tak for din ordre

Kære gæst

VI ER UTROLIGT GLADE FOR…

…at du har valgt at handle hos en mindre dansk virksomhed som Cloud Celebration. Bag skærmen står to iværksættere og danser en lille sejsdans hver eneste gang, der tikker en ordre ind.  

TJEK DIN ORDREBEKRÆFTELSE IGENNEM

Det er vigtigt at du tjekker din ordrebekræftelse igennem
Er alle produkter kommet med såsom kuverter, afsenderstickers mm. og har du bestilt det korrekte antal fra start? Vi vil gerne opdage disse små “fejl” som kan resultere i en ekstra omgang fragt for kunden. 

OPDAGET EN FEJL EFTER  BESTILLINGEN ER LAGT?

Har du spørgsmål til din ordre eller opdager fejl eller mangler, er du velkommen til at besvare den ordrebekræftelse, som du netop har modtaget. Husk at du altid har en korrekturgang af dine produkter efter modtagelse af dit udkast. Vi sender først din ordre til tryk efter godkendelse. 

FANG OS PÅ TELEFONEN:

Du kan også fange os på tlf. 51229915 imellem kl. 9-15 på hverdage.
Hvis ikke du får brug for at kontakte os før, kan du blot glæde dig til at modtage dit udkast indenfor 3 hverdage (eller 1 hverdag ved tilkøb af expres). Vi glæder os til at opsætte din ordre!

Følg med på vores sociale medier, hvor vi deler alt fra kreative kundebilleder og inspirationsvideoer til et indblik i vores dagligdag, udfordringer og sejre som startup-virksomhed. Vi vil elske at have dig med på vores iværksættereventyr! 

lets get social
amanda og celia cloud celebration

Festlige hilsner

underskrift

  • Ordrenr.: 21135
  • Dato: 6. februar 2023
  • Total: DKK 697.00
  • Betalingsmetode: Bambora Online Checkout

ORDRE INFO

Vare Subtotal
Subtotal DKK 0.00
Total DKK 0.00
Bliv inspireret
Golden bouquet menukort
Andet

Placering af menukort

PLACERING AF MENUKORT En smuk borddækning er en del af enhver fest! Uanset om det er en barnedåb, et bryllup eller en rund fødselsdag. Hos Cloud Celebration ønsker vi ikke kun at sælge tryksagerne – vi ønsker også at inspirere og give idéer. I dette indlæg giver vi forskellige bud på, hvordan man kan implementere

Læs mere »
konfirmationstema pige. placering af menukort
Ikke kategoriseret

Konfirmationstema Pige

KONFIRMATIONSTEMA PIGE Du kender det nok! I skal finde et tema til festen. Det må ikke være barnligt, for kedeligt, for pink, og det kan være svært… Vi har derfor sammen med Party In A Box sammensat vores bud på et enkelt og naturinspireret tema, som nemt kan overføres til en hvilken som helst fest.

Læs mere »
bordkort bundet rundt om servietten
Ikke kategoriseret

Planlægning af konfirmation i 10 steps

PLANLÆGNING AF KONFIRMATION Få et hurtigt overblik over, hvad der skal gøres og tages stilling til i forbindelse med jeres kommende konfirmationsfest. I har nok kendt datoen i mange år. Tiden op til kan gå rigtigt hurtigt, der er nemlig masser, der skal gøres.  Få planlagt en fest, som er i konfirmandens ånd og i jeres

Læs mere »
Amanda og Celia - Cloud Celebration
Andet

LAUNCH-DAY

LAUNCH DAY velkommen til cloud celebration! Visionen bag Cloud Celebration er at gøre flotte produkter til festen nemt og samtidig ikke gå på kompromis med kreativitet.  Vores sortiment dækker bl.a. over invitationer, bordkort, menukort, selskabslege og dekorationer – hvor du kan vælge mellem at få dine produkter trykt og leveret eller printe dine produkter hjemme

Læs mere »

Konfirmationstema pige

0
Scroll to Top
Scroll til toppen