Vi er med i Bridenista Bridal Club!

YES! Endelig kommer der en fordelsklub til dig som er bride & groom-to-be nemlig Bridenista Bridal Club. Her hos Cloud Celebration er vi naturligvis med i klubben, fordi vi elsker bryllupper og fester.

Bridenista Bridal Club er en fordelsklub, hvor du får langt mere ud af bryllupsbudgettet – uanset, hvilket bryllup du planlægger. Som medlem i klubben optjener du point på alt, hvad du køber til dit bryllup – ligesom du måske kender det fra klub H&M eller Club Matas.

”Men hvad skal jeg bruge point til hos Cloud Celebration? Jeg skal jo kun købe invitationer én gang til mit bryllup”, tænker du måske….

Det virkelig smarte er, at du kan bruge dine opsparede point hos ALLE butikkerne i Bridenista Bridal Club, og der er mere end 40 forskellige butikker fordelt over hele landet samt online, så der er nok at vælge imellem. Det betyder, at de point du får ved at købe designs hos os, kan du bruge på at indløse Rewards med ekstra gode fordele og rabatter på alt fra kjolen til ringe, blomster, kager og en masse andet – ja, du kan endda bruge pointene til at betale med! Og selvfølgelig modsat, så kan du bruge point du har opsparet hos andre til at betale med hos os.

Hele ideen med, at du får mere ud af dit budget uanset om det er på 20.000 eller 200.000 kr. er vi vilde med, og det er bare en af grundene til, at vi med i Bridenista Bridal Club. 

Stine & Kamilla Foto af Lasse Lagoni

Det er to virkelig seje kvinder, Stine og Kamilla, som står bag Bridenista Bridal Club, og de har mere end 15 års erfaring med bryllupsplanlægning og styling af smukke billeder, som du normalt ser i bryllupsmagasiner. Al den viden og inspiration får du glæde af i Bridenista Bridal Club. Hver uge kan du på Bridenista.com læse artikler om bryllupsplanlægning, blive inspireret af bryllupstrends, stylede photoshoots eller se hvordan andre brudepar har holdt deres bryllupper. Stine og Kamilla har endda gjort det super nemt at finde ud af, hvor du kan få fat i tingene via deres shoppingguides.

Det koster kr. 89,- pr. måned at være medlem af klubben, men fordi du opsparer points hver gang du handler hos en af partnerbutikkerne – hos os eller en af de andre – så sparer du hurtig mange penge som medlem af Bridenista Bridal Club.

Du kan tilmelde dig klubben ved at klikke på dette link, hvor du samtidig kan optjene point på alle dine bestillinger hos os – uanset om det er bryllup, barnedåb, konfirmation eller andre fester.

www.bridenista.com

Foto: Allan Nielsen

På Bridenista.com er vi bl.a. med i den smukke lookbook “Snowy Winter Wedding. Se den HER. Bryllupsstilen er et godt eksempel på, hvordan du får invitationer til at hænge sammen med resten af stilen i dit bryllup.

Vi håber du vil være med i klubben sammen med os.

Festlige hilsner,
Amanda & Celia
/Cloud Celebration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *