PRINTLØSNINGER

Hos Cloud Celebration holder vi os til dét, vi er specialister i – nemlig at opsætte smukke designs til din næste fest! Vi leverer de printklare filer til din mail indenfor 72 timer af bestilling, og de leveres opsat og printklar til netop dén printløsning, du har valgt ved bestilling. Skulle du ændre mening om printløsning efter modtagelse af filerne, sender du os bare en mail. Så eftersender vi nye filer hurtigst muligt. Læs med her og bliv klogere på, hvilken printløsning, der er den rigtige for dig!

PRINT VED NEMPRINT.DK

Vi anbefaler at få trykt vores produkter hos Nemprint.dk.  De har specialiseret sig i print af vores produkter, og leverer høj kvalitet til gode priser. Derudover har de hurtig levering på kun 1-2 hverdage, god kundeservice og hurtige svartider. Der er minimalt arbejde forbundet med bestilling hos Nemprint.dk – de printer, udskærer og leverer dine invitationer lige til døren. Så skal du kun stå for at binde din invitation og tillægssider/fotostribe sammen. De har en let og overskuelig bestillingsside til netop vores produkter, så bestillingen går både hurtigt og nemt. Du kan også se tryk priser på siden, inden du bestiller dine produkter hos os.
Besøg deres Cloud Celebration tryk bestillingsside med det samme HER 

Du kan også læse mere om at printe gennem Nemprint.dk lige her: 
www.cloudcelebration.dk/print-ved-nemprint

HJEMMEPRINT

Alle vores produkter leveres som højkvalitets PDF-filer, og kan printes hjemme hos en selv med et flot resultat – også selvom man har en ganske almindelig Epson printer til 500 kroner. Kvaliteten afhænger i høj grad af det papir, man printer sin invitation på! Vi anbefaler karton á minimum 200 gram og mat. Designs med mindst farve får man nemt et meget flot resultat med på hjemmeprint, mens de mørke designs kan være sværere.

Du kan læse mere om at printe hjemme lige her: www.cloudcelebration.dk/hjemmeprint

ANDEN PRINTLØSNING

Vi oplever at størstedelen af vores kunder vælger at printe på egen printer eller gennem vores samarbejdspartner Nemprint.dk. Du kan dog også vælge at printe dine Cloud Celebration produkter gennem en lokal grafiker/trykker, en fotobutik, et lokalt kopicenter eller en anden online løsning. Du skal blot notere i din bestilling, hvilken printløsning du ønsker at gøre brug af – så sørger vi for at gemme dine filer korrekt ned, inden vi sender dem afsted til dig.
Vi har et samarbejde med en dygtig grafiker i Randers, hvor du kan få sendt dine invitationer direkte til døren.
Læs mere her: https://www.cloudcelebration.dk/tryk-ved-grafiker/

3 printløsninger – Vi håber, du fandt netop dén løsning, der passer dig!
Så er der bare tilbage at finde det perfekte design til netop din fest.

God shoppe-lyst!

De festligste hilsner,
Amanda & Celia
/Cloud Celebration