Rabatkode overskift cloud celebration

Ingen rabatkode i øjeblikket!

Hos Cloud Celebration tilbyder vi som udgangspunkt ikke rabatkoder, da størstedelen af vores produktudvalg bliver designet unikt til dig som kunde og derfor er ingen ordrer ens!

Selvom vi ingen rabatkoder har, laver vi som mange andre webshops indimellem nogle tilbud, som du kan få mindst lige så meget gavn af som med en rabatkode! 

Hvis du gerne vil opdateres omkring eventuelle tilbud, så vil vi opfordre dig til at følge med på vores Instagram side @cloudcelebration, hvor vi ugentligt – og ofte dagligt, er aktive! 

Vi vil typisk annoncere nyheder, eventuelle tilbud, kampagner eller andre opdateringer via stories, så se eller lyt endelig med!

15% på Gavekort i februar 2021

I hele februar 2021 kan du få 15% på gavekort! Rabatten gælder kun på værdien af et gavekort og dermed ikke resten af ordren, hvis der samtidig bestilles andet. Bestiller du et gavekort på en værdi af 2.000 kr. skal du således kun betale 1.700 kr.!

Så hvis du ved, at du har en kommende fest, hvor I skal bruge invitationer, bordkort el. lignende – så få dig en rigtig god deal med gavekortet. 

Gavekortet gælder i 3 år fra købsdatoen, så selv hvis din fest først skal afholdes om 2,5 år, er det ingen sag!

Du kan købe vores gavekort lige her

Vælg blot den ønskede gavekortværdi og brug koden FEST15 ved checkout – så fratrækkes de 15% helt automatisk!

Lad eventyret starte her

KONFIRMATION

BRYLLUP

BARNEDÅB

0
Scroll til toppen

CORONA GARANTI

corona fest