Danmarks bedste kundeservice

Danmarks bedste kundeservice

POLTERABEND IDÉER

Står du og skal arrangere en polterabend for en ven eller et familiemedlem?
Og vil du gerne sikre dig, at det bliver en sjov og succesfuld oplevelse for både gæster og ikke mindst hovedpersonen? 

Jamen så er du landet det helt rette sted! 

I dette blogindlæg vil vi nemlig komme med en masse polterabend ideer til sjove lege og aktiviteter – både dem man selv kan lave, og dem man betaler for. Derudover vil vi besvare nogle af de mest stillede spørgsmål omkring polterabends, og komme med andre polterabend ideer, som du måske ikke selv havde tænkt på!

God læselyst!

Polterabend. Bryllup. Kvinder. Blomst. Lyserød

POLTERABEND FAQ

danse ikon

” Hvad laver man til en polterabend? “

 Ofte vil en typisk dansk polterabend indebære en sjov udklædning af den kommende brud eller gom, efterfulgt af en ydmygende men meget festlig parade ned gennem byens gader! I løbet af dagen er der planlagt en række sjove polterabend lege og aktiviteter, og dagen sluttes evt. af med en god bytur. 

Hvis man tror bruden eller gommen er mere til en stille polterabend eller på den anden side til den HELT vilde, så er det bare med at finde på nogle aktiviteter, som passer til lige dén type polterabend!

Og vi har forslag til begge udgaver…

budget til poltarbend

” Hvad koster en polterabend? “

Prisen på en polterabend afhænger utrolig meget af hvilke og hvor mange aktiviteter, der er planlagt for dagen. Derudover har det naturligvis også noget at sige for prisen pr. person, hvor mange gæster der rent faktisk er med til polterabenden.

Baseret på lidt hurtigt research af den typiske polterabend vil et godt bud være ca. 1.000 kr. pr. deltager. Beløbet dækker over alle aktiviteter, mad, og evt. transport. Så hvis budgettet er småt, så find på nogle polterabend lege, som I selv kan lave. 

Hvis I er flere der planlægger og køber ind til polterabenden, så kan I via. Mobilepay appen lave en fælles udgiftsbox, der kan hjælpe jer med at fordele og sortere udgifterne.

gave ikon

” Giver man gaver til en polterabend? “

Både ja og nej. Det kommer lidt an på, hvilke aktiviteter I har planlagt på dagen, og hvor dyre de er. Hvis I har booket tid til diverse professionelle aktiviteter som fx gokart, danseundervisning, paintball mv. så er det jo lidt en gave i sig selv. 

Nogen steder er der dog stadig traditioner for at give sjove eller seksuelt-betonede gaver – bare for humorens og festlighedens skyld!

find ikon

” Hvem inviterer man til en polterabend? “

En god ide er at spørge bruden eller gommen direkte eller indirekte hvem de gerne vil have med til deres polterabend. Der er jo tradition for at det kun er kvinder, der deltager i brudens polterabend og mænd, der deltager i gommens polterabend. 

Ofte er det en blanding af familie og venner, men afhængigt af “vildheds-skalaen” for den planlagte dag, kan det være en god ide af sætte en øvre og nedre aldersgrænse 😉

Party banner. Neon sign. Bachelor party

LEGE & AKTIVITETER - SJOVE POLTERABEND IDÉER

Som vi var inde på tidligere findes der flere udgaver af polterabends – og dermed også flere forskellige typer af polterabend lege. 

Nedenfor kan du læse vores forslag til begge ender af skalaen; de hjemmelavede lege, som er billigere at udføre men stadig sjove, OG de dyrere men utrolig populære lege, som man ofte booker hos en professionel udbyder. 

Hvis du vil sikre, at der er noget for enhver smag, så kan det være en god ide at forsøge at kombinere de to!

– DO IT –

POLTERABEND LEGE

De hjemmelavede lege herunder er mest beregnet til en polterabend for bruden. Nogle af legene kan naturligvis sagtens tvistes til en udgave for gommen, meeen vi må jo nok erkende, at det ofte ER kvinderne, der tyer til disse mere kreative aktiviteter 😉

 
 

3-lags Bryllupskjole

 
En sjov leg, hvor det gælder om at lave den flotteste brudekjole ud af toiletpapir, tape og lidt snor. Del jer op i to hold. Hvert hold vælger én person, som kjolen laves på (bruden kan evt. være den ene person). I arbejder på tid, og dét hold som har lavet dén kjole, bruden bedst kan lide, har vundet! 
 

En Skattejagt For Voksne

 
Har du planlagt den klassiske polterabend by-parade eller polterabend bytur, så er det her den perfekte leg! Lav en liste med ting, som skal gennemføres i løbet af byturen. Det kan fx være; “Find en mand med samme navn som gommen”, “Få et kondom af en mand”, “Få en gratis drink til bruden”, “Få ægteskabsråd fra et ældre ægtepar”, “Tag et billede på herretoilettet”. Både bruden og gæsterne skal hjælpe med at gennemføre opgaverne. Der drikkes et shot for hver opgave, der ikke er gennemført når dagen er omme.

Bachelorette party. 

 

Gæt En Bryllupsgrimasse

 
Leg den velkendte selskabsleg Gæt og Grimasser i en bryllupsudgave! Skriv bryllupsrelaterede ord, som fx kirke, bryllupskjole, toastmaster mv. på lapper af papir og smid dem i en stor skål. Del jer op i to hold og lav på skift lynrunder, hvor det gælder om at få så mange rigtige svar som muligt på tid. Lav en blanding af nemme og sværere ord, så det bliver ekstra sjovt! Fx er “forlovelsesring” og “vielsesring” sværere end “ring”

Prosecco Pong

 
Skal I bruge en god festlig indledning til aftens bytur, så skal I spille prosecco pong! Det er ligesom beer pong bare med champagneglas og prosecco, eller champagne. Find en komplet pakke med både glas og bolde her.
 

Rose. Glasses. Champagne

 

Put A Ring On It

 
Køb et par poser ringformet slik (fx pariserringe) og fordel dem i to skåle (hvis I er to hold) Med en spisepind i munden skal I konkurrere om, hvem der kan få flest ringe til at sidde på pinden, inden der er gået 1 minut! Kør så mange runder, som der er deltagere på hvert hold. Dét hold, som samlet set har fået flest ringe til at sidde på deres pinde, har vundet.
 

The Sound Of Love

 
Lav en musikquiz der KUN har kærlighedssange med. Del jer op i hold, og giv hvert hold deres egen “buzzerknap”, fx en ringklokke eller et båthorn. Start afspilning af en sang  og vent på, at ét af holdene buzzer for at gætte. Gætter det første hold forkert, får det andet hold lov til at gætte. Der gives 1 point for at gætte sangens titel rigtig og 1 ekstra point for at gætte den rigtige kunstner. Se hvem der kan få flest point! Du kan finde en liste over populære kærlighedssange her.

– BUY IT –

POLTERABEND LEGE

Søger du polterabend lege og aktiviteter til den klassiske polterabend? Så vil nogen af nedenstående forslag helt sikkert falde i din smag! Via hjemmesiden Polterabend.dk har vi fundet nogle af vores yndlingsaktiviteter til mænd, kvinder, eller begge dele 🙂

 

 

Twerking Danseundervisning

 
Denne aktivitet henvender sig faktisk både til mænd og kvinder! Få en professionel “twerker” til at undervise jer i, hvordan man mester de rystende numsebevægelser, og se hvor gode I kan nå at blive inden undervisningen er ovre. Det skal nok blive hylende skægt at se alle de gode og mindre gode twerking-forsøg! 
 

Bumber Ball / Bubble Soccer

 

Bumber ball / Bubble soccer er en sjovere udgave af fodbold. Deltagerne ifører sig hver en stor plastic bold, hvor kun benene er frie. I kan spille ekstra vildt og puffe ekstra godt til hinanden, for plasticbolden tager slaget! 

polterabend ideer bryllup, fest, ideer til polterabend, inspiration til polterabend, planlæg polterabend, poltarbend, poltarbend ideer, poltarbend lege, polterabend budget, wife to be

 

Sushikursus

 
En super cool aktivitet, hvor I bruger tid på at lære, hvordan man laver god sushi, som I selvfølgelig får lov til at spise bagefter. Man kan både finde kurser, hvor der undervises på en bestemt lokation, eller hvor de tilbyder at komme hjem til en privatadresse for at gøre det nemmere for jer!
 

Klatrepark

 
Der findes utrolig mange klatreparker rundt omkring i Danmark – både indendørs og udendørs. Her kan i udfordre jer selv og hinanden og se, hvor gode I er til at balancere eller hive jer rundt mellem træer eller platforme.
 

Paintball

 
Skal I have mulighed for at give helt slip og brænde en masse krudt af, så er paintball en rigtig god ide! I kan jagte hinanden rundt på en vaskeægte paintballbane og få lov at lege real-life counter-strike med fancy gear og paintball-geværer!
 

Paintball. Girls.

 

Croquis Tegning

 
Slip kreativiteten løs og glem alt om blufærdighed, når I kaster jer ud i croquis tegning. Her skal I sidde foran en nøgenmodel og gøre jeres bedste for at lave en flot og præcis croquis tegning. Det er helt sikkert mere sjovt end grænseoverskridende – specielt hvis I sipper til en god drink imens!
 

Gokart

 
Gokart er nok en af de mest populære polterabend ideer, fordi der er en aktivitet, hvor alle kan være med og have det sjovt. I kan slippe jeres indre barn og konkurrencemenneske løs og give den maks gas, når I drøner rundt på gokartbanen!
 
Party banner. Neon sign. Bachelor party

ANDRE POLTERABEND IDEER

Skal du lige have de sidste tips med, som gør polterabenden ekstra fed? Ja, selvfølgelig skal du det ;-D
Læs med nedenfor for endnu flere gode polterabend idéer!

musik til poltarbend

1. Lav En Playliste

Forbered en playliste med en masse gode festsange, som I kan afspille mens I leger lege, drikker eller er på bytur. Musik er ALTID med til at løfte stemningen til en fest, så tag og find nogle af de gode gamle 00’er popsange, som I kan feste til!

merchandise

2. Lav Merchandise

For at gøre polterabenden ekstra gennemført kan I få lavet noget personligt merchandise dertil! Det kan fx være T-shirts, kasketter eller andre ting, som I kan gå rundt med i løbet af dagen. Det giver en vildt fed holdeffekt, og folk omkring jer vil ikke være i tvivl om, at det er en polterabend, der foregår ;-D 

I kan designe jeres egne trøjer hos bl.a. Teamshirts.dk  og ellers findes der mange andre udbydere på nettet.

Polterabend. Bachelorette party. Girls. Team Bride
kamera

3. Lav En Photobooth

Hvis I skal tilbringe noget af polterabenden hjemme, så kan I lave en photobooth, hvor I kan tage en masse festlige billeder. Hæng evt. lidt pynt op i baggrunden, og skab nogle festlige minder! Det er en af vores favorit polterabend idéer

tømmermænd efter poltarbent

4. Lav Et Tømmermændskit

Skal I slutte polterabenden af med et brag af en fest? Så vær forberedt på at hjælpe alle gæsterne igennem tømmermændene dagen derpå. Lav en carepackage med fx. panodiler, en lille falske vand, en dåsecola, en lille pose chips, en lille mundskyl og andre gode sager!

Du kan give tømmermændskittet et ekstra cool finish med en af vores “Tømmermændskit Stickers”, som du finder her!

Hangover. Tømmermænd. Pige. Fest

GOD FEST !

Vi håber du har fået lidt inspiration til, hvordan man planlægger en sjov og festlig polterabend.
Kig endelig forbi igen, for vi opdaterer løbende indlægget med nye, sjove polterabend idéer. 

Vi ønsker jer en rigtig god fest!

/ Cloud Celebration 

Sky ikon i cloud farve

0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top