Corona Fest

CORONA FEST - DE NYESTE RESTRIKTIONER

Hos Cloud Celebration følger vi tæt med i udviklingen af Covid-19. Som virksomhed, der er afhængig af, at der kan afholdes fester,
er vi altid helt up to date med de mange restriktioner, forbud og anbefalinger, som vi støtter fuldt op om og følger til punkt og prikke.

Planlægningen af bryllup, konfirmation og barnedåb kan være besværligt.
Derfor tilbyder vi alle vores kunder en garanti, hvis festen skal aflyses. Således kan du trygt og med ro i maven begynde planlægningen af din kommende fest.

Vi hjælper dig også på vej med et overblik over de gældende restriktioner, forsamlingsforbud og øvrige coronatiltag. 

Få inspiration til, hvordan du holder en sikker fest længere nede på siden.

Planlægger du bryllup, konfirmation eller barnedåb?

Vi har efterhånden forholdt os til Corona rigtig længe og er blevet vante i dens forudsigelighed. Heldigvis er der blevet holdt mange vellykkede fester og den kommende tid ser lys ud, da størstedelen af os er vaccinerede og tager de nødvendige forholdsregler på daglig basis.

Læs HER om vores Corona garanti, for dig som gerne vil sende invitationen
 ud til den kommende fest og være tryg ved købet, hvis den skal aflyses eller flyttes.

Coronareglerne kan skabe store udfordringer i planlægningen af den kommende fest. Du skal have godt styr på gæstelisten og måske skære ned, når festen kommer nærmere – og det er slet ikke sjovt! Eller flytte location og holde din fest i private omgivelser. Det er også vigtigt at tænke på at servere coronavenligt mad, snacks og drikkevarer og tænke på afstanden mellem gæsterne. Til sommerens bryllupper kan det måske være en idé at holde reception og vielse udenfor, og vi ved alle hvor lunefuld det danske vejr kan være, når det gerne skal arte sig bedst muligt.

Læs sundhedsstyrelsens skriv om vaccination og revaccination HER.

Coronaregler for fest lige nu

Her får du overblikket over de gældende restriktioner i øjeblikket, så du kan tage dine forholdsregler, når du skal holde bryllup, barnedåb eller konfirmation. Vi opdaterer siden, så snart der er ændringer i sundhedsmyndighedernes anbefalinger og restriktioner. Du kan trygt følge med hos os for nyheder om Corona situationen, så du kan tage de korrekte forholdsregler i planlægningen af din fest.

Lige nu gælder (fra 19. december 2021):

Fremvisning af coronapas på restauranter osv. 

Serveringssteder, herunder barer, skal stoppe udskænkning af alkohol kl. 22 og lukke senest kl. 23.

Nedlukning af flere erhverv, herunder spillehaller, kasinoer, lege- og badelande, forlystelsesparker og tivolier, messer og lokaler til konferencer og foredrag. Derudover lukkes der også for kulturelle samlingssteder som biografer, spillesteder, teater, forsamlingshuse, zoologiske haver, museer, selskabslokaler og diverse kulturhuse.

Indendørs arealkrav på 2 kvadratmeter pr. person for siddende gæster –
og arealkrav på 4 kvadratmeter pr. person for stående gæster

Der skal bæres mundbind i butikker, i offentlig transport, på restauranter og ved lægen.

Der er krav om mundbind eller visir for personale med kundekontakt (også med gyldigt coronapas).

Vi holder siden her opdateret, skulle der træde nye restriktioner i kraft – også lokalt.

Forsamlingsforbud: 

Forbud mod at samle mere end 50 stående gæster ved koncerter og lignende – det gælder altså ikke privat. Man må gerne have private forsamlinger på f.eks. restauranter eller derhjemme. Forsamlingshuse og selskabslokaler er lukket ned, derfor kan man ikke afholde sin fest der.

Hvad betyder det for jer og jeres fest?

Forsamlingshuse og selskabslokaler skal foreløbigt holde lukket til og med 15. januar. Såfremt du skal holde en fest før og har lejet et forsamlingshus eller andet selskabslokale, kan festen ikke afvikles uden tilpasninger. Festen kan afholdes f.eks. på en restaurant eller derhjemme.

Skal I afholde en fest på restaurant, kan dennes stadig afvikles. Dog vil udskænkning stoppe kl. 22 og festen skal stoppe inden kl. 23. Personalet vil bære mundbind, og der vil være et arealkrav, der skal overholdes. Derudover vil gæsterne også skulle bære mundbind, når de ikke sidder ned.

Afholdes jeres fest privat derhjemme eller hos familie er der ingen restriktioner. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man overholder gældende anbefalinger og retningslinjer for at minimere smittespredning.

Cloud Celebration Corona Fest

Opsummerende har vi os endnu en nedlukning, som gør det svært at holde store fester. Mange julefrokoster bliver aflyst og vi skal igen have minimeret smitten i samfundet, før der bliver lukket op igen. Forhåbentlig strækker disse restriktioner sig kun til midten af januar 2022, men vi kigger nok ind i en eller anden form for restriktioner det meste af vinteren og ind i marts, som vi så det sidste år.

Intet tyder på at forårets og sommerens fest påvirkes, så I kan trygt planlægge jeres kommende fester – men hold jer endelig opdateret her hos os. 

Afholder I fester nu og henover vinteren, anbefaler vi, at I beder jeres gæster om at have coronapas eller blive testet forud for festen. På den måde kan både I og jeres gæster samles og have en dejlig dag med størst mulig tryghed.

 Vi trænger alle sammen til snart at kunne samles til fejring efter snart to år med lange perioder med begrænset socialt samvær og det ene aflyste arrangement efter det andet. Vi trænger i den grad til fester, og vi trænger til at glæde os til at fejre kærligheden mellem vores venner som skal holde bryllup, de unge som skal konfirmeres og de helt små, som skal navngives eller døbes. Heldigvis er der stadig noget at fejre. Der bliver stadig født små nye familiemedlemmer og konfirmationer og bryllupper løber ingen vegne. De kan udskydes og holdes senere, så konfirmanden og brudeparret kan få lige den fest, de ønsker sig, når situationen er under kontrol. 

TIPS TIL EN SIKKER FEST

Håndsprit
Sørg for at have håndsprit til dine gæster. Du kan lægge en lille håndsprit ved hver tallerken og placere sprit rundt omkring i lokalet. 

Kram, albue eller vink?
Gør det nemt for dine gæster at vise, om de er til kram, albue-hilsen eller vink. Det kan du gøre med farvede armbånd eller små mærkater til tøjet. 

God afstand
Dæk dit festbord med god afstand i mellem stolene, så det er nemt og trygt for dine gæster at sidde til bords. 

Drop buffeten
Det er måske ikke lige nu, du skal imponere dine gæster med et overdådigt buffet og ta’ selv bord. Portionsanret alle dine serveringer og sørg for, at dem, som anretter bruger handsker. 

Tag festen udenfor
Hold så vidt muligt din fest udenfor eller ryk dele af din fest udenfor. 

Corona test
Bliv selv testet og opfordre dine gæster til at blive testet inden festen. Det er ved at være kutyme at skulle vise en negativ test, hvis vi skal noget. Det kan sagtens være gældende til din fest også.  

Kommunikation
Kommuniker med dine gæster – spørg dem, hvad de vil foretrække af sikkerhedsforanstaltninger til din fest. Oplys dem om antal gæster og lav en klar tidsplan, så de ved så meget som muligt. På den måde kommer du dine gæster i møde og undgår forvirring. Det er dig, der står med ansvaret for, at din fest bliver afholdt på forsvarlig vis og, at alle føler sig trygge. 

Tænk kreativt
Vær kreativ, når du planlægger din fest. Ikke alt behøver at være, som det var engang. Vi lever i en tid som kræver nye måder at omgås hinanden på og det kalder på nye gode traditioner!

 

Vi er her for dig

Vi ønsker at være der for vores kunder i en svær tid. Vi har lavet to former for Corona garanti, som sikrer dig økonomisk i din festplanlægning.

Har du købt dine invitationer eller andre tryksager hos os under Coronakrisen og er blevet berørt på en sådan måde,
at det går ud over jeres fest, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe!

Vil du støtte os i en svær tid, kan du eksempelvis købe gavekort til fremtidige fester.

Det vil vi sætte stor pris på!

Pas på jer selv og hinanden.

Festlige hilsner
Amanda & Celia
/Cloud Celebration

bliv inspirerer ikon
kategorier ikon

Cloud Celebration Corona Fest

0
Scroll til toppen