BORDKORT

bryllups borddækning
Bordkort konfirmation silhuette hvidt skørt

Skal du holde stor fest? Så skal du også have nogle bordkort, så du kan vise dine gæster hvor de skal sidde. Men et bordkort er ikke bare et bordkort. Der findes ikke noget kedeligere end et foldet stykke papir, hvor der står skrevet ens navn med kedelige blokbogstaver, og hvor man næsten ikke kan læse det, fordi det er skrevet med en gammel sløv kuglepind.

Slut med kedelige og ulæselige bordkort

Tiden med kedelige og ulæselige bordkort er heldigvis forbi. Nu kan du selv give dine gæster en fornemmelse af hele festens tema, lige fra invitationen til bordkortet. Med vores unikke bordkort kan du nemlig holde temaet for din fest 100% gennemført, og du kan endda sende invitationer ud i samme design.

Bordkort til alle typer af arrangementer

I vores udvalg finder du med garanti nogle bordkort, som passer perfekt til dit arrangement. For at gøre din søgning endnu lettere, har vi kategoriseret vores bordkort efter anledning.

Se vores bordkort i følgende kategorier:

Bordkort til Barnedåb

Bordkort til Bryllup

Bordkort til Konfirmation

Når du har fundet de bordkort som passer til dit arrangement, så er det nemt at bestille dem. Du skal blot vælge om du selv vil skrive navnene på, eller om vi skal gøre det for dig.

Sådan bestiller du bordkort til dit arrangement

Hvis vi skal skriv navne på dine bordkort, så skal du uploade et dokument med alle de navne, som vi skal skrive på dine bordkort. Hvis du tilkøber indsatte navne, leveres filen digitalt pr. mail indenfor 72 timer. (Dette gælder også henover weekender og helligdage)

Hvis du selv vil skrive navne på dine bordkort, så lægger du blot dine bordkort i kurven og betaler for dem ved vores check out. Så vil du kort tid efter modtage dine bordkort digitalt pr. mail.

Tøv ikke med at kontakte os

Er du faldet for et bestemt design blandt vores invitationer, som du ønsker bordkort til, og som endnu ikke ligger på webshoppen? Så tøv ikke med at sende os en mail på info@cloudcelebration.dk – så laver vi dem til dig.

Vi tilbyder hele kortserier, så hvis du ønsker matchende menukort, drinkskort, bordplaner eller andet, klarer vi også det.

0
Scroll til toppen

CORONA GARANTI

corona fest