VELKOMMEN TIL CLOUD CELEBRATION

Visionen bag Cloud Celebration er at gøre flotte produkter til festen nemt og samtidig ikke gå på kompromis med kreativitet. Vores sortiment dækker bl.a. over invitationer, bordkort, menukort, selskabslege og dekorationer – hvor du kan vælge mellem at få dine produkter trykt og leveret eller printe dine produkter hjemme (eller en kombination af de to).

PERSONERNE BAG
Bag produkterne på webshoppen, opsætning og markedsføring er vi to personer; Amanda Brown og Celia Horsleben. Amanda startede Cloud Celebration, og arbejder til dagligt som selvstændig fotograf i Randers. Hun startede en webshop med bl.a. print-selv plakater tilbage i 2014 og ansatte Celia, som studerer til markedsføringsøkonom, som Social Media manager i april i år. Mødet blev startskuddet til en omlægning af konceptet med afsæt i de meget populære kreative invitationer. Vi har arbejdet på højtryk de sidste par måneder for at designe nye produkter, og opsætte den helt perfekte webshop – og nu er Cloud Celebration klar til at gøre lækre, produkter til din næste fest nemt tilgængelig online.

NYE PRODUKTER PÅ SIDEN HVER MÅNED
Vi prioriterer vores sortimentsbredde højt, og da vi begge løbende designer nye produkter, vil der være nye ting at finde på webshoppen hver måned. Desuden er forespørgsler og opfordringer til produkter, stilarter og udvidelser altid velkomne – der er nemlig ikke langt fra ønske til handling, da vi kun er os to, og vi brænder for det vi laver!

Velkommen til, og vi håber i vil være med til at sprede budskabet ?

Mange festlige hilsner,
Amanda & Celia
– Cloud Celebration

0

CORONA GARANTI