Sommerferielukning Uge 29 og 30

Vi holder lukket i ugerne 29 og 30.
Vi er tilbage på pinden mandag i uge 31, hvor vi igen sidder klar til at modtage opkald, besvare henvendelser samt opsætte og producere ordrer.
Læs meget mere om hvordan du skal forholde dig i forhold til henvendelser, reklamationer og bestilling lige HER.

Danmarks bedste kundeservice

KONFIRMATIONSTEMA PIGE

Du kender det nok! I skal finde et tema til festen. Det må ikke være barnligt, for kedeligt, for pink, og det kan være svært… Vi har derfor sammen med Party In A Box sammensat vores bud på et enkelt og naturinspireret tema, som nemt kan overføres til en hvilken som helst fest. Uanset om det er konfirmation, barnedåb eller bryllup. Vi har i årets Pige TEMA valgt at kombinere natur og gammelrosa pynt fra Party In A Box med vores konfirmationsserie Silhuette White, og resultatet er råt og feminint i helt perfekt harmoni.

konfirmationstema pige
konfirmationsfest, borddækning

Giv bordene et fantastisk udtryk hurtigt og nemt med en bordløber. En bordløber kan købes i adskillige varianter, og kan pifte hvide duge op på nul komma fem. Vi valgte en hør/blonde bordløber, der understreger det naturinspirerede feminine tema.

GENNEMFØRT TEMA

Bordkort og menukort er et must til enhver stor fest! Fås i matchende design, så du får en gennemført stil fra invitation til takkekort. 

Her er det vores kortserie Silhuette White som sammen med Silhuette Rose har været sæson 2019’s ultimative bestsellers. I 2020 tilføjede vi endnu en Silhuette pige til flokken, nemlig Silhuette Green. Hun fik selskab af en Silhuette til drenge

Vi forstår godt hvorfor I er vilde med dem! Den sorte silhuet i kontrast til blomsterskørtet er iøjefaldende og grafisk på den fede måde. 

Cloud Celebration Konfirmationstema pige konfirmation, konfirmation pige, konfirmationstema, konfirmationstema pige, pynt til konfirmation, tema til konfirmation

De små gaveæsker på tallerkenerne fra Party In A Box kan fyldes med et par stykker slik, en velkomst sang, en personlig hilsen til hver gæst eller noget helt fjerde. Og så kan den piftes op med en lille blomst i toppen, som vi har gjort.

konfirmationstema pige

KONFIRMANDEN I CENTRUM

Konfirmanden skal selvfølgelig være i centrum! 

Dette kan gøres bl.a. med en personlig gæstebog til dagen og et gaveprint til gæsternes fingeraftryk. Så glemmer konfirmanden aldrig, hvem der var med til at fejre den første store fest.

Et andet tip er at tage et stykke af bordløberen og binde om konfirmandens stol. Det ser godt ud, giver en rød tråd, og hvornår har man ellers liiige mulighed for at sidde i en kongestol (med stil vel og mærke)..? 

Vi siger GO – konfirmanden kan aldrig komme for meget i centrum.

gaveæske til konfirmation, bordækning, konfirmationsfest
gæstebog til konfirmation
konfirmanden i centrum

NATURTEMA MED YNDLINGSFARVER

Det allerbedste ved et naturinspireret tema er, at du kan vælge at kombinere det med lige den farve, du ønsker. Navy, bordeaux, grøn.. Der er intet no go at kombinere med. Så gå med lige præcis det, du har lyst til. Gammelrosa er et sikkert hit, og Party In A Box har overgået sig selv med de flotte elementer til bordene. De kan selvfølgelig købes i forskellige farver! Den smukke 3-folds bordopsats i træ med lys i kan købes lige HER.

velkomstskilt til konfirmationsfest
konfirmationstema pige

VIL DU HAVE STILEN?

Billederne er taget hos Hotel Stephansen i Randers, som var så søde at udlåne deres lokaler til os en hel dag.

Alt pynt herunder bordløbere, stearinlys, gammelrosa pynt, glas til stearinlys og gaveæsker kan købes i én samlet æske hurtigt og nemt ved Party In A Box – det er bare at sende Trine en mail på sales@partyinabox.dk!

Menukort, bordkort, gaveprint og velkomstskilt er alle i vores kortserie Silhuette White.

Vi håber, I føler jer inspirerede! 

Læs vores øvrige inspirationsindlæg om konfirmationsfesten til drenge, konfirmationsfest med hestetema og hjælp til, hvad der skal stå i konfirmationsinvitationen

God fornøjelse og festlige hilsner 
/ Cloud Celebration 

Sky ikon i cloud farve 

0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top