Sommerferielukning Uge 29 og 30

Vi holder lukket i ugerne 29 og 30.
Vi er tilbage på pinden mandag i uge 31, hvor vi igen sidder klar til at modtage opkald, besvare henvendelser samt opsætte og producere ordrer.
Læs meget mere om hvordan du skal forholde dig i forhold til henvendelser, reklamationer og bestilling lige HER.

Danmarks bedste kundeservice

GRØN OG GULD I PERFEKT HARMONI

Green Beauty designet er vores 2020 bestseller i konfirmationskategorien.
Vi er også vilde med den og har dækket et bord med grøn og guld som tema for en konfirmationsfest.

Grøn og guld konfirmationstema

Pynt er fra Party In A Box
og stativ til velkomstskilt er fra Simple Racks

- Grøn og guld borddækning -

Lad de smukke farver med grøn og guld fra designet gå igen i jeres borddækning. Vi er helt vilde med Tablesettings farvede glas på dette bord. Grøn og guld går perfekt sammen.

Vi har opdateret vores webshop med et nyt format, nemlig dette stående A6 kort med tekst både indeni og udenpå. Det kan fungere som kombineret bordkort, menukort og hæfte til små velkomst- og velbekomme sange. 

Green beauty A6 kort

- GIV DINE GÆSTER EN OPLEVELSE -

Jeres gæster vil ligge mærke til, hvordan der er kredset om detaljerne, og hvordan temaet går igen i de forskellige festprodukter. Forkæl dine gæster med en lille æske med små overraskelser i. På billedet er æsken fra Party In A Box pyntet med en personliggjort sticker, som kan anvendes flere steder i forbindelse en konfirmationsfest. Sørg for at de føler sig sikre med håndsprit til hver tallerken og stil en gæstebog frem til dem, som de kan skrive i og som konfirmanden kan gemme og mindes. 

Grøn og guld konfirmationstema
Gavebord konfirmation

Hjørnet til gaver kan også piftes op, gøres personligt og selvfølgelig matche de øvrige produkter med dette “grøn og guld” tema. Vi sælger gavebordskilte til alle vores designs, hvor der er mulighed for at have lige den tekst, som passer til jeres konfirmationsfest og konfirmandens ønsker. 

- EN SIMPEL SANGSKJULER -

Cloud Celebration Grøn og guld grøn, guld, inspiration, konfirmation, konfirmationstema, natur, naturtema, pige, pynt

Volder sangskjuleren dig lidt problemer? Vi har en let og smuk løsning, som vil falde i konfirmandens smag. Æsken her er et samarbejde mellem BeMy og Cloud Celebration, som vi er meget glade for. Her er der plads til mange sammenrullede sange på almindeligt A4 papir, som eventuelt kan lukkes med stickers i samme design. Æsken tilpasses med lige den tekst, som du ønsker dig – ligegyldigt om det er konfirmandens egen sang, sang fra forældre, bedsteforældre eller andre gæster. 

Vi håber I er blevet inspireret til jeres kommende konfirmationsfest, som måske nu skal være med grøn og guld tema? 😉
Vi sidder altid klar til at svare på eventuelle spørgsmål.

God fornøjelse og festlige hilsner 
/ Cloud Celebration 

Sky ikon i cloud farve 

Grøn og guld konfirmationstema
0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top