VI GIVER CORONA GARANTI

Hos Cloud Celebration har vi besluttet os for, at Covid19 ikke skal have lov at bestemme, om vi kan planlægge vores fest eller ej! Derfor har vi nu lavet to former for Corona-garanti, der sikrer dig som kunde i en usikker tid, så du trygt kan købe og sende invitationer ud til dine gæster.

Vi holder dig opdateret! Læs om de nuværende restriktioner lige HER

KØB TRYGT DINE INVITATIONER

Skulle din fest, som følge af Covid19 situationen, være nødsaget til enten at udskydes til en ny dato, nedjustere antallet af gæster eller ændre væsentligt i festens måde at forløbe på, så får du, når du køber invitationer hos os, stillet to former for garanti: 

  1. En ny opsætning af din invitation, som du kan sende ud digitalt, helt uden beregning.
  2. En ny opsætning af din invitation samt et gentryk, hvor du kun betaler selve trykprisen, fragt + en 50’er i håndteringsgebyr.

    Læs mere om de to garantier nedenfor. 
corona fest

FEST I EN USIKKER TID

Vi ved, at den stigende smitte, omikron varianten og de nye restriktioner giver utryghed for dig, som er ved at planlægge en stor fest. Vi tænker især på forårets konfirmationer, sommerens bryllupper og de mange barnedåbe, der holdes hver måned. Selvom usikkerheden er der, så er løsningen ikke nødvendigvis at stoppe planlægningen eller udskyde invitationerne. Lige nu tyder alt nemlig på, at vi får færre restriktioner i kortere tid end sidste år.

Vi ved alle, at Corona er en del af vores hverdag for nu – og at vi derfor ikke ved præcist, hvilket smittetryk og hvilke restriktioner, der gør sig gældende, når I skal holde jeres fest. Jeres kommende gæster ved det også. Derfor skal I ikke være kede af at sende en invitation ud til jeres kommende fest som om, at corona ikke eksisterede. 2022 tyder på at blive et stort festår, hvor mange udskudte bryllups- og fødselsdagsfester skal afholdes. Der vil være rift om datoerne, så sørg for at invitere i god tid! Og foruden at jeres gæster godt ved, at der kan forekomme ændringer, hvis Covid19 situationen kræver det, så har vi nu også sørget for at sikre jer økonomisk mod ændringer og restriktioner. Læs mere nedenfor.  

vi spritter husk handsker corona fest

VI GIVER CORONA-GARANTI

Som direkte konsekvens af den usikkerhed Corona giver i forhold til afvikling af fester, har vi lavet to former for garanti til dig, som grundet Covid19 bliver nødt til at udskyde festen eller nedjustere gæstelisten. Vi ønsker ikke at virussen skal have os i et jerngreb, som gør, at vi ikke kan se frem til vores fest. Vi ønsker til gengæld, at vi skal kunne sende en invitation ud til vores gæster med en forventning om, at vi kan holde en fantastisk fest med dem, vi holder af. Derfor giver vi nu Corona-garanti, så I i hvert fald er sikret økonomisk mod ekstra omkostninger på invitationerne grundet eventuelle ændringer i smittetryk og restriktioner. 

GARANTI 1: NY DIGITAL UDGAVE

Køber du invitationer hos os til en kommende fest og bliver nødt til at udskyde eller moderere antallet af gæster, så har vi besluttet at sikre dig helt som kunde. Det gør vi ved at tilbyde en digital opsætning af din købte invitation med ny information, som du kan sende ud til dine gæster over e-mail, SMS og Messenger – og det koster dig ikke én krone. Så længe ændringerne skyldes Covid19, så sikrer vi, at du kan få givet dine gæster den nye information i tråd med dine tryksager; uden at det skal koste dig ekstra.

GARANTI 2: GENTRYK MED ÆNDRINGER

Til dig, som ikke er til digitale udgaver, der skal sendes ud over mail, SMS og Messenger, har vi lavet en anden garanti. Den giver dig mulighed for at få lavet en tilpasning af din oprindelige invitation samt lavet et gentryk, du igen kan sende fysisk ud. Du skal kun betale prisen for gentrykket, fragt og et håndteringsgebyr på 50 kroner.

coronafest no party ingen fest trist

EKSEMPEL 1

Du har købt en konfirmationsinvitation til din fest i april. Datoen nærmer sig, forsamlingsforbuddet er på 30 – og du har inviteret 60! Du har nu brug for at få fortalt halvdelen af dine gæster, at I desværre har været nødt til at nedjustere gæstelisten efter de nye gældende regler.

Garanti 1:

Vi opsætter en side med din ønskede tekst i samme design som din invitation. Denne fil modtager du som PDF og JPEG (billedfil), helt klar til at sende ud til de berørte gæster over mail, SMS eller Messenger. Denne garanti koster 0 kroner at gøre brug af. 

Garanti 2:

Vi opsætter også her en side med din ønskede tekst i samme design som invitationen. Derudover tilbyder vi at trykke og sende eksemplarer til dig kun for trykprisen (+29 kr. i fragt + 50 kr. i håndteringsgebyr). Hvis du har brug for at sende ud til 15 husstande for at informere alle 30 berørte gæster, vil prisen for gentrykket i alt ende på 189 kroner inklusiv fragt og håndtering.

EKSEMPEL 2

Du har købt 40 styks portefalsinvitationer, guldpakken, og sendt dem ud til din fest i juli måned. Men nu er det juni, og regeringer er igen ved at lave stramninger og varsler potentielt en fuld nedlukning. Derfor vælger i at være på forkant og udskyde festen til 2022. 

Garanti 1:

Vi opsætter 1-2 sider med din ønskede tekst i samme design som din invitation. Denne fil modtager du som PDF og JPEG (billedfil), helt klar til at sende ud til gæsterne over mail, SMS eller Messenger. Denne garanti koster 0 kroner at gøre brug af. 

Garanti 2:

Vi opsætter her minimum 1 side med den nødvendige information, som jeres gæster skal have. Det kunne eksempelvis være et Change The Date kort, hvor jeres gæster bliver informeret om, at I grundet de nye restriktioner vælger at rykke festen til en ny dato. Opsætningen af kortet er gratis – I skal kun afholde udgiften for tryk, fragt og håndtering selv. I vil derfor kun have en samlet udgift på 330 kr. alt i alt for at få trykt og leveret 40 eksemplarer af infokortet, som I nu kan sende ud til jeres gæster.

VI ER HER FOR DIG

Vi har lavet vores 2 former for corona-garanti, fordi vi ønsker at være der for vores kunder. Coronakrisen har skabt stor usikkerhed for os alle, både som befolkning men i særdeleshed også som enkeltpersoner. Vi er hver især berørt af pandemien, og vi skal hele tiden være beredte på at tilpasse os eventuelle ændringer i smittetryk, restriktioner og påbud/forbud. 

Har du købt dine invitationer eller andre tryksager hos os under Coronakrisen og er blevet berørt på en sådan måde, at det går ud over jeres fest, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe! 

Pas på jer selv og hinanden. 

Festlige hilsner
Amanda & Celia
/Cloud Celebration

amanda og celia cloud celebration

Cloud Celebration corona garanti

0
Scroll til toppen