BORDKORT IDÉER

Bordkort er et must ved de fleste store fester! Men måske har du også tænkt “skal de absolut stå på glasset?”. Og nej! Selvfølgelig behøver de ikke at stå lige dér. Du kan bruge dine traditionelle foldede bordkort på en masse andre måder. Læs med i vores blogindlæg her og få nogle gode bordkort idéer til din næste fest.

OVENPÅ GLASSET

Vi starter med den helt klassiske – bordkortene ovenpå glasset! Her er det vores design Reds And Greens, der tager sig smukt ud i en af de unikke stylezones til Bridenista Bridal 2019 på VEGA Copenhagen. Billedet er taget af super dygtige Weddingstories.dk

PÅ TALLERKENEN

Hvis du går efter en helt klassisk borddækning, er dette en god løsning. Vælg en tallerken med guldkant, let mønster eller ensfarvet, hvis der er meget dekoration på dine bordkort. Du kan også vælge at klippe folden væk – altså bagsiden – så du kan lægge bordkortet fladt ned på tallerkenen. Det giver også et rigtig smukt udtryk, især med en gren eller lignende ved siden af.

Boheme Dreams bordkort

PÅ BORDET

Vi elsker at have bordkortene til at stå på bordet ved siden af glassene. Det giver en smuk sammenhæng til resten af bordet, hvis du, ligesom på vores photoshoot på Hotel Amerika her, dækker op med fuld kortserie (menukort, bordnumre og bordplan). Så bliver der skabt en rød tråd og sammenhæng med minimal indsats. Her kan du også vælge at klippe bagenden af, så det er et étsidet kort – og så købe en fod, holder eller lignende. På det nederste billede har vi brugt små stykker træ fra Partyinabox.dk

HÆNGENDE PÅ GLASSET

Af med bagsiden og hæng dine bordkort på glasset. Det skaber et virkelig luftigt og lækkert udtryk. Vi anbefaler at kombinere denne løsning med masser af grønt eller et flot og bombastisk centerpiece midt på bordet.

OM SERVIETTEN

Helt simpelt og lækkert. Her har vi også fjernet bagsiden på bordkortet, og i stedet bundet det i en snor rundt om servietten. Husk at alle disse løsninger også kan implementeres med bordkort købt andre steder end lige hos Cloud Celebration! Bagsiden kan også klippes af, hvis du har købt flotte bordkort på en anden webshop eller i den lokale hobbyforretning.

bordkort bundet rundt om servietten

PÅ STAFFELI

De her staffelier er bare mega fine. De kan købes i Søstrene Grene til nærmest ingen penge, og det er en god måde at gøre noget helt anderledes på. Staffelierne kan også nemt males eller bejdses, hvis man ønsker at give dem et andet udtryk.

BORDKORT I AKRYL/TRÆ

Hvis du gerne vil bevæge dig væk fra bordkort i almindelig karton, er der også mulighed for at få vores designs printet på træ/akryl ved Creative Wood. De har alverdens farver af akryl, træ/finér, spejlakryl og gennemsigtigt/frosted akryl. Det er et helt mekka af lækre materialer, som kan vælges liiige til at passe til jeres festtema. Du kan også købe en bordplan, et candy-bar skilt eller andet, der matcher både i materiale og design/print.  

Vi håber, du blev inspireret til dine næste bordkort, og har fået ideer, du slet ikke havde tænkt på. Mulighederne er mange – og nogle gange handler det bare om små justeringer for at skabe noget helt unikt. Se eksempelvis bordkortet nedenfor, der er klippet i en ny facon. 

Festlige hilsner,
Amanda og Celia 
/Cloud Celebration 

0
Scroll til toppen