kreative tilvalg ikon

Mouse over de forskellige kreative tilvalg for at læse en uddybende beskrivelse. 

gold leaf. invitation. bryllup. porte fals
Kalker omslag

Med vores kalkeromslag kan du fuldende din invitation og skabe et ekstra eksklusivt look. Luk omslaget med et flot laksegl eller en rustik snor. 

Luksus kuvert

Vores luksus kuverter kan bestilles med og uden trykte illustrationer der matcher designet. Det er også muligt at bestille kuverterne med indsatte navne på jeres gæster og derved undgår i at skrive i hånden

(Gebyr 425kr. uanset antal) 

Afsender sticker

Med en afsender sticker kan du lukke din kuvert på en eksklusiv måde og samtidig undgå at skrive jeres navn og adresse i hånden. 

Manillamærker

Vores manillamærker kan bruges til at skrive gæsternes navne på og sno rundt om din invitation. 
Manillamærkerne kan bestilles blanke eller med Kære optrykt, men du kan også vælge at bestille personlige manillamærker hvor gæsternes navne trykkes på mærket i samme skrifttype som jeres design (Gebyr 425kr uanset antal). 

Personlige invitationer

Alle vores invitationer kan bestilles med jeres gæsters navne trykt på invitation. (Gebyr på 425kr. uanset antal).

Gold Leaf, kuvertindlæg, bryllup
Kuvertindlæg

Med vores kuvertindlæg kan du pryde din kuvert med illustrationer fra samme design som din invitation og på den måde fuldende det visuelle look.

Leveres som A4 ark

Vores Kuvertindlæg leveres som hele A4 arm med klippelinje. På den måde kan du nemt klippe indlæggene ud og lime i kuverten. Brug minimalt med lim, det skal kun lige sidde fast uden at ødelægge kuverten. 

0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top