Danmarks bedste kundeservice

Danmarks bedste kundeservice

BRYLLUPSTEMA MED NATUREN I CENTRUM

Drømmer I om at holde bryllup tæt på havet og tæt på naturen? 

Danmark er fuld af smuk natur. Der findes en masse smukke kyststrækninger og strande, idylliske skovområder med små søer, romantiske herregårde og godser med smukke havearealer. Og selv en helt almindelig forstadshave kan blive forvandlet til en smuk og gennemført natur-bryllupslokation. 

Der er altså rig mulighed for at finde et smukt sted i naturen, som kan blive omdrejningspunktet for jeres bryllup og jeres bryllupstema. Og ønsker I at få lidt inspiration, til hvordan I kan inddrage naturen endnu mere i jeres bryllupsfest, så giver vi her et par tips, til hvordan man kan skabe et helt gennemført bryllupstema med naturen i centrum. Til dette har vi bl.a. brugt vores design Botanical Rhapsody som inspiration.

boheme bryllup botanical rapsody

- VIELSE I DET FRI -

Bryllupstema boheme, bryllup, bryllupsfest, bryllupslokation, bryllupstema, fest, inspiration, natur, naturbryllup, naturtema, planlægning, tema

Én meget oplagt måde at inddrage naturen i sit bryllup og bryllupstema på, er naturligvis ved at afholde selve vielsen ude i det fri. 

Den logistiske opstilling af stole mv. afhænger selvfølgelig af den enkelte lokation, men det kræver ikke meget, når det alligevel er naturen der er i fokus. Et par stolerækker, der måske er pyntet med lidt tyl eller nogle blomster, kan rigtigt nok gøre dét ekstra, men stjernen i opstillingen vil alligevel være den udsigt eller de naturlige omgivelser opsætningen foregår i. Hvad end det er ud mod havet, søen eller den blomstrede rapsmark.

Da det danske vejr desværre ikke er til at styre eller regne med, kan det være en god idé, at have en kurv med paraplyer stående tæt ved ceremonien. På med måde er der et lille sikkerhedsnet omkring gæsternes fine tøj.

Bryllupslokation
Bordplan til Botanical Rhapsody

På disse billeder ses bordplan og Save the Date kort fra vores designserie Botanical Rhapsody, som har en smuk boheme-feeling og er designet med tørrelse blomster.

- 2NATURLIGE" TRYKSAGER -

Bryllupstema boheme, bryllup, bryllupsfest, bryllupslokation, bryllupstema, fest, inspiration, natur, naturbryllup, naturtema, planlægning, tema

Udover at naturen vil være omgivelserne for jeres bryllup, kan I også tage naturen med ind i temaet til jeres tryksager. Det kan nemlig nemt laves til et gennemført tema, fordi det kan gå igen på både Save The Date kort, invitation, menukort, skilte, takkekort og alle de andre tryksager, I vil have til jeres fest. 

Gå på opdagelse i vores bryllupskategori og find lige det design, der passer til jer og jeres ønsker om en bryllupsfest med naturen i centrum. Vi har både designs, der omfavner skovens grønne og frodige naturstemning, og designs, der omfavner strandens sandfarvede og tørre stemning.

Botanical Rhapsody save the date

- NEM PYNT OG BORDDÆKNING -

Et bryllupstema med naturen i højsædet er nem at få ført til dørs i jeres pynt og borddækning. Tænk jeres tema ind i alle elementer til brylluppet. Tag udgangspunkt i naturen omkring jer, naturen omkring jeres location og tag den med indenfor til festen. Gå en tur på stranden og find jeres inspiration her i siv, stå og strandskaller, som I kan bruge til at dekorere bordene til festen. Hvis det mere er et skov-tema, så kan I fx bruge kogler som bordpynt. Det vil give en naturlig varme til bordækningen og igen være med til at understrege et naturligt brryllupstema.

Tørrede blomster er også et kæmpe hit. Her tænker du på miljøet, og de tørrede blomster matcher et bryllup ved stranden rigtig godt. 

Bryllupstema natur
Borddækning bryllup naturen
natur bryllup

- BRYLLUP MED UDLEJNING -

Få naturen endnu tættere på ved at leje et telt til din fest. Her anbefaler vi Din Havefest, som også udlejer alt andet du skal bruge til din bryllupsfest. Tænk på miljøet og lej dine festprodukter i stedet for at købe. 

Vi håber du er blevet inspireret til en bryllupsfest med naturtema. 

Skroll længere ned i indlægget og få mere inspiration i form af billeder og video af Botanical Rhapsody designet. 

God fornøjelse og

festlige hilsner 
/ Cloud Celebration 

Sky ikon i cloud farve

0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top