PRINT DINE CLOUD CELEBRATION PRODUKTER DERHJEMME

Hvis du har lyst til at printe dine produkter derhjemme og på den måde spare lidt penge, kan det sagtens lade sig gøre. Vi leverer altid højkvalitets PDF-filer, og alle vores produkter kan leveres opsat og klar til hjemmeprint. Du vælger blot HJEMMEPRINT som printløsning i din bestilling. Så modtager du dine filer opsat således, at der er flere elementer på ét A4 format. Det betyder, at du ikke skal bøvle med printerindstillingerne for at få printet eksempelvis 2 styks invitation på en A4 side – det har vi nemlig sørget for, ved at lægge 2 invitationer på et samlet A4 format. Det samme gør sig gældende ved fotostriber, bordkort og menukort. Det hele modtages opsat til hjemmeprint, så længe du har valgt HJEMMEPRINT som printsløsning i bestillingen. På billedet her ses vores barnedåbsdesign SILKE + bred fotostribe printet på en almindelig Epson printer.

TING DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ VED PRINT-SELV

Vi har gjort hjemmeprint super nemt at gå til ved at tilbyde dine Cloud Celebration produkter opsat med flere styks på én samlet A4. Men for at få det bedste resultat på din almindelige printer, er der nogen få men vigtige ting, du skal være særligt opmærksom på.
SE VORES SAMLEDE “HJEMMEPRINT NICE-TO-KNOW” LISTE NEDENFOR

1. PAPIRVALG

Vælg altid karton på minimum 160g – dette er det allervigtigste for at opnå et flot resultat på din almindelige printer. Almindelig kopipair (80g) er alt for tyndt og suger derfor for meget farve. Papiret må gerne være helt op til 200-250 gram i tykkelsen.

2. BILLEDEKVALITET OG DESIGN

Vær opmærksom på, at dine uploadede billeder til fotostriben ikke er for mørke, og er i god kvalitet. Gå også efter et design til din invitation, der ikke er for mørkt. Jo mørkere farve, desto sværere er det at få et flot resultat på egen printer.

3. BLÆKNIVEAUER

Inden du går i gang med at printe, så sørg for at tjekke op på din printers blækniveauer. Det er vigtigt, at alle patronerne er halvt fulde eller deromkring – så er du i hvert fald sikker på ikke at løbe tør for blæk midt i print processen.

4. PRINTERENS TILSTAND

Hvornår har du sidst kørt et vedligeholdelse program på din printer? Du kan køre en rens af dyserne, og kalibrere printhovederne – hvis du sørger for at printeren er helt up to date, så får du også det aller pæneste resultat på din hjemmeprinter.

Hvis du vil læse noget mere omkring hjemmeprint, læse priseksempler og se forskellen på print af designs med lidt farve/design kontra et mørkt design med fuldfarvet baggrund – så kan du besøge vores blogindlæg HER og blive lidt klogere på hjemmeprint som printløsning.