Vi har indgået et samarbejde med de søde herrer fra The Old Office! Lakseglet er helt fantastisk, og nu kan du shoppe laksegl og alt, hvad der hører til på vores webshop. Vi elsker det elegante gamle look og de mange muligheder, som lakseglet har. Læs med her for alt, hvad du behøver at vide om at handle laksegl hos os. 

HVAD BRUGES LAKSEGLET TIL?

Anvend lakseglet helt traditionelt til at lukke din kuvert på bagsiden. Lav seglet direkte på kuverten for det bedste resultat. 

Luk dit kalkeromslag med lakseglet. Hav fx en snor, et bånd eller en lille tørret blomst med i lukningen. Læs med her om inspiration til kalkeromslaget. 

PÅ MENU- OG BORDKORT

Lakseglet er ikke kun begrænset til dine invitationer. Anvend det fx i din borddækning på menu- og bordkort.

Navnelap til menukort kalkerpapir

PAKKELØSNING

Dette er løsningen for dig, som elsker at være kreativ og gerne vil gøre det selv. Med i DIY-pakken følger en stor ske, fem lakstænger til 40-50 segl og selve stemplet. Du kan vælge et premade stempel eller et specialdesignet monogram, som består af jeres forbogstaver og er designet ud fra jeres invitationsdesign. 

Prisen for DIY prakkeløsning med premade segl er 489 kr.

Segl_Rose

Vi har 12 forskellige premade segl, som du kan vælge i mellem. Det smukke segl med teksten With love og eucalyptus seglet kan helt eksklusivt KUN købes på vores webshop. 

Du kan vælge mellem de ti forskellige farver, som ses herunder.

laksegl personligt monogram

LAKSEGL MED MONOGRAM

Her har du muligheden for at gøre din invitation helt speciel og personlig. Hvis din invitation indeholder et monogram kan du overføre dette monogram med jeres forbogstaver og designet fra invitationen til dit laksegl. Hvis ikke i angiver andet, vil skrifttypen fra jeres invitation anvendes på lakseglet. I modtager et udkast på seglet sammen med udkast på jeres invitation. 

Pris for DIY pakkeløsning med monogram er 614 kr.

SELVKLÆBENDE LAKSEGL

Det selvklæbende segl er til dig, der ikke har mod på at sidde med det selv. Seglet er håndlavet og kommer til dig med en klæbepude på bagsiden, som du nemt kan klistre på din kuvert eller andet sted. Også her kan du vælge i mellem vores premade laksegl eller monogram segl. 

Prisen for 70 premade selvklæbende segl er 1.189 kr.

laksegl selvklæbende

BESTILLING OG LEVERING

Når du bestiller din invitation, er der et felt, der spørger til laksegl. Sætter du kryds i Ja tak folder alle dine muligheder sig ud. Her vælger du mellem DIY pakkeløsning eller selvklæbende segl. Under begge kategorier skal du tage stilling til, om du ønsker premade segl eller monogram. Herunder også farvevalg. 

Eller køb dit laksegn samt tilbehør separat her

Levering af dine produkter fra The Old Office kommer i en separat pakke til din hoveddør, mens dine invitationer kommer i en pakkeshop nær dig. Leveringstiden er 3 – 5 hverdage på premade segl og 10 – 14 hverdage på monogram. 

Løbende vil vi udvide og rydde op i vores sortiment af laksegl og tilbehør hertil. Hold øje med webshoppen og vores Instagram for nyheder og skriv til os på info@cloudcelebration.dk med specifikke ønsker. 

Festlige hilsner 
Anne, Amanda & Celia 
/Cloud Celebration

0
Scroll til toppen
lyd
FERIELUKKET PÅ TRYKKERIET

TRYKKERIET HOLDER LUKKET I UGE 29+30. VI SENDER UDKAST OG BESVARER MAILS SOM NORMALT. ALLE GODKENDTR ORDRE I PERIODEN PRODUCERES OG SENDES AFSTED I UGE 31.