Mvh. Celia /Cloud Celebration

   Reply
 2. Ingvill Kolve

  Eg er intressert i å være ambassadør. Treng både takkekort og dåpsinvitasjon og dåpstakkekort. Bur i Norge, om de vil ha konseptet her til 🙂

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *