Farverigt efterårsbryllup

Er du ved at planlægge et efterårsbryllup, så kan du godt glæde dig. Efteråret er en af de smukkeste og mest farverige årstider vi har, og det giver unikke muligheder for at skabe et bryllups invitationer med et varmt og farverigt udtryk. Kig med her for og så inspiration til to forkskelige efterårsbryllupper.

Efterårsbryllup med brændte farver

Når du holder bryllup om efteråret, så kan du kombinere varme farver med rustik træ i dine invitationer. Det er også i efteråret vi har bær, så det ser flot ud at pynte kagen med dem. Vælg blomster i brændte orange nuancer og giv det hele et touch af bronze. Hvis I er heldige og efterårssolen skinner smukt på dagen, så hold vielsen og receptionen udenfor. Du kan pynte op med lygter i træerne der kan brænde hele aftenen, så i kan de dem indefra huset under middagen. 

Til et bryllup med brændte farver passer vores designs “Flower hearted” og “Bronzed marble” flot til i stilen. 

Efterårsbryllup med et strejf af lyserødt

Når du vælger lyserøde farver til dit efterårsbryllup, så er det vigtigt at du vælger varme eller støvede nuancer, så det matcher med de farver naturen har i oktober og november. Du kan finde masser af tørrede planter i naturen på dette tidspunkt, så miks dem med friske blomster i oppyntningen og brudebuketten. Mikser du med lidt roser, får du stadig et klassisk romantisk islæt. Ligger brylluppet i slutningen af november kan du tilføre lidt gran på bordene. 

Hvis du vil understrege stilen i dit efterårsbryllup og måske tilføre lidt lyserødt, så kan du gøre det ved at vælge enten “Acron” eller “Feather fall”.

God fornøjelse med planlægningen.

Festlige hilsner,
Amanda & Celia / Cloud Celebration

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *