Borddekoration inspireret af naturen

Borddekoration inspireret af naturen

TAG NATUREN MED IND
Det kan være svært at finde på den helt rigtige type borddekoration til den store fest; om det er barnedåb, bryllup eller fødselsdag. Farvetema, borddækning og lokalets atmosfære er bare nogen af de ting, der i forvejen skal harmonere. Derudover kan opgaven også hurtigt blive for tidskrævende, hvis man skal i gang med de helt store DIY projekter. Så hvad med at gøre brug af ting fra naturen, der alligevel altid er lige uden for døren? Blade, blomster, grene, kogler, sten.. Mulighederne er mange, det er bare med at se dem.

Naturen passer til alt. Så uanset om i kører en meget farverig linje, eller holder et simpelt, klassisk bryllup, så er der altid noget ude i naturen, der passer til netop jeres tema! Og selvom i ikke har en have bugnende med muligheder, har dine forældre, venner eller noget at byde på fra deres haver. Ellers er der altid skoven som alternativ.

Vi har her samlet nogen af vores favoritløsninger på en smuk og anderledes borddekoration. Nogen af dem selvfølgelig mere tidskrævende end andre, og nogen kræver en rolig hånd – men smukke er de! Hvis i trykker på billederne, kommer i direkte ind på vores Pinterest profil Cloud Celebration med endnu mere inspiration.

Bryllups borddekoration inspireret af naturen  Bryllups borddekoration inspireret af naturen  Bryllups borddekoration inspireret af naturen

 

MATCHENDE BORDKORT
For at understrege borddekorationen kan man også nemt lave nogen super fine og alternative bordkort. Du kan bruge sten, muslingeskaller eller små stykker bark til at skrive navne på. Vil du gerne gøre det lidt nemmere for dig selv, men stadig være tro mod borddekorationen, så har vi hos Cloud Celebration nogen bud nedenfor, også når det gælder smukke invitationer.

Bordkort til bryllupBordkort til bryllupInvitation til bryllupInvitation til bryllup

 

Og der er meget mere, hvor det kommer fra. Se alle mulighederne på webshoppen!
Husk at de fleste af invitationerne har menukort, bordkort mm. i samme design.

Invitationer til bryllup: https://www.cloudcelebration.dk/webshop/BRYLLUP-c24162369
Bordkort til bryllup: https://www.cloudcelebration.dk/webshop/BRYLLUP-c24150421

Vi pinner løbende billeder til vores forskellige opslagstavler, så det kan også godt betale
sig at vende tilbage til indlægget senere, når man liiige står og mangler inspiration.
Se også vores andre opslagstavler på vores Pinterest-profil, Cloud Celebration.

 

De festligste hilsner,
Celia /Cloud Celebration

 

 

Følg os på Facebook: https://www.facebook.com/cloudcelebration/
Følg os på Instagram: https://www.instagram.com/cloudcelebration/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *