Er du ved at planlægge et efterårsbryllup, så kan du godt glæde dig. Efteråret er en af de smukkeste og mest farverige årstider vi har, og det giver unikke muligheder for at skabe bryllupsinvitationer med et varmt og farverigt udtryk. Kig med her for og få inspiration til to forskellige efterårsbryllupper.

EFTERÅRSBRYLLUP MED BRÆNDTE FARVER

Når du holder bryllup om efteråret, kan du kombinere varme farver med rustikt træ i dine invitationer. Det er også i efteråret vi har bær, det er flot at pynte kagen med dem. Vælg blomster i brændte orange nuancer og giv det hele et touch af bronze. Hvis I er heldige og efterårssolen skinner smukt på dagen, så hold vielsen og receptionen udenfor. Du kan pynte op med lygter i træerne der kan brænde hele aftenen, så i kan se dem indefra huset under middagen. 

Til et bryllup med brændte farver passer vores designs “Flower hearted” og “Bronzed marble” flot i stilen. 

EFTERÅRSBRYLLUP MED ET STREJF AF LYSERØDT

Når du vælger lyserøde farver til dit efterårsbryllup, er det vigtigt, at du vælger varme eller støvede nuancer, så det matcher med de farver naturen har i oktober og november. Du kan finde masser af tørrede planter i naturen på dette tidspunkt, så miks dem med friske blomster i oppyntningen og brudebuketten. Mikser du med lidt roser, får du stadig et klassisk romantisk islæt. Ligger brylluppet i slutningen af november kan du tilføre lidt gran på bordene. 

Hvis du vil understrege stilen i dit efterårsbryllup og måske tilføre lidt lyserødt, kan du gøre det ved at vælge enten “Acron” eller “Feather fall”.

God fornøjelse med planlægningen.

Festlige hilsner,
Amanda & Celia
/Cloud Celebration

0

CORONA GARANTI