Selvom vi kalder vores koncept print-selv, betyder det ikke, at du nødvendigvis skal printe din invitation og eventuelle tillægssider på din egen printer derhjemme. Med print-selv mener vi blot, at vi ikke tager os af printdelen. Vi står for dét, vi er gode til, nemlig at opsætte designet. Print af det tilsendte produkt står man som kunde selv for. Der er hele 3 forskellige printløsninger, når du bestiller din invitation hos os. Alle med forskellig tidsinvestering og budget. Læs om de 3 printløsninger nedenfor!

PRINT PÅ EGEN PRINTER

Denne løsning kræver mest tid/hjemmearbejde, men er også den billigste løsning. Her skal man gøre op med sig selv, om man vil investere tiden i det. Hjemmeprint giver super flotte resultater, også selvom man har en ganske almindelig Epson printer til 500 kroner. Kvaliteten afhænger i høj grad af papiret, som vi anbefaler er omkring 200 gram og mat. Dertil kræver det også, at man har lidt teknisk snilde, da printeren skal sættes op til at printe 2 invitationer pr. A4 side. De eneste udgifter forbundet med det er papirkøb og blæk.

Du kan læse mere om at printe hjemme lige her: https://www.cloudcelebration.dk/print-selv-nemt-billigt

PRINT VED ONLINE LØSNING

Hvis du ikke har lyst til at printe hjemme på din egen printer, er denne mulighed et godt alternativ. Der er mindre arbejde forbundet med det, og du modtager dine invitationer leveret lige til døren. Så skal du kun dele fotostriberne, hvis du har købt dette, og ellers binde din invitation og tillægssider sammen. Nemprint.dk lever høj kvalitet til gode priser! Omkring 200 kroner for 25 invitationer, og omkring 350 kroner for 50 styks. Og med den helt nye landingsside hos Nemprint.dk går bestillingen hurtigt og nemt! Besøg den med det samme HER

Du kan også læse mere om at printe gennem Nemprint.dk lige her: https://www.cloudcelebration.dk/faa-trykt-dine-invitationer-online/

PRINT VED GRAFIKER

Vi oplever at størstedelen af vores kunder vælger at printe på egen printer eller gennem en onlineløsning. Er du usikker på både hjemmeprint og det med at uploade din fil hos en online løsning, er grafiker med stor sandsynlighed løsningen for dig. Du skal også vælge denne løsning, hvis du vil lægge mindst muligt tid i at stå med dine færdige invitationer i hånden. Ønsker du et større udvalg af papirtyper, du kan få trykt dine invitationer på, og generelt mere vejledning i processen, er en grafiker også det rigtige for dig. Desuden laver de fleste grafikere et prøvetryk som en slags kvalitetskontrol, inden de trykker hele din bestilling. Prisen er højere end ved de to andre løsninger, men nogen gange er det rart at betale sig fra mindst muligt arbejde – eller helt specielt kvalitetspapir! Vær opmærksom på at vælge “Jeg sender til grafiker” ved bestilling, hvis du ønsker at få trykt ved en grafiker. De ønsker nemlig oftest en PDF-fil med skæremærker i stedet for JPEG, som er krævet ved de to andre løsninger.

Vi har et samarbejde med en dygtig grafiker i Randers, hvor du kan få sendt dine invitationer direkte til døren.
Læs mere her: https://www.cloudcelebration.dk/tryk-ved-grafiker/

Du kan selvfølgelig også få trykt dem ved din lokale grafiker. Men Aksel fra Consept kan vi hos Cloud Celebration anbefale – både når det gælder service og kvalitet.

 

3 printløsningerVi håber, du fandt netop dén løsning, der passer dig!
Så er der bare tilbage at finde det perfekte design til netop din invitation.

God shoppe-lyst!

De festligste hilsner,
Amanda & Celia
/Cloud Celebration