salg til udlandet

BESTILLING TIL UDLANDET

Cloud Celebration tilbyder unikke og personlige invitationer samt diverse tryksager til festen – også på andre sprog end dansk! Så sidder du i Norge, Sverige eller et andet land og er faldet for vores produkter, så tøv ikke med at bestille dine tryksager hos os. Nedenfor kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du bestiller vores produkter med tekst på andre sprog end dansk.

1. DINE INDTASTNINGER

Det vigtigste er at være opmærksom på den tekst du indtaster, når du bestiller på et andet sprog end dansk. Da vi har dansk som modersmål, kan vi ikke fange stavefejl, grammatikfejl mv. som vi kan på dansk. Det er derfor meget vigtigt, at du taster hele teksten ind, nøjagtigt som du ønsker den på din invitation (eller anden tryksag). 

Du indtaster hele din tekst i den tilhørende tekstboks under bestillingen af produktet. 

2. KORREKTURGANG

Indenfor 72 timer (eller 24 ved ekspress) modtager du første udkast.  Hos Cloud Celebration følger der ALTID en korrekturgang med i prisen. Det betyder at skulle du have lavet en stavefejl i indtastningen – eller opdager du noget, der pludselig ikke ser ud ved levering, som du havde forventet – så skal du blot besvare leveringsmailen. Vi bestræber os altid på at tilrette og eftersende nye filer til korrektur hurtigst muligt.

3. PRINTLØSNINGER

Hos Cloud Celebration tilbyder vi forskellige løsninger af print/tryk alt afhængig af landet. 

Til Norge og Sverige tilbyder vi alle vores produkter som trykt og leveret samt hjemmeprint. 

Fragtprisen er 220kr. for levering af tryksager i papir.

OBS! Vi gør opmærksom på at der kan pålægges Told og Moms til din pakke. 

Ønsker du at bestille andre produkter såsom lasercut som er tungere produkter, bedes du sende en mail til os på Info@cloudcelebration.dk, så vender vi tilbage med den præcise pris på levering. 

Cloud Celebration

VI SØGER INFLUENCERS

Er du fra skandinavien (eksempelvis Norge og Sverige) og har du en platform med en stor mængde læsere/følgere. Så er det måske liiige dig, vi leder efter! Udover at kunne dele budskabet om Cloud Celebration på enten Instagram, Facebook eller en personlig blog, skal du også have lyst til at tage nogle rigtig flotte billeder og bruge tid på at videreformidle vores koncept. Vi har ikke nogen nedre grænse for, hvor mange følgere/læsere du skal have for at komme i betragtning; Hvis du henvender dig til vores primære målgruppe (kvinder i alderen 25-34 år), har gode interaktioner på din platform og elsker vores produkter – så tøv endelig ikke med at sende os en mail på info@cloudcelebration.dk!

Har du opklarende spørgsmål til, hvordan bestillingen foregår, eller hvad det kræver at blive ambassadør for Cloud Celebrations produkter?
 Så henvend dig endelig til os! Vi kan kontaktes på info@cloudcelebration.dk, på telefon nr. +4551229915 eller over de sociale medier
 (se nedenfor). 

Cloud Celebration

0
Scroll til toppen