Danmarks bedste kundeservice

HØJSÆSON 2024

I perioden 1. januar til 31. marts 2024 vil vi have ekstraordinært travlt og derfor vil der være visse ændringer I vores købsbetingelser. 
Læs venligst om vores midlertidige ændringer HER

DKK 0.00
0

Danmarks bedste kundeservice

DKK 0.00
0

PLACERING AF MENUKORT

En smuk borddækning er en del af enhver fest! Uanset om det er en barnedåb, et bryllup eller en rund fødselsdag. Hos Cloud Celebration ønsker vi ikke kun at sælge tryksagerne – vi ønsker også at inspirere og give idéer. I dette indlæg giver vi forskellige bud på, hvordan man kan implementere sine menukort i borddækningen.

Golden bouquet menukort

KLASSISK placering

Dette er nok den mest almindelige måde at anvende sine menukort på; nemlig på tallerkenen. Til nogle borddækninger gør det sig bare bedst, og måske er du også til det helt simple? I hvert fald er denne placering af menukortet ikke til at gå fejl af!

Bordkort og menukort tuxido designet. placering af menukort

VED SIDEN AF TALLERKEN

Ønsker du stadig det simple look, men hvor tallerkenen inddrages til en flot foldet serviet, en goodiebag eller andet, så kan menukortet lægges ved siden af tallerkenen. Udtrykket er stadig klassisk, men alligevel noget andet – desuden kan du tilføje en snor passende til farvetemaet omkring. 

konfirmationstema pige. placering af menukort

NED I SERVIETTEN

Fold servietten smukt og gør menukortet mindre bombastisk ved at skjule det i servietten. Her har vi valgt kun at lade “menu” stikke frem oppe i toppen, og i stedet fokusere på et fint bånd med eukalyptusgren og bordkort i båndet. 

Menukort og bordkort flower girl. placering af menukort

PÅ STATIV

Et lille staffeli, stativ eller anden form for holder, som menukortet kan stå på eller hænge fra, kan fungere. Staffeliet vi har brugt på billedet er fra Søstrene Grene og er meget budgetvenligt. Hvis du ønsker det, kan de males/bejdses.  

Gentleman menukort og bordkort. placering af menukort

3-FOLD PÅ BORDET

Hav dine menukort midt på bordet i stedet på hver enkelt tallerken – denne smukke 3-fold opsætning er skåret i træ. 

Birkefiner menukort

med et NATURELEMENT

Det slår aldrig fejl med naturelementer! Læg en gren, løse blade eller en blomst, der matcher centerpiecet på menukortet.

Golden bouquet menukort

KOMBINERET MED BORDKORT

Det er også rigtig fint at kombinere dine menukort med bordkortene. Dette kan gøres på flere forskellige måder. Eksempelvis kan du sætte bordkortet fast i hjørnet af menukortet med en snor, clips, klemme eller andet. Du kan også binde et flot bånd rundt om menukortet, og lade bordkortet hænge fra båndet. 

placering af MENUKORT PÅ TRÆ OG AKRYL

Ønsker du noget helt andet, kan vores menukort også bestilles trykt på akryl eller træ! Der er allerede 3-fold lasercut designs skåret/graveret i træ på deres webshop – men de kan også trykke vores almindelige blomsterdesigns på både deres akryl og træfinér. Det er SÅ smukt.

Birkefiner menukort
Akryl invitation boheme dreams.

Vi håber, du blev inspireret – og er helt klar til at dække dit næste smukke bord.

God fornøjelse og festlige hilsner 
/ Cloud Celebration 

Sky ikon i cloud farve

0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top