Corona Fest

CORONA FEST - DE NYESTE RESTRIKTIONER

Hos Cloud Celebration følger vi tæt med i udviklingen af Covid-19. Som virksomhed, der er afhængig af, at der kan afholdes fester, er vi altid helt up to date med de mange restriktioner, forbud og anbefalinger, som vi støtter fuldt op om og følger til punkt og prikke.

Corona er blevet en del af vores hverdag – for nu – og vi lever med usikkerheden hængende over hovedet på os. Derfor ved vi ikke, hvilket smittetryk og hvilke restriktioner, der gør sig gældende om 4, 6 eller 8 måneder. Det gør planlægning af bryllup, konfirmation og barnedåb rigtig svært. I den forbindelse vil vi gerne hjælpe de mange festglade og -hungrende danskere til et bedre overblik og tryghed i planlægningen af den kommende fest.

Planlægger du bryllup, konfirmation eller barnedåb?

Vi ved, at det nuværende forsamlingsforbud på 10 personer giver utryghed for dig, som er ved at planlægge en stor fest. Vi tænker især på forårets konfirmationer, sommerens bryllupper og de mange barnedåbe, der holdes hver måned. Selvom usikkerheden er stor, så er løsningen ikke nødvendigvis at stoppe planlægningen eller udskyde invitationerne. Læs HER om vores Corona garanti, for dig som gerne vil sende en invitationen ud til den kommende fest og være tryg ved købet, hvis den skal aflyses eller flyttes.

Coronareglerne kan skabe store udfordringer i planlægningen af den kommende fest. Du skal have godt styr på gæstelisten og måske skære ned, når festen kommer nærmere – det er slet ikke sjovt! Eller flytte location og holde din fest i private omgivelser. Det er også vigtigt at tænke på at servere coronavenligt mad, snacks og drikkevare og tænke på afstanden mellem gæsterne. Til sommerens bryllupper kan det måske være en idé at holde reception og vielse udenfor, og vi ved alle hvor lunefuld det danske vejr kan være, når det gerne skal arte sig bedst muligt.

Heldigvis er der håb for 2021’s mange fester med vaccinen mod Corona, som allerede er blevet givet til rigtig mange. Se planen for vaccinen HER.

Coronaregler for fest lige nu

Her får du overblikket over de gældende restriktioner i øjeblikket, så du kan tage dine forholdsregler, når du skal holde bryllup, barnedåb eller konfirmation. Vi opdaterer siden, så snart der er ændringer i sundhedsmyndighedernes anbefalinger og restriktioner. Du kan trygt følge med hos os for nyheder om Corona situationen, så du kan tage de korrekte forholdsregler i planlægningen af din fest.

Indtil d. 1. august 2021 gælder:

Forsamlingsforbud på max 250 personer indendørs

Udenfor er der ingen forsamlingsforbud længere!

Anbefaling om max  250 personer i private hjem (dog påbud på max 500 personer)

Festlokaler, hoteller, barer og resturanter lukker ikke på et bestemt tidspunk, hvis du altså har lejet lokalet udelukkende til din fest.

Vær OBS på, at børn helt ned til nyfødte tæller med.


Brugen af mundbind er afskaffet (undtagen som stående i offentlig transport)


Plan for ophævelse af forsamlingsforbuddet: 

Fra d. 1. august afskaffes forsamlingsforbuddet helt. 

D. 1. september åbner natklubber mm. med krav om coronapas. 

D. 1. oktober er alle restriktioner væk. Her udfases kravet om coronapas også. 

Opsummerende er der lagt en plan, som gør det muligt at holde fester.

Du må gerne holde fest i eget hjem og det er nu også muligt at leje et festlokale til din fest. 

 Vi trænger alle sammen til at samles til fejring efter mange hårde måneder med begrænset socialt samvær og det ene aflyste arrangement efter det andet. Vi trænger i den grad til fester, og vi trænger til at glæde os til at fejre kærligheden mellem vores venner som skal holde bryllup, de unge som skal konfirmeres og de helt små, som skal navngives eller døbes. Heldigvis er der stadig noget at fejre. Der bliver stadig født små nye familiemedlemmer og konfirmationer og bryllupper løber ingen vegne. De kan udskydes og holdes senere, så konfirmanden og brudeparret kan få lige den fest, de ønsker sig, når situationen er under kontrol. 

TIPS TIL EN SIKKER FEST

Håndsprit
Sørg for at have håndsprit til dine gæster. Du kan lægge en lille håndsprit ved hver tallerken og placere sprit rundt omkring i lokalet. 

Kram, albue eller vink?
Gør det nemt for dine gæster at vise, om de er til kram, albue-hilsen eller vink. Det kan du gøre med farvede armbånd eller små mærkater til tøjet. 

God afstand
Dæk dit festbord med god afstand i mellem stolene, så det er nemt og trygt for dine gæster at sidde til bords. 

Drop buffeten
Det er måske ikke lige nu, du skal imponere dine gæster med et overdådigt buffet og ta’ selv bord. Portionsanret alle dine serveringer og sørg for, at dem, som anretter bruger handsker. 

Tag festen udenfor
Hold så vidt muligt din fest udenfor eller ryk dele af din fest udenfor. 

Corona test
Bliv selv testet og opfordre dine gæster til at blive testet inden festen. Det er ved at være kutyme at skulle vise en negativ test, hvis vi skal noget. Det kan sagtens være gældende til din fest også.  

Kommunikation
Kommuniker med dine gæster – spørg dem, hvad de vil foretrække af sikkerhedsforanstaltninger til din fest. Oplys dem om antal gæster og lav en klar tidsplan, så de ved så meget som muligt. På den måde kommer du dine gæster i møde og undgår forvirring. Det er dig, der står med ansvaret for, at din fest bliver afholdt på forsvarlig vis og, at alle føler sig trygge. 

Tænk kreativt
Vær kreativ, når du planlægger din fest. Ikke alt behøver at være, som det var engang. Vi lever i en tid som kræver nye måder at omgås hinanden på og det kalder på nye gode traditioner!

 

Vi er her for dig

Vi ønsker at være der for vores kunder i en svær tid. Vi har lavet to former for Corona garanti, som sikrer dig økonomisk i din festplanlægning.

Har du købt dine invitationer eller andre tryksager hos os under Coronakrisen og er blevet berørt på en sådan måde, at det går ud over jeres fest, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe!

Vil du støtte os i en svær tid, kan du eksempelvis købe gavekort til fremtidige fester.
Derudover har vi også et stort udvalg af smukke plakater til hjemmet.
Det vil vi sætte stor pris på!

Pas på jer selv og hinanden.

Festlige hilsner
Amanda & Celia
/Cloud Celebration

0
Scroll til toppen