Danmarks bedste kundeservice

Danmarks bedste kundeservice

PLANLÆGNING AF KONFIRMATION

Få et hurtigt overblik over, hvad der skal gøres og tages stilling til i forbindelse med jeres kommende konfirmationsfest. I har nok kendt datoen i mange år. Tiden op til kan gå rigtigt hurtigt, der er nemlig masser, der skal gøres. 

Få planlagt en fest, som er i konfirmandens ånd og i jeres families ånd. Det er en fantastisk følelse, at ens barn skal fejres med en dejlig fest, men der skal tages beslutninger om stilen, maden, farver og ikke mindst invitationer, bordkort og tøjet. Måske er hele familien involveret i planlægningen, og måske har alle en ide om, hvordan det skal gøres. At lave research, tale om ideer og forventninger, vente på svar, rykke osv. kan tage tid, og måske er det længe siden I sidst har holdt en stor fest. Så hvordan er det så lige man får sådan en planlægning af konfirmation til at gå op i en højere enhed?

planlægning af konfirmation guide, konfirmation, konfirmationsfest, konfirmationsplanlægning, planlæg, planlægning
planlægning af konfirmation guide, konfirmation, konfirmationsfest, konfirmationsplanlægning, planlæg, planlægning

Vores bedste råd er at tage jeres teenager med på råd. Måske har han eller hun nogle helt bestemte ønsker for dagen. Det kan handle om transport fra kirken, som er et stort ønske. Det kan også være, at konfirmanden virkelig ønsker sig nogle fede billeder fra en professionel fotograf. Eller har nogle bestemte tanker omkring farver og pynt. På den måde kan i prioritere budgettet efter konfirmandens ønsker og spare de steder, som måske ikke betyder så meget for ham/hende. Tænk på konfirmandens livretter, yndlingsfarver, -sange og interesser og integrer disse i festen. 

Det er ikke sikkert, at konfirmanden har samme tanker og ønsker som forældrene 🙂 

10 STEPS GUIDE TIL PLANLÆGNING AF KONFIRMATION

Nyd den kommende tid og følg vores 10 steps til planlægningen, så du vil være hjulpet godt på vej i processen med at få arrangeret din teenagers konfirmation.
Vi springer dato og kirke over, for dem har du formentligt kendt i flere år.

 

planlægning af konfirmation guide, konfirmation, konfirmationsfest, konfirmationsplanlægning, planlæg, planlægning
 
1. Feststed:

Det er nok det vigtigste element i hele planlægningen for uden et sted at holde festen, er der jo ingen fest. Beslut som det første, hvor I skal holde festen og book stedet, hvis i skal holde det ude.

2. Tema:

I skal allerede nu begynde at overveje om festen skal have et bestemt tema for det kan påvirke alle de senere beslutninger om kjole, mad og pynt.

3. Invitationer:

De er vigtige! Gæsterne skal kende datoen i rigtig god tid, så de kan nå at krydse det af i kalenderen. Du finder vores udvalg her: KONFIRMATIONS INVITATIONER. Vi tilbyder bordkort, menukort og øvrige produkter til festen i samme matchende design som din invitation.

4. Tøjet:

Specielt hvis du har en datter, så skal kjolen bestilles i god tid. Der er mange muligheder, når du skal shoppe den helt rigtige konfirmationskjole. Blandt andet Panayotis har et godt udvalg, som du kan kigge på HER

5. Maden:

Hvad skal menuen være og hvem skal lave maden. Husk også at tænke serveringspersonale ind.

Cherry Blossom, bordnummer, bryllup
Konfirmation invitation enkelt naturtema
6. Transport & fotograf:

Din kommende konfirmand skal til og fra kirken, og I skal blive enige om hvordan det skal foregå. Hvis der skal bookes transport, så husk at gøre det i god tid. Hvis I vil have en fotograf til at tage billeder, så skal I også have booket det.

7. Håret:

Har du en pige, så skal i booke tid hos frisøren, hvis hun skal have sat hår. Har du en dreng, så book tid til en klipning et par dage før konfirmationsdagen.

8. Dekoration:

Overvej hvordan skal der pyntes op, hvordan skal blomsterne se ud og hvilke farver skal der være. Tag et kig på Party In A Box for inspiration til oppyntning. 

9. Menukort og bordnumre:

Det er altid dejligt at være i god tid, så husk at få bestilt bordkortmenukort og bordnumre. Selv om vi kun har 5-10 hverdages levering ved almindelig bestilling, og vi kan hjælpe dig endnu hurtigere ved en ekspreslevering, så er det rart, at der er styr på dem. Vi anbefaler, at du bestille dine festprodukter ca. en måned før festen. 

Vi har også samlet menu- og bordkort i ét produkt, nemlig vores kombikort, hvor der er 4 sider, hvor du kan have lige dét du ønsker: menu, forside, navn, bordnummer, sange og/eller små lege.

10. Tjek – Tjek:

Kort før festen kan alle i familien sammen gennemgå, at der er styr på alle elementer, og at alle kender planen for dagen.

UNDERHOLDNING

Der kommer lige et 11 step ind fra højre her –  fordi planlægningen ingen ende vil tage. Vi lover, at vi har et nemt og overskueligt TIP i ærmet.

Nemlig vores quizzer: Fremtidsquizzer, så alle gæsterne kan gætte på, hvem du er om 10 år. En sød lille leg, som sætter snakken i gang og som du kan finde frem til din 25 års fødselsdag og tjekke, hvor meget dine gæster havde ret i. Quizzen findes i en drenge– og pigeudgave

Snak om, hvilken underholdning konfirmanden ønsker. Skal det hyres en tryllekunstner, eller skal der ligges op til leg og spil i haven? Som forældre kan du begynde at tænke over sang eller tale – hvis det selvfølgelig er noget for jer. Konfirmanden kan også forberede en lille ting til sine gæster. Det kan være i form af små treats til gæsterne, små opgaver eller underholdning til børnene

ROSER - EN KONFIRMATIONSTRADITION

rose planlægning af konfirmation

En vigtig tradition i forbindelse med konfirmationen er roser. Det er meget forskelligt, hvor mange roser blomsterforretningerne har på lager, så man kan nemt risikere at være for sent ude. Undersøg derfor nogle uger forinden, om der er aftalt noget i klassen eller få det diskuteret forældrene imellem. Hvem giver til hvem? Giver alle til alle? Pigerne til pigerne? Drengene til drengene? Eller giver man kun til sine bedste venner/veninder?

Vi håber, du har fået nogle gode inputs, som du kan bruge til planlægning af konfirmation. På vores webshop og blog kan du altid finde endnu mere inspiration til flere af trinnene. Se eksempelvis vores designserier inden for konfirmationskategorien HER

Vi håber I får en rigtig dejlig konfirmationsfest!

God fornøjelse og festlige hilsner 
/ Cloud Celebration 

Sky ikon i cloud farve

0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top