LAUNCH-DAY

VELKOMMEN TIL CLOUD CELEBRATION
– Print-selv produkter til enhver fest!

Visionen bag Cloud Celebration er at gøre flotte produkter til festen nemt og billigt tilgængelige for alle. Vores sortiment dækker bl.a. over invitationer, bordkort, menukort, selskabslege og dekorationer – alle med print-selv koncept, så prisen kan holdes nede, og den nemme og hurtige løsning aldrig er mere end et par klik væk!

PERSONERNE BAG
Bag produkterne på webshoppen, opsætning og markedsføring er vi to personer; Amanda Brown og Celia Horsleben. Amanda er ejer af Cloud Celebration, og arbejder til dagligt som selvstændig fotograf i Randers. Hun startede webshop med bl.a. print-selv plakater tilbage i 2014 og ansatte Celia, som studerer til markedsføringsøkonom, som Social Media manager i april i år. Mødet blev startskuddet til en omlægning af konceptet med afsæt i de meget populære print-selv invitationer. Vi har arbejdet på højtryk de sidste par måneder for at designe nye produkter, og opsætte den helt perfekte webshop – og nu er Cloud Celebration klar til at gøre lækre, print-selv produkter til din næste fest nemt tilgængelig online.

NYE PRODUKTER PÅ SIDEN HVER MÅNED
Vi prioriterer vores sortimentsbredde højt, og da vi begge løbende designer nye produkter, vil der være nye ting at finde på webshoppen hver måned. Desuden er forespørgsler og opfordringer til produkter, stilarter og udvidelser altid velkomne – der er nemlig ikke langt fra ønske til handling, da vi kun er os to, og vi brænder for det vi laver!

Velkommen til, og vi håber i vil være med til at sprede budskabet ?

Mange festlige hilsner,
Amanda & Celia
– Cloud Celebration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *