CUSTOM DESIGNS HOS CLOUD CELEBRATION

Vi får ofte henvendelser fra brudepar, der ønsker at få opsat et design helt fra bunden. For at give jer et indblik i processen, lader vi en tidligere custom-design kunde, Tine Stensdal, overtage bloggen i dag! Læs med og bliv klogere på, om et custom design fra Cloud Celebration måske er noget for jer… Ordet er dit Tine 🙂

Da bryllupsdatoen blev sat, begyndte vores søgen efter den perfekte bryllupsinvitation. Umiddelbart virkede det som en lettere håbløs opgave at kombinere mine drømme om blonder og efterårsblomster med min kommende mands idéer om et rustikt naturlook.

SPECIALDESIGNEDE INVITATIONER

 

Heldigvis faldt vi over firmaet Cloud Celebration, hvor det var muligt at få specialdesignet sin helt egen og personlige invitation til en fair pris.

Cloud Celebration var fra starten meget imødekommende, hjælpsomme og hurtige til at besvare vores beskeder.

Vi gik derfor i gang med at lave et moodboard, som indeholdte billeder af de ting, som vi i fællesskab gerne ville have, at der skulle indgå i vores tema – og dermed også være spor af i invitationen.

SAVE THE DATE

 

Ret hurtigt fik vi forskellige grafiske billeder retur, som vi skulle forholde os til. Blandt de mange flotte forslag valgte vi et udtryk ud, som Cloud Celebration skulle arbejde videre med.

I mellemtiden fik vi skrevet teksten til invitationen og tillægssiden. Desuden valgte vi at få lavet et Save The Date kort i samme stil, som blev sendt ud elektronisk, så vores gæster kunne få datoen i kalenderen.

DEN FÆRDIGE INVITATION

Derefter kom der to udkast til selve invitationen med forskellige layouts. Vi blev enige om det ene forslag, som fik vores ønsker til at gå op i en højere enhed.

Cloud Celebration var meget omhyggelige med at efterkomme vores ønsker, som fx. at ændre skrifttypen, rækkefølgen på elementer, m.m. De har desuden guidet os i forhold til små detaljer, som har gjort vores invitation endnu mere personlig og indbydende.

Hos Cloud Celebration betaler man for at få lavet invitationen, og man kan så efterfølgende vælge selv at printe alle de eksemplarer ud, som man ønsker eller få trykt dem færdige hos en grafiker eller anden online løsning.

Køber man et færdigt design, er prisen 250 kroner for den færdige digitale fil, man modtager. Ønsker man et custom design som os, koster det 750 kroner. Der kan tilkøbes tillægssider som Save The Date, praktiske oplysninger og ønskeliste til både almindelige og custom designs til en pris på 75-150 kroner stykket.

Det har været en super god oplevelse at samarbejde med Cloud Celebration, og vi skal helt sikkert også bestille bordkort samt menukort samme sted. Det kan klart anbefales at få skræddersyet sin helt egen unikke invitation, og vi glæder os nu til at få dem printet og sendt ud.

Festlige hilsner, 
Tine Stensdal

Tine og Kristians custom design er tilgængelige på shoppen og designlinjen er blevet navngivet “Feather Fall“.

0

CORONA GARANTI