Danmarks bedste kundeservice

Danmarks bedste kundeservice

BRYLLUPSFEST FOR LISBETH & MICHAEL

Jeg vil tage jer med til Lisbeth og Michaels bryllupsfest, som foregik på smukke Herthadalen i juni måned 2021. Læs med og få inspiration til hele bryllupsfesten, både når det gælder borddækning, pynt, lokation, kjole, hår, kage, blomster, underholdning og selvfølgelig tryksager, som de købte hos os.

Lad jer inspirere af de smukke billeder, som vi har fået lov at bruge til et indlæg til jer. 

bryllupsfest på herthadalen
kage til bryllupsfest
opdækning til bryllupsfest

BORDPYNT BRYLLUP

Lisbeth og Michael havde et sart farvetema, som matchede lokalerne i Herthadalen rigtig godt. Se lige de flotte vinduespartier og de lyse træpaneler, det bliver da ikke mere romantisk end det? Ligeledes var farverne rigtig gode til en junidag. De mixede egentlig flere forskellige farver, hvor fællesnævneren var naturen. Grønne planter, blomster i sart rosa på kagen, som matchede de rosa glas på borddækningen. Eucalyptusgrene og guld hjerter som pynt på bordene – rigtig nemt at gå til. Og det giver et virkelig smukt og afdæmpet udtryk til festen.

gren ikon. turkis

Brudeparret valgte vores design Gold Leaf gennem hele deres fest. Gold Leaf består af grønne og guld grene, som går igen på alle produkter i denne serie. Deres tryksager fra os var trykt på genbrugspapir, hvilket passede lige ind i deres naturtema. Gold Leaf er virkelig nem at kombinere med andre farver og passer til alle årstider. 

gold leaf bordkort til bryllup

Gold Leaf bordkort her sat i klemme i en træfod. Kan købes hos Party In A Box.

BRYLLUPSFEST PÅ HERTHADALEN

Herthadalen ligger på Sjælland nær Roskilde i rolige naturomgivelser. De laver mad med fokus på økologi og bæredygtighed. Midt i skoven nær restauranten har de fået opført en platform skåret i et fældet træ egnet til vielse. Lige til jer, der gerne vil vies i naturen med udsigt til sø og skov.

Herthadalen byder på flere forskellige lokaler – alle i nordisk stil med naturen som centrum. Læs om de forskellige lokaler HER. Lisbeth og Michael holdt deres bryllupsfest i Pavillonen, som udefra er et smukt gammelt, rødt og stråtækt hus, mens der indefra er smukke vinduer, træpaneler, lyst og romantisk. Der er plads til op mod 70 gæster om runde borde. Pavillonen har en stor terrasse med udsigt over søen, hvor der kan nydes velkomstdrinks, kage og musik, hvilket var en del af Lisbeth og Michaels bryllupsfest.

Følg Herthadalen på Instagram her @herthadalen

musik til bryllupsfest
bobler
gold leaf menukort bryllupsfest
bryllupsfest hos lisbeth wassmann
bryllupskage

Menukort og bordnummer i matchende Gold Leaf design. Begge dele trykt på genbrugspapir. 

blomster til bryllup

ET ELEGANT VELKOMMEN

Lisbeth og Michael valgte vores spejlakryl velkomstskilt til deres fest. Det sætter altså lige prikken over i’et og gæsterne (og gommen) kan lige få tjek på frisuren. Velkomstskiltet er lavet i samme design, men på et andet materiale.
Forskellige materialer kan sagtens kombineres, hvis der vil gøres lidt ekstra ud af fx skilte. Det giver et smukt eksklusivt udtryk til festen, som vi er ret vilde med. 
Vi trykker gerne vores produkter på spejlakryl for jer, det er dog ikke noget vi har på shoppen i øjeblikket – men send os en mail, hvis det er et ønske til jeres bryllupsfest. Se vores udvalg af velkomstskilte HER

bryllupsfest
spejlakryl velkomstskilt
velkosmtskilt bryllup
menu herthadalen

MENU HERTHADALEN

Kokkene hos Herthadalen havde sammensat den mest fantastiske menu til brudeparret. Som de selvfølgelig selv var inde over og havde smagt på forhånd. 

Vi opsatte ligeledes menukortet efter Lisbeth og Michaels ønsker og de fik et rigtig fint resultat, som også pyntede på bryllupsbordet. De bestilte et menukort til hver gæst således, at der ved hver tallerken var lagt et menukort sammen med bordkort med gæstens navn på. 

Se her et eksempel på, hvilken bryllupsmenu Herthadalen kan byde på i juni måned:

bryllupsmenu

Bryllupsmenu

SALTET TORSK MED SYLTEDE GRØNNE JORDBÆRSALTET JORDBÆR
DILD AGURKER * URTESALAT FRA HERTHAMARKEN *
RYGEOST * LØVSTIKKEPULVER
HERTIL: BRØD AF LOKALT MEL & PISKET SMØR

2019 SAUVIGNON BLANC, SPANIEN – ØKO
***
OKSE TARTAR MED HUMMER-MAYO
PUFFEDE GLASNUDLER *
SALTET CITRON * BLOMSTER * KARSE
HERTIL: BRØD AF LOKALT MEL & PISKET SMØR

2019 SAUVIGNON BLANC, SPANIEN – ØKO
***
VILDSVIN MED STEGT SPIDSKÅL & ÆRTERVILDSVIN ÆRTER
SOMMERURTER FRA HERTHAMARKEN * CREMET ”SOWS” *
NYE KARTOFLER * GRØNT FRA HERTHAMARKEN

2018 TEMPERANILLO, NAVARRA, SPANIEN – ØKO/DEMETER
***
MARINERET JORDBÆR MED CREMET FLØDEMARINERET FLØDE
MAJS TOUILLES * SØDSKÆRM FRA HAVEN

CHATEAU DU MONT, FRANKRIG

Tak fordi I læste med om dette magiske sommerbryllup midt i naturen.
Tak for lån af billeder, den dygtige fotograf hedder Simon Nørlev Vraa  (@simonnorlev) og kan bookes igennem Kolorit Media

Stort tillykke til Lisbeth (@lisbethwassmann) og Michael (@hjertebjergmichael) med deres bryllup og tak for at være vores kunder gennem hele jeres fest. 

gæster der fester ikon
bryllupsfoto

Tag et kig forbi vores step-by-step-guide til bryllupsplanlægning og bestil vores bryllupskatalog. Så er I klar til at begynde planlægningen af jeres store dag. 

God fornøjelse og festlige hilsner 
/ Cloud Celebration 

Sky ikon i cloud farve

0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top