PLACERING AF MENUKORT

En smuk borddækning er en del af enhver fest! Uanset om det er en barnedåb, et bryllup eller en rund fødselsdag. Hos Cloud Celebration ønsker vi ikke kun at sælge tryksagerne – vi ønsker også at inspirere og give idéer. I dette indlæg giver vi forskellige bud på, hvordan man kan implementere sine menukort i borddækningen.

KLASSISK

Dette er nok den mest almindelige måde at anvende sine menukort på; nemlig på tallerkenen. Til nogle borddækninger gør det sig bare bedst, og måske er du også til det helt simple? I hvert fald er denne placering af menukortet ikke til at gå fejl af!

Bordkort og menukort tuxido designet

VED SIDEN AF TALLERKEN

Ønsker du stadig det simple look, men hvor tallerkenen inddrages til en flot foldet serviet, en goodiebag eller andet, så kan menukortet lægges ved siden af tallerkenen. Udtrykket er stadig klassisk, men alligevel noget andet – desuden kan du tilføje en snor passende til farvetemaet omkring. 

konfirmationstema pige

NED I SERVIETTEN

Fold servietten smukt og gør menukortet mindre bombastisk ved at skjule det i servietten. Her har vi valgt kun at lade “menu” stikke frem oppe i toppen, og i stedet fokusere på et fint bånd med eukalyptusgren og bordkort i båndet. 

Menukort og bordkort flower girl

PÅ STATIV

Et lille staffeli, stativ eller anden form for holder, som menukortet kan stå på eller hænge fra, kan fungere. Staffeliet vi har brugt på billedet er fra Søstrene Grene og er meget budgetvenligt. Hvis du ønsker det, kan de males/bejdses.  

Gentleman menukort og bordkort

3-FOLD PÅ BORDET

Hav dine menukort midt på bordet i stedet på hver enkelt tallerken – denne smukke 3-fold opsætning er skåret i træ hos Creative Wood. Designet købes hos os, og skæring/gravering bestilles efterfølgende hos dem lige her.

Birkefiner menukort

NATURELEMENT

Det slår aldrig fejl med naturelementer! Læg en gren, løse blade eller en blomst, der matcher centerpiecet på menukortet.

Golden bouquet menukort

KOMBINERET MED BORDKORT

Det er også rigtig fint at kombinere dine menukort med bordkortene. Dette kan gøres på flere forskellige måder. Eksempelvis kan du sætte bordkortet fast i hjørnet af menukortet med en snor, clips, klemme eller andet. Du kan også binde et flot bånd rundt om menukortet, og lade bordkortet hænge fra båndet. 

MENUKORT PÅ TRÆ OG AKRYL

Ønsker du noget helt andet, kan vores menukort også bestilles trykt på akryl eller træ! Vi anbefaler at kontakte Creative Wood for at høre om mulighederne. Der er allerede 3-fold lasercut designs skåret/graveret i træ på deres webshop – men de kan også trykke vores almindelige blomsterdesigns på både deres akryl og træfinér. Det er SÅ smukt.

Vi håber, du blev inspireret – og er helt klar til at dække dit næste smukke bord.

Festlige hilsner,
Amanda & Celia
/Cloud Celebration

Birkefiner menukort
Akryl invitation boheme dreams

Cloud Celebration Placering af menukort

0
Scroll til toppen