Shoppingguide til lækre kuverter

Du har fundet lige den kortserie du ønsker, og invitationerne skal nu sendes – men hvad skal de sendes i? Det ville næsten være ærgerligt at sende en flot invitation ud i en almindelig standard kuvert. Derfor har vi lavet en guide til kuverter, som passer til vores kortdesigns, så din invitation kan komme flot afsted. Klik på billederne, så sender vi dig direkte videre til webshoppen, hvor du køber dem. 

Ensfarvede kuverter er rigtig flotte, specielt hvis du har valgt en invitation med meget mønster på. Du kan vælge en kuvert, der passer i farven til invitationen – enten den farve, der er dominerende i designet, eller farven i en af detaljerne. Den samme kuvert kan passe til flere typer af invitationer. Hvis du ser på invitationen til barnedåb her, så kan du vælge en grå kuvert eller den lyserøde, og til save the date kortet ville det være oplagt enten at vælge grå, lyserød eller gylden. Vælg efter hvilken farve du bedst kan lide eller, hvilken du vil fremhæve. Klik på billedet af kuverter og kort, så kan du se, hvor de er fra. 

Vil du gerne have et klassisk elegant udtryk, så kan du også vælge at få lavet personlige ensfarvede kuverter fx. med guldtryk på. De ser flotte ud sammen med næsten alle kortdesign. Skal du holde et middagsselskab, bryllup eller konfirmation, så er denne type kuvert ekstra flot.

Du kan også vælge transparente kuverter som findes i mange størrelser. Det er fint at putte fx konfetti eller tørrede rosenblade i, når du sender dem. Transparente kuverter er specielt gode til invitationer, der ikke har for meget mønster på eller kortserier i pastelfarver. Det ser simpelthen flottest ud gennem kuverten, fordi kraftigt multimønster vil kunne ses igennem og kan se lidt rodet ud. De transparente kuverter giver et unikt udtryk til en invitation. 

Forede kuverter er også en mulighed. En foret kuvert har et ekstra stykke papir inden i, så når modtageren åbner den, er det en ekstra lille finesse, at der er en overraskelse i form af mønster eller anden farve indvendigt. Desuden føles forede kuverter lækre fordi de er kraftigere og opleves eksklusive. De vil ofte have mønster inden i eller en anden farve på foret. Tone-i-tone farver er også en mulighed i kuverter. Vi har fundet disse flotte kuverter hos Creative Company, og de findes i mange farver, så der er til enhver invitation. 

Festlige hilsner,
Amanda & Celia
/Cloud Celebration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *