Betingelser for Cloud Partner henvisningsprogram

Ved at deltage i vores Cloud Partner-program accepterer du nedenstående betingelser. Læs venligst betingelserne inden du registrerer dig som Cloud Partner.

Tilmelding af Cloud Partner programmet er udelukkende for lovligt at markedsføre vores hjemmeside mod en fastsat kommision for produkter købt af individuelle kunder, henvist fra din hjemmeside, sociale medier eller personlige henvisninger. 

Ved registrering som Cloud Partner, accepterer du nedenstående betingelser:

 1. Godkendelse af registrering: Vi forbeholder os retten til at godkende eller afvise enhver ansøgning om deltagelse i vores Cloud Partner-program efter vores eget skøn. Vi kan på ingen måde stilles til ansvar for afviste ansøgninger. 

 2. Kommission og betaling: Som Cloud Partner vil du tjene en provision for kvalificerede salg, der genereres via dine unikke henvisningslinks. Kommissionen og betalingsbetingelserne specificeres i vores Cloud Partner-program. Alle provisioner udbetales hver 3. måned på den sidste hverdag i måneden. For udvalgte Cloud Partnere kan der aftales en anden dato for udbetaling. Udbetaling sker via bankoverførsel.
  Der udbetales udelukkende for gennemførte ordrer. Ordrer der medfører annullering eller tilbagebetaling, vil ikke blive udbetalt. Dette glæder ordrer, der endnu ikke er udbetalt til partneres bankkonto. 

 3. Ansvar for markedsføring: Som Cloud Partner er du ansvarlig for at markedsføre vores produkter eller tjenester på en etisk og passende måde. Enhver form for uautoriseret markedsføring, spam eller misvisende praksis vil medføre øjeblikkelig suspension eller afslutning af dit partnerskab.

 4. Ejendomsrettigheder: Vores varemærker, logoer og markedsføringsmaterialer er vores ejendom og må ikke ændres, kopieres eller anvendes på en måde, der kan forvirre eller vildlede forbrugere.

 5. Ophævelse af aftalen: Vi forbeholder os retten til at ophæve aftalen med enhver partner, der ikke overholder disse betingelser eller på anden måde skader vores omdømme.

 6. Ansvar: Vi fraskriver os ansvaret for indirekte eller tilfældige skader (tab af indtægt, provisioner) som følge af fejltracking, tab af databasefiler eller resultater af forsøg på skade mod programmet og/eller vores hjemmeside.

Ved at deltage i vores affiliate-program accepterer du ovenstående betingelser, og forpligter dig til at overholde dem under hele dit partnerskab med os. Derudover accepterer du, at din e-mail indgår i vores e-mail markedsføring henvendt specifikt til vores Cloud Partnere. 

Betingelserne kan ændres på hvilket som helst tidspunkt og skulle dette ske, vil du bliver underrettet. Din accept af betingelserne er fundamentet for din tilknytning af Cloud partner-programmet. 

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende disse betingelser.

0
  0
  Din kurv
  DIn kurv er tomRetur til shop
  Scroll to Top