Danmarks bedste kundeservice

Danmarks bedste kundeservice

BRYLLUP PÅ BUDGET

Bryllup er en dyr fornøjelse. Og det kunne da være fedt at spare liiiidt nogle enkelte steder, hvor det ikke nødvendigvis kan mærkes i det store billede.
Vi har et par tips i ærmet, som I kan overveje i planlægningen af jeres fest.

sparegris gris ikon 

LOKATION OG MAD

De helt dyre poster til et bryllup er lokation og mad. I forbindelse med mad bliver brylluppet selvsagt dyrere jo flere gæster I ønsker at have med. Vi vil ikke anbefale jer at skære ned i antallet af gæster for at spare penge. Men netop invitere lige dem, som I ønsker skal være en del af jeres dag. Når det er sagt, så er det altså bare ufedt at føle sig forpligtet til at invitere nogle, som i egentlig ikke har lyst til at have ned. Skær dem fra, denne dag er JERES og I bestemmer.

Overvej om det er noget for jer, at lave noget af maden selv. Stå eventuelt selv for desserten, måske kender i én, der er vildt god til at bage og gerne vil stå for enten dessert eller bryllupskage. Helt generelt er det fedt, hvis i kan trække på jeres netværk. Det kan være i kender en god fotograf, blomsterbinder eller andet. 

I bund og grund handler det om, hvad I er til, hvad I drømmer om og har af ønsker til jeres bryllupsfest. Hvis I altid har drømt om et slotsbryllup, så skal i have det og kan spare penge andre steder. I forhold til lokation kan i overveje om et ladebryllup er jeres til. Her kan der spares en del penge ved at pynte 

dæk dit eget bord til bryllup
lav selv bryllupskage
billig bordpynt til bryllup

TÆNK GENBRUG

Mange props til et bryllup er kun noget, der bruges den ene gang, mange sælger det derfor videre, og der findes gode Facebook grupper til køb og salg af alt muligt smukt og brugbart til bryllupsfesten. Knappen nedenfor fører dig direkte ind i den gruppe, som vi vil anbefale dig at kigge i.

Køb fine rekvisitter, som sagtens kan klare en bryllupsfest mere. Ligedan kan du sælge dem videre til endnu en fest.

 

BUDGETVENLIGE BRUDEKJOLER

Er du til det kan brudekjolen også købes brugt. Second Hand er heldigvis blevet moderne, og der bliver flere steder gjort en del ud af at sælge preloved brudekjoler. 

Fx hos Kongsgaard Bridal

ELLER…
…du kan finde en brudekjole, som rent faktisk ikke er en brudekjole, men som vil passe perfekt til jeres store dag og sparer jer en del på en af de store poster. 

Læs Feminas artikel og få inspiration til 12 budgetvenlige brudekjoler, som bare er super fine!

SPAR PÅ JERES TRYKSAGER

Der er også penge at spare på tryksager til jeres fest. En mulighed kan være at printe invitationer selv, vi tilbyder nemlig at opsætte alle vores A5 invitationer som printklare filer. Skriv blot en mail til os på info@cloudcelebration.dk med jeres ønsker.

kuvert ikon. turkis

Bestil eksempelvis ét akrylskilt med menukort til hvert bord, i stedet for at købe menukort til hver enkelt gæst. Vores A5 akryl skilte koster 149 kr.

akrylskilt til bryllup

GØR DET SELV

Det kræver en ekstra indsats og mere tid, men gør så meget som muligt selv, hvis i har et lidt stramt budget. På de fleste locations har I mulighed for selv at stå for pynten. 

Pynt fx loftet med rispapirlamer, som er virkelig billige. Det er også billigt at købe dit eget tyl i metervare og selv stå for opsætningen af dette. Tyl i loftet giver et helt magisk udtryk. 

pynt ikon. turkis

nem og billig pynt til bryllup
gør det selv

Et andet tip til nem og billig pynt til jeres bryllup er at indsamle syltetøjsglas fra familie og venner og lave dem om til små lanterner med levende lys. I kan købe billig jude-snor i et plantecenter.

tørrede blomster til bryllup
borddækning med tørrede blomster

BILLIGE BLOMSTER

gren ikon. turkis

Med blomster er det en god idé at tænke i sæson. Er der noget grønt, der kan findes i egen have eller i skoven, er det da vildt fedt og et godt sted at spare. Tænk over om det er noget for jer med tørrede blomster. De kan findes billigt flere steder, har længere holdbarhed end blot til bryllupsfesten og du kan helt selv stå for oppyntning med tørrede blomster. Du kan endda plukke dine egne blomster, når de forskellige er i sæson, hænge dem til tørre og samle dem i buketter inden festen. 

 

God fornøjelse og festlige hilsner 
/Cloud Celebration

0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top