Corona Fest

CORONA FEST - DE NYESTE RESTRIKTIONER

Hos Cloud Celebration følger vi tæt med i udviklingen af Covid-19. Som virksomhed, der er afhængig af, at der kan afholdes fester, er vi altid helt up to date med de mange restriktioner, forbud og anbefalinger, som vi støtter fuldt op om og følger til punkt og prikke.

Corona er blevet en del af vores hverdag – for nu – og vi lever med usikkerheden hængende over hovedet på os. Derfor ved vi ikke, hvilket smittetryk og hvilke restriktioner, der gør sig gældende om 4, 6 eller 8 måneder. Det gør planlægning af bryllup, konfirmation og barnedåb rigtig svært. I den forbindelse vil vi gerne hjælpe de mange festglade og -hungrende danskere til et bedre overblik og tryghed i planlægningen af den kommende fest.

Planlægger du bryllup, konfirmation eller barnedåb?

Vi ved, at det nuværende forsamlingsforbud på 10 personer giver utryghed for dig, som er ved at planlægge en stor fest. Vi tænker især på forårets konfirmationer, sommerens bryllupper og de mange barnedåbe, der holdes hver måned. Selvom usikkerheden er stor, så er løsningen ikke nødvendigvis at stoppe planlægningen eller udskyde invitationerne. Læs HER om vores Corona garanti, for dig som gerne vil sende en invitationen ud til den kommende fest og være tryg ved købet, hvis den skal aflyses eller flyttes.

Coronareglerne kan skabe store udfordringer i planlægningen af den kommende fest. Du skal have godt styr på gæstelisten og måske skære ned, når festen kommer nærmere – det er slet ikke sjovt! Eller flytte location og holde din fest i private omgivelser. Det er også vigtigt at tænke på at servere coronavenligt mad, snacks og drikkevare og tænke på afstanden mellem gæsterne. Til sommerens bryllupper kan det måske være en idé at holde reception og vielse udenfor, og vi ved alle hvor lunefuld det danske vejr kan være, når det gerne skal arte sig bedst muligt.

Heldigvis er der håb for 2021’s mange fester med vaccinen mod Corona, som allerede er blevet givet til rigtig mange. Se planen for vaccinen HER.

Coronaregler for fest lige nu

Her får du overblikket over de gældende restriktioner i øjeblikket, så du kan tage dine forholdsregler, når du skal holde bryllup, barnedåb eller konfirmation. Vi opdaterer siden, så snart der er ændringer i sundhedsmyndighedernes anbefalinger og restriktioner. Du kan trygt følge med hos os for nyheder om Corona situationen, så du kan tage de korrekte forholdsregler i planlægningen af din fest.

Til og med d. 5. april 2021 gælder:

Forsamlingsforbud på max 5 personer – på Bornholm max 10 personer

Anbefaling om max 5 personer i private hjem (dog påbud på max 500 personer)

Restauranter, barer osv. holder lukket

Opsummerende er der ikke mulighed for at samles til større fejringer som barnedåb, konfirmation og bryllup lige nu.

Men der er håb for, at restriktionerne bliver hævet, så vi kan holde fester i sommeren og efteråret 2021. Hvilket vi alle sammen trænger til efter mange hårde måneder med begrænset socialt samvær og det ene aflyste arrangement efter det andet. Vi trænger i den grad til fester, og vi trænger til at glæde os til at fejre kærligheden mellem vores venner som skal holde bryllup, de unge som skal konfirmeres og de helt små, som skal navngives eller døbes. Heldigvis er der stadig noget at fejre. Der bliver stadig født små nye familiemedlemmer og konfirmationer og bryllupper løber ingen vegne. De kan udskydes og holdes senere, så konfirmanden og brudeparret kan få lige den fest, de ønsker sig, når situationen er under kontrol.

Vi er her for dig

Vi ønsker at være der for vores kunder i en svær tid. Vi har lavet to former for Corona garanti, som sikrer dig økonomisk i din festplanlægning.

Har du købt dine invitationer eller andre tryksager hos os under Coronakrisen og er blevet berørt på en sådan måde, at det går ud over jeres fest, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe!

Vil du støtte os i en svær tid, kan du eksempelvis købe gavekort til fremtidige fester.
Derudover har vi også et stort udvalg af smukke plakater til hjemmet.
Det vil vi sætte stor pris på!

Pas på jer selv og hinanden.

Festlige hilsner
Amanda & Celia
/Cloud Celebration

0
Scroll til toppen

CORONA GARANTI

corona fest