Der er mange ting at tænke på, når der planlægges konfirmation i familien. Se med HER, hvor du kan læse de 10 punkter, der er i konfirmationsplanlægningen. Du kan også læse mere om de første 5 punkter HER

Her hjælper vi dig igennem de 5 sidste punkter i vores konfirmationsguide.

6. Transport & fotograf:
For mange konfirmander er transporten fra kirken til feststedet en vigtig del af dagen. Ofte er det også her, hvor konfirmanden har specifikke ønsker. Tal sammen om, de ønsker din teenager har, hvilke muligheder, der er, og hvad der er plads til i budgettet. Så kan I måske udelukke eventuelt urealistiske forventninger og finde frem til en løsning, som I alle er tilfredse med. Hvis der skal bookes transport, så kan det være vigtigt at gøre i god tid eftersom, der er få dage i foråret, hvor alle bliver konfirmeret samtidig. 

En anden ting I også bør have booket i god tid er fotograf, hvis I skal bruge en professionel. Kig efter den stil I ønsker i billederne og få indhentet tilbud i god tid. Hvis I ikke bruger fotograf, så foreslår vi, at I enten laver en aftale med en bestemt person/gæst om at tage billeder eller fortæller gæsterne, at I gerne vil have kopier af deres billeder efter festen. 

Håropsætning af Makeup Your Wedding
Konfirmandstyling af Makeup Your Wedding

7. Håret:
Håret er en stor del af konfirmandens look på dagen. Om I selv sætter håret eller får en professionel til det, er helt op til jer. Men vælger I at gøre det selv, så søg efter inspiration på forhånd – og øv jer! Det nytter ikke noget, at din datter øver sig med en veninde, for på dagen er det måske dig eller en anden der skal sætte det, så det er vigtigt, I har prøvet det før. Ellers kan det nemt gå galt. Der findes masser af gode tutorials på Youtube. Hvis din datter skal have sat hår hos en professionel, så kan I enten vælge, at hun skal tage til frisøren eller I kan få en hårstylist hjem til jer. Så kan du få sat håret samtidig.

Har du en dreng, så er det lidt lettere for her skal I blot have booket tid til en klipning et par dage før konfirmationsdagen. Men for din søn gælder det også, at det kan være godt at finde inspiration til frisuren på forhånd, så håret er helt perfekt på dagen.

8. Dekoration:
Når det kommer til dekorationen af både borde, men også selve lokalet, så kan det være rigtigt godt at finde lidt inspiration først. Skal der blomster på bordene, så undersøg, hvad der er i årstiden og spørg din søn eller datter om yndlingsfarve, eller om der er andre specifikke ønsker. I kan også vælge at pynte op ved indgangen, på gave- eller buffetbordet o. lign. Det kan være med balloner, som altid er fine at se på og findes i alle mulige farver med og uden dekoration på, lysestager og lanterner giver en hyggelig stemning. Hvis I synes det med dekorationerne er svært, så kan det være I skal beslutte jer for et tema? Så er den råde tråd nemlig lagt, og I har noget at gå efter. 

9. Menukort og bordnumre:
Måske har du allerede bestilt bord- og menukort, da du bestilte konfirmationsinvitationerne. Hvis ikke, så kan I enten vælge designs, der ligner invitationerne, eller hvis I vælger et andet design, så vælg et, som passer med den pynt, der er på bordene. Vi har en leveringstid på max 72 timer, så du kan bestille dem i god tid, men har du ikke fået gjort det,  kan vi hjælpe dig endnu hurtigere ved en ekspreslevering. 

10. Tjek – Tjek:
For at alle har styr på, hvad der skal ske og hvilke ting, der eventuelt mangler, så er det godt at tage noter. Brug enten computeren eller en notesbog. Fordelen ved en notesbog er, at den kan ligge fremme, så alle kan kigge i den. Med jævne mellemrum er det en god ide lige at se alle noterne igennem for tjekke om du selv, eller andre, måske har glemt noget. 

Tillykke med den kommende konfirmation!

Festlige hilsner,
Amanda & Celia
/Cloud Celebration

0

CORONA GARANTI