KREATIVE TILVALG

Som noget nyt på shoppen kan du nu købe dine kreative tilvalg separat, hvis du lige mangler lidt ekstra til din invitation. Uanset om du har købt dem hos os, hos andre eller lavet dem selv. Vores mission er kreativitet, og derfor er vi glade for, at alle vores tilvalg ligger separat tilgængeligt på webshoppen. Vi har meget forskelligt at byde på og har flere spændende ting i ærmet, som vi snart kan løfte sløret på. 

GO'E GAMLE

Fotostriben er ikke ny. Men den er altså noget af det bedste, vi har. Hvor fedt er det ikke at sende en stribe af fotos med din invitation, som dine gæster kan gemme som ophæng på køleskabet eller som bogmærke? Vi elsker det, og det gør I også. 

Fotostriben fås i flere varianter. Striben med navn og dato er især populær i barnedåbskategorien, men kan sagtens anvendes til konfirmation og bryllup eller noget helt fjerde, som du synes fortjener en række billeder. Måske dit studentergilde eller svendegilde med billeder fra din tid som studerende. 

MANILLAMÆRKER

Manillamærket er så fint og stilet og fuld med muligheder. Brug det fx til at skrive gæstens navn, dit eget navn, dato eller andet. Find vores udvalg her

Cloud Celebration

                  Billedet er lånt af @emiliejacqueline

STICKERS

Vores stickers er blevet rigtig populære, vi sender flere og flere af de søde klistermærker ud til jer. De anvendes ofte som et afsenderklistermærke på bagsiden af kuverten. Men her er det igen jeres fantasi, der sætter grænsen. Ligeledes med den tekst i ønsker på stickeren. Lav fx stickers til et hangover-kit, til en lille goodie box til bordet, eller noget helt andet. 

Cloud Celebration

               Billedet er lånt af @made_by_alberte

Cloud Celebration

                 Billedet er lånt af @frames_by_carina

KUVERTINDLÆG

Som noget helt nyt kan du købe fine kuvertindlæg, som matcher din invitation og øvrige produkter til festen. Her præsenterer vi endnu et produkt, som bidrager til den røde tråd, når du skal holde fest. Du modtager dine indlæg på 120 grams A4 papir, som er klar til at blive klippet, foldet og lagt i kuverten. 

Cloud Celebration
Cloud Celebration
Cloud Celebration

KALKEROMSLAG

Kalkeromslaget er så smukt og egner sig til alle slags invitationer. Vi er vilde med alle de muligheder, der er for at være kreativ i forbindelse med kalkeromslaget. Læs med her og få inspiration til din invitation med kalkeromslag. 

NITTETANG

Nittetangen (eller eyelet) laver både huller i papiret og klemmer sammen om nitten for at forstærke hullet. Med i købet af denne er 100 nitter, som også kan købes separat. 

nittetang

Alle produkterne kan fås i lige dét design, som du ønsker. Angiv blot i ordren, hvilket design dit produkt skal passe til, så får du selvfølgelig dine manillamærker, kuvertindlæg eller stickers i det design, som matcher din invitation.

KOMMER SNART

Som en lille spoiler her til sidst, vil vi gerne løfte sløret en smule for nogle af de ting, vi arbejder på. Snart kommer der nye produkter på shoppen, som henholdsvis er udarbejdet i samarbejde med Creative Wood og The Old Office. Der er altså to nye tiltag på vej, som I skal glæde jer til og som vi ikke kan vente med at fortælle jer mere om!

Festlige hilsner 
Anne, Amanda & Celia 
/Cloud Celebration

Cloud Celebration

0
Scroll til toppen