BRYLLUPSTEMA MED NATUREN I CENTRUM

Drømmer i om at holde bryllup tæt på havet og tæt på naturen? Danmark har lange dejlige kyster, åer og søer, som giver os smukke idylliske steder til et romantisk bryllup med et bryllupstema, der er inspireret af naturen. Med inspiration fra vores design Botanical Rhapsody har vi samlet vores bedste ideer til at få naturen med til din bryllupsfest.

boheme bryllup botanical rapsody

GENNEMFØRT NATURTEMA

Gør noget ud af at have et gennemført tema til din fest med produkter i samme matchende design. Helt fra invitation eller Save The Date kort, produkter til festen og til takkekortet, når bryllupsfesten er vel overstået. Imponer dine gæster med et bryllupstema, der matcher hele vejen igennem. Gå på opdagelse i vores bryllupskategori og find lige det design, der passer til dig og dine ønsker om en bryllupsfest med naturen i centrum. 

Bordplan til Botanical Rhapsody
Botanical Rhapsody save the date

NEM PYNT OG BORDDÆKNING

Et bryllupstema med naturen i højsædet er nem at få ført til dørs i jeres pynt og borddækning. Tænk jeres tema ind i alle elementer til brylluppet. Tag udgangspunkt i naturen omkring jer, naturen omkring jeres location og tag den med indenfor til festen. På en tur på stranden og find jeres inspiration her i siv, stå og strandskaller. Tørrede blomster er et kæmpe hit. Her tænker du på miljøet, og de tørrede blomster macher et bryllup ved stranden rigtig godt. Den bedste leverandør på smukke tørrede blomster er – efter vores overbevisning – dygtige Munk Decor

Bryllupstema natur
Borddækning bryllup naturen
natur bryllup

BRYLLUP MED UDLEJNING

Få naturen endnu tættere på ved at leje et telt til din fest. Her anbefaler vi Din Havefest, som også udlejer alt andet du skal bruge til din bryllupsfest. 

Tænk på miljøet og lej dine festprodukter i stedet for at købe. 

 

Vi håber du er blevet inspireret til en bryllupsfest med naturtema. Skrol længere ned i indlægget og få mere inspiration i form af billeder og video af Botanical Rhapsody designet. 

 

Festlige hilsner 
Cloud Celebration 
/Anne, Amanda & Celia

Bryllupstema natur

Cloud Celebration Bryllupstema

0
Scroll til toppen