OPSÆTNING AF PRODUKTER PÅ ANDRE SPROG

Cloud Celebration tilbyder unikke og personlige invitationer samt diverse tryksager til festen – også på andre sprog end dansk! Så sidder du i Norge, Sverige eller et andet land og er faldet for vores produkter, så tøv ikke med at bestille dine tryksager hos os. Nedenfor kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du bestiller vores produkter med tekst på andre sprog end dansk.

1. DINE INDTASTNINGER

Dette er det vigtigste, at være opmærksom på, når du bestiller på et andet sprog end dansk. Da vi har dansk som modersmål, kan vi ikke fange stavefejl, grammatikfejl mv. som vi kan på dansk. Det er derfor meget vigtigt, at du taster hele teksten ind, nøjagtigt som du ønsker den på din invitation (eller anden tryksag). 

Du indtaster hele din tekst i den tilhørende tekstboks under bestillingen af produktet. 

2. KORREKTURGANG

Indenfor 72 timer (eller 24 ved ekspres) modtager du første udkast.  Hos Cloud Celebration følger der ALTID en korrektur med i prisen. Det betyder, at skulle du have lavet en stavefejl i indtastningen – eller opdager du noget, der pludselig ikke ser ud ved levering, som du havde forventet – så skal du blot besvare leveringsmailen. Vi bestræber os altid på at tilrette og eftersende nye filer til korrektur hurtigst muligt. Gældende også henover weekender og helligdage, såfremt det falder sammen med disse. 

3. PRINTLØSNINGER

Hos Cloud Celebration tilbyder vi forskellige løsninger af print/tryk alt afhængig af landet. 

Til skandinaviske lande som er medlem af EU tilbydes vores produkter både som “Trykt og leveret” samt opsat til hjemmeprint. 

Til lande som ikke er medlem af EU kan vi kun tilbyde vores produkter til hjemmeprint

Printløsning vælges under bestillingen.

ER DU FRA NORGE?

Vi sender allerede mange ordrer afsted til Norge om måneden. Derfor er vi lige nu i fuld gang med at finde en god samarbejdspartner til at håndtere tryk for vores norske kunder. Vi ønsker nemlig at hele processen fra bestilling til færdige tryksager skal være så let som muligt – også selvom man ikke bor i Danmark. Vi opdaterer her på siden med det samme, der er nyt!

Hvis du er fra Norge og har en kontakt til et trykkeri, der kunne være interesseret i et samarbejde med os, så hører vi meget gerne fra dig. Vi kan kontaktes på info@cloudcelebration.dk

VI SØGER INFLUENCERS

Er du fra skandinavien (eksempelvis Norge og Sverige) og har du en platform med en stor mængde læsere/følgere… Så er det måske liiige dig, vi leder efter! Udover at kunne dele budskabet om Cloud Celebration på enten Instagram, Facebook eller en personlig blog, skal du også have lyst til at tage nogen rigtig flotte billeder og bruge tid på at videreformidle vores koncept. Vi har ikke nogen nedre grænse for, hvor mange følgere/læsere du skal have for at komme i betragtning; Hvis du henvender dig til vores primære målgruppe (kvinder i alderen 25-34 år), har gode interaktioner på din platform og elsker vores produkter – så tøv endelig ikke med at sende os en mail på info@cloudcelebration.dk!

Har du opklarende spørgsmål til, hvordan bestillingen foregår, eller hvad det kræver at blive ambassadør for Cloud Celebrations produkter? Så henvend dig endelig til os! Vi kan kontaktes på info@cloudcelebration.dk, på telefon nr. +4551229915 eller over de sociale medier (se nedenfor).