Da Tines Krommes søn skulle døbes var der ingen tvivl om, at det skulle være med bow tie som tema. Og sikke en fin fest det blev. Tine havde mange gode ideer til at pynte op med bow ties, og vi har fået lov til at dele ideerne fra dåbsfesten med dig.

  

Balloner er altid gode og ser både søde og elegante ud. Tine Krommes har blandet sorte, hvide og lyseblå balloner i forskellige højder og bundet dem med sort bånd. Indimellem er der også folieballoner med smokingjakker og bow ties. Husk, at du skal bruge helium i ballonerne for at få dem til at holde sig oppe.

Se de fine gaveposer til børnene. Her i kan du putte lidt legetøj, slik, tusser og papir, så børnene er beskæftigede, mens de voksne snakker og spiser.

Ballonerne kommer næsten til at ligne ansigter, hvis du klistrer et overskæg på og en lille bow tie der, hvor ballonen sidder fast på pinden. Ballonerne kan du sætte i vaser eller i en oasisblok beklædt med staniol eller silkepapir.

Husk altid et gavebord til de dejlige gaver, gæsterne kommer med.

Det ser så fint ud, at Trine har valgt at dekorere bordet med mini bow ties, konfetti og servietter med skæg på. En sort serviet, der er foldet ud, fungerer glimrende som dækkeserviet.

Vi har to serier der passer til bow tie stilen: Anton (øverst) og Matheo (nederst). Til begge designs findes der både invitationer, bordkort, takkekort og bannere til gavebordet!

Dessertbuffeten var pyntet med både farverige balloner, sorte og hvide pom poms og kopper med bow ties på.

Sådan får du din lille guldklump til at matche bow tie stilen:

Tøj H&M / Suttesnor Fine Stuff / Sut med skæg fra Frisk mund / Sko med beige snørebånd / Sko med hvide detaljer Amazone / Katte sut Navnesutten / Sko med beige snørebånd Folks Cph

Kig med på vores Pinterest board Barnedåbs inspiration – Butterfly

Festlige hilsner,
Amanda & Celia
/Cloud Celebration

Er du blevet inspireret af Tines Krommes fine barnedåb? Så prøv at lave nogle af tingene selv. Brug vores bow tie skabelon, som du gemmer på din computer ved at højreklikke på den, gemmer og printer ud.

0

CORONA GARANTI