Sommerferielukning Uge 29 og 30

Vi holder lukket i ugerne 29 og 30.
Vi er tilbage på pinden mandag i uge 31, hvor vi igen sidder klar til at modtage opkald, besvare henvendelser samt opsætte og producere ordrer.
Læs meget mere om hvordan du skal forholde dig i forhold til henvendelser, reklamationer og bestilling lige HER.

Danmarks bedste kundeservice

BORDKORT IDÉER

Bordkort er et must ved de fleste store fester! Men måske har du også tænkt “skal de absolut stå på glasset?”. Og nej! Selvfølgelig behøver de ikke at stå lige dér. Du kan bruge dine traditionelle foldede bordkort på en masse andre måder. Læs med i vores blogindlæg her og få nogle gode bordkort idéer til din næste fest.

Feather fall bordnummer

OVEN PÅ GLASSET

Vi starter med den helt klassiske – bordkortene ovenpå glasset! Her er det vores design Reds And Greens, der tager sig smukt ud i en af de unikke stylezones til Bridenista Bridal 2019 på VEGA Copenhagen. Billedet er taget af super dygtige Weddingstories.dk

Bordkort med røde roser

PÅ TALLERKENEN

Hvis du går efter en helt klassisk borddækning, er dette en god løsning. Vælg en tallerken med guldkant, let mønster eller ensfarvet, hvis der er meget dekoration på dine bordkort. Du kan også vælge at klippe folden væk – altså bagsiden – så du kan lægge bordkortet fladt ned på tallerkenen. Det giver også et rigtig smukt udtryk, især med en gren eller lignende ved siden af.

Boheme Dreams bordkort

PÅ BORDET

Vi elsker at have bordkortene til at stå på bordet ved siden af glassene. Det giver en smuk sammenhæng til resten af bordet, hvis du, ligesom på vores photoshoot på Hotel Amerika her, dækker op med fuld kortserie (menukort, bordnumre og bordplan). Så bliver der skabt en rød tråd og sammenhæng med minimal indsats. Her kan du også vælge at klippe bagenden af, så det er et étsidet kort – og så købe en fod, holder eller lignende. På det nederste billede har vi brugt små stykker træ fra Partyinabox.dk

Feather fall menukort
Bordkort og menukort silhuette White

HÆNGENDE PÅ GLASSET

Af med bagsiden og hæng dine bordkort på glasset. Det skaber et virkelig luftigt og lækkert udtryk. Vi anbefaler at kombinere denne løsning med masser af grønt
eller et flot og bombastisk centerpiece midt på bordet.

Opdækning med eukalyptus

OM SERVIETTEN

En af de meget mest populære bordkort idéer vi har – Helt simpelt og lækkert. Her har vi også fjernet bagsiden på bordkortet, og i stedet bundet det i en snor rundt om servietten. Husk at alle disse løsninger også kan implementeres med bordkort købt andre steder end lige hos Cloud Celebration! Bagsiden kan også klippes af, hvis du har købt flotte bordkort på en anden webshop eller i den lokale hobbyforretning.

bordkort bundet rundt om servietten

PÅ STAFFELI

De her staffelier er bare mega fine. De kan købes her i Søstrene Grene til nærmest ingen penge, og det er en god måde at gøre noget helt anderledes på. Staffelierne kan også nemt males eller bejdses, hvis man ønsker at give dem et andet udtryk.

Gentleman bordkort og menukort

BORDKORT I AKRYL/TRÆ

Hvis du gerne vil bevæge dig væk fra bordkort i almindelig karton, er der også mulighed for at få vores designs printet på træ/akryl ved Wood by Laa. De har alverdens farver af akryl, træ/finér, spejlakryl og gennemsigtigt/frosted akryl. Det er et helt mekka af lækre materialer, som kan vælges liiige til at passe til jeres festtema. Du kan også købe en bordplan, et candy-bar skilt eller andet, der matcher både i materiale og design/print.  

kunne du bruge en af vores bordkort idéer?

Vi håber, du blev inspireret til dine næste bordkort, og har fået bordkort idéer, du slet ikke havde tænkt på. Mulighederne er mange – og nogle gange handler det bare om små justeringer for at skabe noget helt unikt. Se eksempelvis bordkortet nedenfor, der er klippet i en ny facon. 

God fornøjelse og festlige hilsner 
/ Cloud Celebration 

Sky ikon i cloud farve 

Bordkort udklippet
0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top