Sommerferielukning Uge 29 og 30

Vi holder lukket i ugerne 29 og 30.
Vi er tilbage på pinden mandag i uge 31, hvor vi igen sidder klar til at modtage opkald, besvare henvendelser samt opsætte og producere ordrer.
Læs meget mere om hvordan du skal forholde dig i forhold til henvendelser, reklamationer og bestilling lige HER.

Danmarks bedste kundeservice

HJEMMELAVEDE MANILLAMÆRKER

Har du lyst til at gøre noget ekstra personligt ud af dine invitationer? Så er hjemmelavede manilamærker en god måde at gøre det på. Det behøver hverken være dyrt eller særligt tidskrævende! Læs med her og lad dig inspirere.

Invitation lavet med dymo

KØBTE manillaMÆRKER

Der findes et hav af færdige og flotte mærker i diverse hobbyforretninger. 

Eksempelvis har Søstrene Grene ofte et fint udvalg. 

De købte mærker kan anvendes på forskellige måder, og kan både sættes fast i hjørnet af invitationen eller bindes rundt midt på med noget snor. 

Vi har som inspiration fået lov til at vise nogen kundebilleder fra forskellige Instagram profiler – hvert billede linker ind til deres profil:

Cloud Celebration hjemmelavede manillamærker barnedåbsinvitation, diy, DIY invitation, hjemmelavede manillamærker, indbydelse, invitation, kreative tilvalg, manillamærker

Man kan gå efter de helt neutrale manilamærker som på billederne fra chrisserm, janniebschmidt og nikolineejoergensen – de kan fås i simpel rektangulær form eller med flotte udskæringer. Det er smag og behag, hvad man er til. Du kan nogle steder også købe dem med mønster/illustrationer på.

Kombineret med et passende invitationsdesign, ser det hammer-godt ud! Du kan se et eksempel på manilamærker med illustration/grafik på billedet fra willianogvildesmor.

Alle fire billeder er selvfølgelig lånt med tilladelse fra ejerne af Instragram profilerne. 

hjemmelavede manillamærker i karton

Du kan også selv klippe karton i en valgfri form og binde på din invitation. På billedet her er der valgt lilla karton matchende til barnedåbsinvitationen og skrevet dåbsdatoen på med håndskrift. Du kan også vælge at bruge små stempler til at skrive enten dato for din fest eller ordet ”invitation”, som ses på fotostriben nedenfor. 

Kun fantasien sætter grænser!

Rundt manila
Fotostribe sort hvid til barnedåb

manillamærker med DYMO TEKST

Fat din dymo (eller køb en, hvis du ikke allerede har) og brug den til at lave en fed effekt på dine hjemmelavede manilamærker. Du kan enten bruge den traditionelle dymo og udprinte tekst, ellers kan prægning på sort også skabe en rigtig fed effekt! Sidstnævnte metode ses på billederne her.

Invitation lavet med dymo
drenge barnedåb
Mathias invitation med blå og grå flagranke

HVAD KAN DER STÅ?

Cloud Celebration hjemmelavede manillamærker barnedåbsinvitation, diy, DIY invitation, hjemmelavede manillamærker, indbydelse, invitation, kreative tilvalg, manillamærker

Det er helt op til dig, hvad du har lyst til at skrive på dine hjemmelavede manilamærker.

 
Men her er der en liste over ideer:

– Ordet ”Invitation”
– Dato for begivenheden
– Gæsternes navne
– En sød sætning ala ”Vi bliver Hr. og Fru”
eller ”Jeg skal have vand i håret”
– Festens hovedperson(er)
– Teksten ”DU ER INVITERET”

TILFØJ ANDRE ELEMENTER

Du kan gøre invitationen ekstra personlig ved at tilføje andre elementer. Det kan eksempelvis være de karakteristiske plastiksutter ved en barnedåb, eller en smuk tørret blomst til bryllupsinvitationen. Du kan også gøre som vores søde kunde og vedlægge et udskåret træ element. Dét er med garanti ikke noget din nabo har tænkt på.

Vi håber, vi kunne være med til at inspirere dig til en endnu mere personlig og unik invitation!
Nogen af idéerne kan med garanti også videreføres til selve festen.

God fornøjelse og festlige hilsner 
/ Cloud Celebration 

Sky ikon i cloud farve

0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top