KALKEROMSLAG

Kalkeromslaget pifter enhver invitation op. Vi elsker omslaget, som du kan lukke og pynte med smukke snore, bånd, laksegl og tørrede blomster.

SÅDAN GØR DU

Nu har du mulighed for selv at være kreativ og tilføje noget helt specielt og personligt til din invitation. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan den endelige invitation kommer til at se ud. Ligeledes er der ikke en rigtig eller forkert tilgang til dette. Alligevel har vi her samlet lidt inspiration og gode råd til dig, som er lige så vild med kalkeromslaget som os. 

 

Læg din invitation i kalkeromslaget. 

Placer din valgte snor under kalkeromslaget. 

Bind evt. din snor, så kalkeromslaget forbliver lukket

Du kan også vælge det populære laksegl, som vist på billederne.

Smelt lakken i en ske over et stearinlys. Her kan du også bruge en lighter, men vi anbefaler et levende lys, da det fungerer bedst.

Den smeltede masse må gerne køle et øjeblik før tryk for det bedste resultat.

Hæld lakken over snoren og placer seglet herpå. Lad ligeledes dette stå og sætte sig et øjeblik.

Du kan eventuelt finde en tørret blomst, som matcher dit design og fastgøre under lakseglet for et helt specielt look.

 

Vi fraråder, at du bruger det smukke laksegl på bagsiden af kuverten, hvor dens oprindelige funktion egentlig er. Vi oplever, at lakseglet ikke kan tåle postvæsenets håndtering. Mange af seglene ender med at falde af, når de kommer i tæt kontakt med de mange andre kuverter på posthuset. Kører du selv rundt med dine invitationer for måske at spare porto, er lakseglet bag på kuverten mere oplagt.

HVOR KØBER JEG LAKSEGL OG SNOR?

invitation med kalkeromslag og laksegl
Gold Leaf rullefals invitation

Hos The Old Office kan du købe segl og lak til gode priser. Virksomheden er dansk og har en rigtig fin historie bag sig. Du kan læse om virksomheden her.
The Old Office byder på muligheden for at designe dit helt eget segl.Vi har anvendt den lak, som kommer i små glas og brugt fem stykker lak til ét tryk. 

Vi besøgte en almindelig garn- og stofbutik i Randers, som havde et stort udvalg af snore og bånd til at binde om kalkeromslaget. Vælg en snor, der passer i farve og stil til dit design. Derudover har hobbyforretninger som fx Søstrene Grene også et fint udvalg. 

bryllupsinvitation portefals
kalkeromslag med laksegl
barnedåbsinvitationer med kalkeromslag

KONFIRMATION & BARNEDÅB

Kalkeromslaget er ikke kun egnet til bryllupsinvitationer, men vil også tage sig smukt ud om en konfirmationsinvitation eller barnedåbsinvitation.

 

PRISER

Hos Cloud Celebration har vi ikke faste stk. priser. Som altid bliver stykprisen lavere jo flere du bestiller. Fx koster 35 kalkeromslag til din invitation 295 kr.

 

Festlige hilsner, 

Cloud Celebration

/Anne, Amanda & Celia

 

Cloud Celebration

0
Scroll til toppen
lyd
SOMMERFERIE LUKKET

Vi har forlænget leveringstid i uge 28, 29, 30 og 31 grundet sommerferie.
Læs nærmere på linket HER