Danmarks bedste kundeservice

logo

Danmarks bedste kundeservice

PYNT TIL KONFIRMATIONSFEST

Er du en af dem, som rigtig gerne vil gøre noget ud af pynten til en konfirmationsfest, men måske har brug for en smule inspiration, til hvordan du kan gøre det… så læs med her! I dette indlæg kommer vi med en masse forslag til hvilken slags pynt, du kan bruge, og alle de måder du kan bruge den på. 

Borddækning konfirmation. Pynt til konfirmationsfest
Borddækning konfirmation. Pynt til konfirmationsfest

- BORDPYNT -

Du har sikkert gjort dig overvejeler omkring, hvordan festbordet skal se ud. Hvilke farver, hvilke blomster, hvilke lys osv. Vi har selvfølgelig nogle ideer til din bordpynt. 

BORDKORT & ÆSKER

Du kan bruge små æsker som et ekstra løft til dine bordkort. Indeni kan du gemme små godter eller hilsner til gæsterne, som de kan nyde i løbet af dagen. Det kan også være ting, som skal bruges til bestemte indslag. Fx findes der dén bryllupstradition, hvor gæsterne sætter klistermærker på brudeparret i løbet af aftenen. Den kan sagtens bruges til en konfirmation, og så kan du jo lægge klistermærkerne i denne æske! Den kan købes hos Party In A Box.

Bordkortet er fra Silhuette Green konfirmationsdesignet, og kan findes her.

Bordkort konfirmation. Pynt til konfirmationsfest
Borddækning konfirmation. Pynt til konfirmationsfest

BLOMSTER & LYS

Blomster og lys er altid nogle sikre valg at gå med, når man skal pynte et festligt bord. Forsøg evt. at finde nogle høje lysestager så der er forskellige højder og dimensioner i det samlede udtryk på bordet.

Evighedsblomster er blevet utrolig populære at bruge til fester – specielt fordi du kan beholde buketterne i lang tid efter.

BORDLØBER & BORDNUMMER

Med en bordløber kan du få lidt ekstra farve med ind i borddækningen. Hvidt er flot men kan også blive for klinisk til en konfirmationsfest. De fleste vælger én farve, som går igen på både invitationen og til selve festen.

Derudover kan det være en god idé at placere bordnumre på bordene – specielt hvis der er mange borde, og der på forhånd er lavet en bordplan eller oversigt til gæsterne. Du kan gå med et klassisk kartonskilt eller et udskåret nummer, fx i træ.

Bordnummer træ konfirmation. Pynt til konfirmationsfest
Menukort konfirmation

MENUKORT

Hvis du har planlagt en rigtig lækker festmiddag, så kan du også sætte menukort på bordene. Du kan enten lave enkelte kort til hver gæst eller fælles kort, hvor du placerer et par stykker på hvert af bordene – alt afhængig af bordenes størrelse. Gæsterne synes altid, det er dejligt at vide hvilken lækker mad, de kan glæde sig til i løbet af dagen!

Du kan finde menukortet på billedet her. Vi tilbyder også et stående menukort, som du kan kombinere med fx en sang eller et program for dagen. Find det her.

-VÆGPYNT & LOFTPYNT -

Det kan også være en rigtig god ide at finde noget pynt, som kan hænge rundt omkring i festlokalet. På den måde er det ikke kun bordene, som ser festlige ud men hele rummet. Her kommer vores bud på vægpynt og loftspynt, som er perfekt pynt til en konfirmationsfest!

PAPIRPYNT & LYSKÆDER

Med papirpynt kan du pynte op til fest uden at spendere hele budgettet. Papirpynt kan eksempelvis være flotte rosetter i forskellige farver og størrelser eller såkaldte honeycombs, som er en slags 3D papirskugler i flot papirmønster. De kan hænges på væggen eller ned fra loftet med snor i forskellige længder. 

Holder du din konfirmationsfest udendørs, og/eller satser du på, at festen fortsætter til ud på aftenen – så kan du også bruge lyskæder som pynt. Det er altid en vinder, fordi det skaber en utrolig hyggelig stemning til festen!

Rosetter
Banner konfirmation

BALLONER & BANNERE

Nogle synes måske stadig, at balloner hører mest til ved en børnefødselsdag, men vi synes nu også, at de kan noget til andre fester. Specielt folieballoner er i dag blevet et stort hit, fordi de fås i alle størrelser og former – som tal, figurer eller bogstaver. Med dem kan du både stave til “Konfirmation”, konfirmandens navn, datoen for konfirmationen eller blot bruge nogle figurer.

Bannere kan også bruges på forskellige måder til en konfirmationsfest. Fx til gavebordet, indgangspartiet eller bare på en væg hvor der mangler lidt pynt.

Hvis du gerne vil se flere billeder af de forskelige slags papirpynt og balloner, der findes – så vil vi rigtig gerne henvise dig til Party In A Box, som har et kæmpe udvalg og blandt andet har leveret de flotte rosetter til os!

- ANDEN PYNT TIL KONFIRMATIONSFEST -

Udover pynt til bordet, væggene eller loftet så findes der en masse andre ting, man kan bruge som tilbehør eller pynt til en konfirmationsfest. Det er denne slags pynt, som lige gør det ekstra, hvis du ønsker en konfirmation med et gennemført og fuldendt tema!

VELKOMSTSKILT

Et velkomstskilt er en rigtig fin ting at bruge til en konfirmationsfest – eller hvilken som helst fest for den sags skyld! Det er en ekstra flot måde at byde sine gæster velkommen på. 

Skiltet kan eksempelvis placeres på et flot staffeli eller hænges med en snor ned fra et industrielt rørstativ, som du kan finde hos SimpleRacks eller Nordbord Design.

Velkomstskilt. Pynt til konfirmationsfest
Pynt konfirmation

GAVEBORDSSKILT

Hvis du i forvejen havde tænkt at få opsat et separat bord til at stille gaver på, så er gavebordsskiltet også en fin måde at vise det til dine gæster på. Du kan evt. peppe skiltet lidt op ved at finde et lille staffeli at sætte det på. Dem kan du blandt andet finde billigt hos Søstrene Grene.

Du kan se vores udvalg af Velkomstskilte her og Gavebordsskilte her. Udover skiltepap og karton laver vi dem også i gennemsigtigt akryl og udskåret træ.

STICKERS

Vi elsker stickers! Stickers kan bruges til uendeligt mange ting og er bare helt fantastiske, når man skal holde fest. De kan personliggøres og bruges til invitationen, på snackposer, som pynt og meget andet. 

Det er en lille kreativ sag, som passer ind overalt. Hvis du eksempelvis laver en lille goodiebag til dine gæster som tak for festen eller en æske til bordkortet, så kan du bruge dine stickers her. Du kan også bruge dem til at klistre på sangene til konfirmanden eller på små fyrfadslysestager som placeres rundt omkring i lokalet.

Den flotte sticker på billedet kan findes her.

Gaveæske konfirmation

GAVEÆSKE TIL KONFIRMANDEN

En gaveæske til konfirmanden har flere forskellige funktioner. Den kan både bruges som sangskjuler og efterfølgende også som en slags mindeæske.

Der vil nemlig uden tvivl være nogle ting, som I ønsker at gemme efter en konfirmationsfest. Fx et sæt af den invitation, der blev sendt ud, bordkort, menukort, sange og diverse lykønskningskort fra gæsterne.

Gaveæsken på billedet er fra BeMy, men har fået et personligt præg fra vores eget Silhuette Green konfirmationsdesign.

GÆSTEBOG

Hvis du ønsker at forevige mindet om en dejlig fest med din familie og venner, er det altid en god idé at bruge en gæstebog. Du kan lade dine gæster skrive en lille hilsen i bogen, som du til hver en tid kan gå tilbage og læse. Flere og flere bruger polaroidkameraer til fester. På den måde kan dine gæster tage sjove eller søde billeder, og klistre ved siden af den hilsen, de skriver i bogen. Det gør det bare ekstra sjovt at kigge tilbage på!

Gæstebogen på billedet er fra Party In A Box, som også forhandler en masse andre typer af gæstebøger.

Gæstebog konfirmation

BLEV DU INSPIRERET?

Vi håber du har fået en masse inspiration, til hvordan du kan bruge pynt til en konfirmationsfest! Hvis der er nogle af tingene i blogindlægget, som du gerne vil høre mere om, er du altid velkommen til at kontakte os – så skal vi prøve at svare, så godt vi kan. 

Kan du godt lide stilen på billederne? Så tjek vores konfirmationsdesign Silhuette Green ud her eller se flere billeder nedenfor. Hvis du er mere til en klassisk piget konfirmationsfest med lyserød- og guldtema, så kan du læse vores blogindlæg Lyserød Konfirmationsfest her.

God fornøjelse og festlige hilsner 
/ Cloud Celebration 

Sky ikon i cloud farve

0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top