KONFIRMATIONSTEMA TIL DRENGE

Synes du, at det er svært at skulle pynte op til din søns konfirmation? Hvordan skaber du fx et gennemført tema, og hvornår er pynt for meget pynt til din måske knap så pyntede teenage søn? Du er helt sikkert ikke den eneste, der har disse tanker. Vi har sammen med Trine fra Party In A Box sammensat vores bud på et enkelt og overskueligt tema, som efter vores erfaring falder i mange konfirmanders smag. 

bordkort og menukort til konfirmation
tema til drengekonfirmation

SORT/HVID

Farverne til denne TUXIDO konfirmationsfest har vi holdt i sort og hvid, men det er så nemt at tilføje enkelte farver i dette tema. Vælg fx balloner eller bordløber i konfirmandens fortrukne farve. Vi tyr tit og ofte til bordløberen, da vi synes den skaber sådan et fint udtryk på en virkelig let måde. 

Bordpynten er let og overskuelig her. Vi har placeret et par store bloklys rundt omkring på bordløberen, og på hvert bord har vi vores 3-folds bordopsats, som angiver bordnummer og evt. menu. Vi er vilde med udtrykket, som det rå træ giver til borddækningen. 
I de små bokse fra Party In A Box har vi puttet lidt slik i til hver gæst.
Vi er vilde med mulighederne her: Fuld eventuelt boksen med en personlig hilsen
til den pågældende gæst, eller placer din velkomstsang heri. 
Jakkesæt-æskerne og butterflyen kan købes hos Trine under den box,
der hedder “Konfirmation hvid/sort“. 
I stedet for en masse blomster, som måske er den mest traditionelle bordpynt,
har vi langt enkelte eukalyptusgrene på bordene for et enkelt udtryk. 

Til alle store fester hører bord- og menukort sig til. Til enhver af vores invitationer kan du tilkøbe bord- og menukort, som matcher, og på den måde have en rød tråd til din fest.
Her er det vores kortserie TUXIDO, som er en bestseller hos drengene.  

Tuxido takkekort og kuvert

LIDT EKSTRA

Giv festen et ekstra løft og pynt pænt op ved fx gavebordet. Vi er fan af gæstebogen, hvor dine gæster kan skrive en hilsen til hovedpersonen. Det er så fedt at kigge tilbage i, og den kan bruges igen og igen, hvis den ikke bliver fyldt ud til konfirmationen. Hvor fint er det ikke at have en gæstebog med minder fra alle dine store og små fester? Gæstebogen finder du her sammen med mange andre varianter. 

drenge konfirmation pynt
gæstebog til konfirmation

Velkomstskiltet på billedet giver lige lidt ekstra til din fest. Vi tilbyder at sætte et velkomstskilt op til dig med valgfri tekst til enhvert af vores designs. Sæt evt. velkomstskiltet op på et staffeli, som kan købes billigt i Harald Nyborg her

opdækning til drenge konfirmation
konfirmations opdækning dreng
drenge barnedåb

Billederne er taget hos Stephansens Hotel og Restaurent, som lånte os deres smukke lokaler for en dag. 

Vi håber, at du er blevet inspireret til din næste fest. 

Festlige hilsner 
Anne, Amanda & Celia 
/Cloud Celebration

Cloud Celebration

0
Scroll til toppen