Da Nora skulle døbes skulle det helt klart være en lyserød fest, nu der var kommet en fin lille pige til familien. 

Hjerter blev det gennemgående element, og havde Nora været en større pige, så ville hun med sikkerhed have elsket denne festdag, som nok er det mange små piger drømmer om. 

Balloner er altid festlige, og med hjerter på så bliver de helt perfekte til en barnedåb. Du kan bruge dem sammen med blomster på bordet som her, eller du kan vælge at sætte dem rundt om i lokalet. Balloner med trykte hjerter på eller i hjertefacon skal du købe. Hvis du vil have små hjerter på snoren, kan du klippe dem ud og lime dem sammen to og to med snoren imellem, så hjerterne bliver klistret fast på snoren. Husk at fylde ballonen med helium først, og bind den fast og herefter sætter du hjerterne på. 

Borddækningen skulle selvfølgelig også være både lyserød og med hjerter. Hvis du vil lave de hjerteformede servietter, så kig med nederst i posten her, hvor du kan se tre forskellige måder at folde servietterne på. Hvis du vælger hvide servietter og har hvide tallerkener, så er det en god idé at lægge dem oven på en ensfarvet serviet, da det vil fremhæve faconen på den foldede hjerteserviet.

Bordkortene er for vores Nora serie, som har lyserødt akvarel look og er med små hvide hjerter. 

Efter frokosten blev der serveret et kagebord med masser af lækre hjemmebagte kager. Hvis familien tilbyder at hjælpe til med barnedåben, er det at få hjælp til kagerne en god måde at involvere dem på. Kagebordet blev naturligvis pyntet med lyserøde pom poms og små flag. Det er en rigtig god idé at sætte små skilte i kagerne, så gæsterne kan se, hvilke det er. 

I Nora designet findes der invitationbordkort og du kan naturligvis vælge tillægssider.

Den imponerende guirlande danner en flot ramme om gavebordet.

Festlige hilsner,
Amanda & Celia
/Cloud Celebration

Alle de flotte deko produkter er fra Party in Box. Se mere her: www.partyinabox.dk

0

CORONA GARANTI