Sommerferielukning Uge 29 og 30

Vi holder lukket i ugerne 29 og 30.
Vi er tilbage på pinden mandag i uge 31, hvor vi igen sidder klar til at modtage opkald, besvare henvendelser samt opsætte og producere ordrer.
Læs meget mere om hvordan du skal forholde dig i forhold til henvendelser, reklamationer og bestilling lige HER.

Danmarks bedste kundeservice

HOBBY SOM TEMA TIL FESTEN

Lad konfirmandens hobby være det bærende element til festen og gør dermed festen personlig og helt din egen.
Læs med her for inspiration til en konfirmationsfest med hestetema til den hesteglade konfirmand. 

Menukort
Hestetema

Cloud Celebration Hestetema borddækning, Hestepige, Hestetema, horse, konfirmation, konfirmationsfest, konfirmationsinspiration, konfirmationstema, lyserød, Watercolor horse

Vores konfirmationsdesign Watercolor Horse er simpelt og afdæmpet, og helt perfekt til konfirmanden, der bruger al sin tid sammen med heste. Det gennemførte tema fås ved at vælge samme design til dine produkter til festen samt takkekort, på den anden side af festen. Derudover anbefaler vi, at I går til Party In A Box, som har leveret alt pynt på billederne i form af rosetter, gæstebog, snackposer, balloner, sugerør, gaveboks og servietter. Hos Tablesetting kan I leje alt service til bordet. Alt sammen noget der er let at finde i samme farver og stil som dine tryksager og som tilsammen giver et fuldent udtryk til din konfirmationsfest med hestetema.

Vores stickers kan bruges flere steder til din fest. Selvfølgelig som afsender-klistermærke og som lukning bag på kuverten. Men også på stearinlys, engangsservice, poser eller små bokse med overraskelser til gæsterne. Stickers tilpasses med lige den tekst, som du ønsker dig.

- FESTPRODUKTER MED HESTETEMA -

Watercolor Horse invitation

Cloud Celebration Hestetema borddækning, Hestepige, Hestetema, horse, konfirmation, konfirmationsfest, konfirmationsinspiration, konfirmationstema, lyserød, Watercolor horse

Når du først har valgt invitationsdesignet hos os, er det let at føre designet videre til din fest. Vi tilbyder nemlig alt, hvad du kan forestille dig af tryksager til alle vores designs. 

Bordnummer

Det er let at tilføje andre farver til dit hestetema her, da designet netop er så afdæmpet i sine farver.
Vælg derfor pynt, blomster og service i konfirmandens yndlingsfarve og skab en fest, der er lige i konfirmandens ånd. 

Vi håber, at I er blevet inspireret til en konfirmationsfest med hestetema, som går lige i hjertet på hestepigen og hendes gæster.

Vi sidder altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Er du mere til et grønt konfirmationstema, kan du læse med HER. Eller kan du ikke få nok af lyserød,
får du inspiration til den lyserøde konfirmationsfest HER.

God fornøjelse og festlige hilsner 
/ Cloud Celebration 

Sky ikon i cloud farve

0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top