PLANLÆG KONFIRMATIONEN

Det er ved at være vinter, og skal din søn eller datter konfirmeres til foråret, så er det en god idé at begynde planlægningen nu, hvis I ikke allerede er startet. 

Føler du, at konfirmationen er lidt uoverskuelig? Eller er det helt fantastisk at skulle planlægge denne helt specielle dag? Uanset hvad du tænker om det, så er det godt at have redskaber at støtte sig til, så du ikke glemmer noget. 

Du finder en samlet oversigt over 10 steps i konfirmationsplanlægningen HER. De første fem punkter, går vi mere i dybden med nu. 

1. FESTSTED

Hvis I ikke har fundet ud af, hvor konfirmationen skal holdes, så er det stedet at starte planlægningen. Det er alfa omega, at I har et sted at være. Skal I være hjemme eller ude af huset? Skal det være indendørs eller udendørs? Der er fordele og ulemper ved alt, og I bliver nødt til at tale som familie om, hvad der passer til jer, hvad budgettet kan bære, og hvilke drømme jeres konfirmand har?

Hvis I skal holde konfirmationen på en restaurant eller i et lejet lokale, så husk at få det booket. Der er ofte rift om dagene, da alle bliver konfirmeret på de samme dage i foråret. Hvis I holder festen hjemme, så har I jo ikke noget sted I skal booke, så der kan I slappe mere af omkring dette – og dog: skal I bruge et telt, så få undersøgt muligheder og priser og få det booket. 

2. TEMA

Det er en rigtig god idé at få fastlagt den råde tråd for stilen til konfirmationen tidligt, den påvirker nemlig mange senere beslutninger, hvis I ønsker et sammenhængende udtryk. Først spørger du din kommende konfirmand, hvad han eller hun godt kunne tænke sig. Dette er en oplagt mulighed for at være sammen om planlægningen. Er konfirmanden vild med røde roser, fodbold, makeup eller computere? Så starter temaet her. Det betyder ikke, at har du en søn, der elsker fodbold, så skal der være fodbolde over det hele, men det kan bruges som ideer til, at I kan bruge fodbolde på invitationerne som HER, og måske kan der være fodbolde skåret over som base for blomsterne eller hænge minifodbolde ned fra grene. Er din datter vild med røde roser, så prøv at se mulighederne i billederne ovenfor.

Kig på lokalet festen skal holdes i. Hvilke muligheder er der for at dekorere? Skal der kun være blomster på bordene eller kan I fx. hænge noget ned fra loftet? Eller ville det se flot ud med stearinlys i vindueskarmene eller blomsterbuketter?

3. INVITATIONER

Invitationer er selvsagt essentielle for festen. Det er godt at sende dem ud i god tid, og at huske al informationen. Det der er selvfølgeligt for jer i forbindelse med festen, er ikke nødvendigvis selvfølgeligt for gæsterne. Husk at få alle praktiske informationer med såsom tidspunkter og adresse. Det er flot, hvis invitationen lægger grundlaget for selve dekorationen til festen. Find en invitation, som passer til dit tema. Du finder vores udvalg her: KONFIRMATIONS INVITATIONER

Kjole fra Panayotis
Kjole fra Panayotis

4. TØJET

Uanset om du har en søn eller datter, så er tøjet ofte af stor betydning for dem. Det er en speciel dag i deres liv, og de skal fotograferes sammen med alle vennerne. I kan sætte jer sammen og søge på mulighederne, eller måske vil din kommende konfirmand selv kigge sig omkring først og diskutere det med venner og veninder. Men uanset hvad, så er det en god idé at være ude i god tid, specielt hvis du har en datter. Der er mange muligheder, og det kan være svært at vælge. Tag også højde for, at det flotteste outfit kan være udsolgt. Så vær ude i ordentlig tid. Husk, at I skal bestille tid til prøvning i kjolebutikkerne. 

5. MADEN

Hvis I skal holde festen på en restaurant, giver det sig selv, at de laver maden. Men skal I holde konfirmationen i et lejet lokale, hjemme eller i telt, så er der mange muligheder for, hvad I kan gøre med hensyn til maden. Hvis I selv vil lave det hele, så er det rigtigt godt at lægge en detaljeret plan, og finde ud af om andre i familien kan hjælpe til. Hvis I bruger et cateringfirma, kan I forhøre jer i vennekredsen om deres erfaringer, eller måske har I været til nogle fester, hvor I synes maden var god? De fleste cateringfirmaer tilbyder prøvemenuer. Tag også højde for, hvor god plads, der er i køkkenet, hvor festen holdes. Hvis I holder det hjemme, er der så plads til at varme mad eller skal det ankomme varmt? Hvem skal servere maden og lave kaffen senere? Det er spørgsmål I skal huske at tage med, når I planlægger dagen. 

Har du brug for flere tips og ideer til konfirmationsplanlægningen så hold øje her på bloggen, og i mellemtiden kan du læse med HER.

Festlige hilsner,
Amanda & Celia
/Cloud Celebration

0

15%

I HELE FEBRUAR GIVER VI 15%
PÅ ALLE KØBTE GAVEKORT

BRUG KODEN FEST15 

DU INDTASTER KODEN I KURVEN
ELLER VED CHECKOUT.

DIN GAVEKORT-KODE
BLIVER SENDT TIL DIN MAIL OG KAN BRUGES AF FLERE OMGANGE.
DVS. BRUGER DU IKKE HELE BELØBET VED FØRSTE BESTILLING (F.EKS. VED BESTILLING AF  INVITATIONER) KAN KODEN BENYTTES IGEN VED ANDET KØB (F.EKS: VED KØB AF BORDKORT, MENUKORT OSV.) 

15%

I HELE FEBRUAR GIVER VI 15%
PÅ ALLE KØBTE GAVEKORT

BRUG KODEN FEST15 

DU INDTASTER KODEN I KURVEN
ELLER VED CHECKOUT.

DIN GAVEKORT-KODE
BLIVER SENDT TIL DIN MAIL OG KAN BRUGES AF FLERE OMGANGE.
DVS. BRUGER DU IKKE HELE BELØBET VED FØRSTE BESTILLING (F.EKS. VED BESTILLING AF  INVITATIONER) KAN KODEN BENYTTES IGEN VED ANDET KØB (F.EKS: VED KØB AF BORDKORT, MENUKORT OSV.) 

CORONA GARANTI

corona fest