GAVEPRINT OG PLAKATER

Vores gaveprint og plakater er til dig, som ønsker noget helt personligt og unikt som minde om din fest eller som gave til festens hovedperson.
Kig med her for inspiration til helt særlige vægophæng til dit hjem. 

DIT EGET AFTRYK

Vores gaveprint fungerer lidt som en gæstebog. En lille aktivitet til din fest, som skaber et helt specielt udtryk og et rigtig fint minde, du kan beholde og hænge op. Hav det enten med som gave eller køb det selv og lad dine gæster vide, at de gerne må sætte deres fingeraftryk på printet ud for de små streger, som symboliserer ballonsnore.

Alt du behøver er stempelpuder til fingeraftrykkene. Vi har fundet en billig løsning hos CCHobby, som tilmed tilbyder en pakke med forskellige farver. 

Gør eksempelvis som @kdohnjensen og skriv gæsternes navne i fingeraftrykket. Vi synes, at det giver et super fint resultat!

fødselstavle, hænder

FØDSELSTAVLER

Når et lille nyt barn kommer til verden er det de små detaljer, der er vigtige. Vi elsker at være med til at hylde de store begivenheder i de små detaljer. Vi synes, at fødselstavlen er den helt perfekte gave til den nye mor. Vis som kæreste, mand, veninde eller mormor ekstra omtanke med en plakat, som kan pynte på væggen og vække glæde. Eller giv den som dåbsgave.

Angiv navn, dato, vægt, højde eller noget helt andet, som er vigtigt for dig. Vi sætter det op, lige som du ønsker og ændrer gerne i skrifttype, -størrelse osv. 

Se vores udvalg af fødselstavler her

                                Billedet er lånt af @leatandreasen

PRISER OG STØRRELSER

Plakater og fødselstavler fås i A3 eller A2 størrelse. 

Prisen for hjemmeprint er 75 kr. uanset størrelse, mens prisen for trykt og leveret er 200 kr. for A3 og 300 kr. for A2 plus fragt. 

 

 

 

 

Festlige hilsner 
Anne, Amanda & Celia 
/Cloud Celebration 

gæstebog til barnedåb, fingeraftryksplakat

                                                                                                                 Billedet er lånt af @teffani_kjaergaard

navnetavler fødselstavler skandinavisk oneline

Cloud Celebration A2, A3, Baby, Blog, Dekoration, Fingeraftryk, Fødsel, Fødselstavler, Gave, Gaveprint, Gaveprint og plakater, Gaver, Indlæg, inspiration, Interiør, Minde, Plakat, Plakater, Poster, Vægophæng

0
Scroll til toppen