Sommerferielukning Uge 29 og 30

Vi holder lukket i ugerne 29 og 30.
Vi er tilbage på pinden mandag i uge 31, hvor vi igen sidder klar til at modtage opkald, besvare henvendelser samt opsætte og producere ordrer.
Læs meget mere om hvordan du skal forholde dig i forhold til henvendelser, reklamationer og bestilling lige HER.

Danmarks bedste kundeservice

LAKSEGL

Vi er stolte af vores samarbejde med de søde herrer fra The Old Office! De har nemlig de smukkeste laksegl, som passer perfekt til vores produkter. Lakseglet er helt fantastisk, og nu kan du shoppe dét, og alt hvad der hører til, på vores webshop. Køb lakseglet sammen med dine invitationer eller festprodukter.
Vi elsker det elegante gamle look og de mange muligheder, som det giver til invitationer og andre tryksager til festen. 

Læs med her for alt, hvad du behøver at vide om at købe laksegl hos os. 

- HVAD BRUGES DET TIL? -

Anvend lakseglet helt traditionelt til at lukke din kuvert på bagsiden. For det bedste resultat anbefaler vi, at du smelter lakken over et lys, lader det smelte helt og hælder lakken direkte på kuverten og sætter stemplet oveni. Lad det stå og tørre i et øjeblik og fjern så stemplet.

Luk dit kalkeromslag med et laksegl. Hav fx en snor, et bånd eller en lille tørret blomst med i lukningen.
Læs med her om inspiration til kalkeromslaget. 

- PÅ MENUKORT OG BORDKORT -

Lakseglet er ikke kun begrænset til dine invitationer. Anvend det fx i din borddækning på menu– og bordkort.

Navnelap til menukort kalkerpapir

- DIY PAKKELØSNING -

Dette er løsningen for dig, som elsker at være kreativ og gerne vil sidde og nusse med det selv. Med i DIY-pakken følger en stor ske, fem lakstænger til 40-50 segl og selve stemplet. Du kan vælge et premade stempel eller et specialdesignet monogram, som består af jeres forbogstaver og er designet ud fra jeres invitationsdesign. 

Prisen for DIY prakkeløsning med premade segl er 489 kr.

laksegl
laksegl, ske og lakstænger

Vi har 12 forskellige premade segl, som du kan vælge i mellem. Det smukke segl med teksten With love og eucalyptus seglet
kan helt eksklusivt KUN købes på vores webshop. 

laksegl til invitation

Du kan vælge mellem de ti forskellige farver, som ses herunder. Der er altså et hav af muligheder for at kombinere og få det laksegl,
der passer til jeres produkter og fest.

farver til laksegl

Cloud Celebration laksegl invitation, laksegl, laksegl med monogram, laksegl på bordkort, laksegl på kuvert, laksegl på menukort, lakstænger, monogram, segl, stempel, the old office

- LAKSEGL MED MONOGRAM -

Her har du muligheden for at gøre din invitation helt speciel og personlig. Hvis din invitation indeholder et monogram kan du overføre dette monogram med jeres forbogstaver og designet fra invitationen til dit segl. Hvis ikke i angiver andet, vil skrifttypen fra jeres invitation anvendes på lakseglet, således får i et udtryk i perfekt harmoni. I modtager et udkast på seglet sammen med udkast på jeres invitation. 

Pris for DIY pakkeløsning med monogram er 614 kr.

laksegl personligt monogram
laksegl selvklæbende

Cloud Celebration laksegl invitation, laksegl, laksegl med monogram, laksegl på bordkort, laksegl på kuvert, laksegl på menukort, lakstænger, monogram, segl, stempel, the old office

- SELVKLÆBENDE LAKSEGL -

Det selvklæbende segl er til dig, der ikke har mod på at sidde med det selv. Seglet er håndlavet og kommer til dig med en klæbepude på bagsiden, som du nemt kan klistre på din kuvert eller andet sted. Også her kan du vælge i mellem vores premade laksegl eller monogram segl. 

Prisen for 70 premade selvklæbende segl er 1.189 kr.

- BESTILLING OG LEVERING -

Når du bestiller din invitation, er der et felt, hvor du kan tilvælge laksegl. Sætter du kryds i Ja tak folder alle dine muligheder sig ud. Her vælger du mellem DIY pakkeløsning eller selvklæbende segl. Under begge kategorier skal du tage stilling til, om du ønsker premade segl eller monogram. Herunder også farvevalg. 

Du kan også købe det separat her

Levering af dine produkter fra The Old Office kommer i en separat pakke til din hoveddør, mens dine invitationer kommer i en pakkeshop nær dig.
Leveringstiden er 3 – 5 hverdage på premade segl og 10 – 14 hverdage på monogram.
Altså er der lidt længere leveringstid på lakseglet end på dine invitationer, som kommer fra vores kontor. 

green leaf, rullefals, invitation til bryllup

Løbende vil vi udvide og rydde op i vores sortiment. 

Hold øje med webshoppen og vores Instagram for nyheder og skriv til os på info@cloudcelebration.dk med specifikke ønsker. 

God fornøjelse og festlige hilsner 
/ Cloud Celebration 

Sky ikon i cloud farve

0
    0
    Din kurv
    DIn kurv er tomRetur til shop
    Scroll to Top